04-02-2014, 01:24,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
Bunlar adına borç yazdırır öyle giderler.Şu kadar para verdik bilmem ne deyip çatır çatır alırlar kulüpten.Bir inek var sağılıyor nede olsa.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
04-02-2014, 01:43,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Bozbağa da çok görmüyorum....Bu takım Bank Asyadan düştüğü zaman yerlerde sürünürken bir kişi çıkıp takıma sahip çıkmadı herkes yandaş medyada reklamını yaptı şu aday olacak bu liste yapıyor iş adaylık açıklamaya geldiğinde ortalıkta kimseyi göremedik.... takım kayyuma kalıyordu hiç bir şey yapmasada en azından başımızda bir başkan var imajı verdi futbolculara ve şehre bunu yapamayan zenginlerimiz de vardı ilk sene için görevlerini bence tam olarak yerine getirdiler...Buradan bozbağ ve yönetiminin başarılı olduğunu söylemiyorum bencede tahtayı açtıramayn yönetim başarısızdır elini cebine koymayan sağdan soldan toplamayla kulubü ve borcu çevirmeye çalıştılar transfer politikası tam bir fiyasko idi .... en azından şu devre arasından bir otelde sağlam bir gece veya balo yapıp katılımcılardan üç beş kuruş toplamayı bile beceremiyorlar....
Bence çok nankörlük yapmaya gerek yok, kabul ediyorum ilk seneye göre bu sene başarısızlar.. en zor zamanda takıma sahip çıkmaları bütün bu olumsuzluklarını tek kalemde silmeme sebep oluyor...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
04-02-2014, 06:33,
(This post was last modified: 04-02-2014, 06:34 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Bozbağ başkan olurken çekilin bakalım ben geldim demedi ki. Çöpe düşmüş kimsenin yaklaşmadığı kulübe zoraki başkan oldu. Kapanmasın diye. Hani bir laf var ya giresunspor sahipsiz kalmaz... Nah kalmaz. Kalmıştı işte. Sonuç ne oldu. Geçen sene Ünyespor mucizesi olmasa Abbas yolcuydu. Boktan bir kadro kuruldu. Bu sene iyi ama eksik kadro kuruldu. Forvet alınmadı. Alınsaydı transfer ihtiyacı olmazdı şimdi. Bir store açsalardı devre bitmden o para toplanırdı belki. Ya da mart ayında yapacakları geceyi erken yapsalardı. Sonuç olarak bu yönetime iyi veya kötü diyemeyiz şartlar itibariyle yuvarlanıp gidiyouz.
Futbol olarak baktığımızda bence bunun ilerisi yok. Yedek kaleci ve forvet yok. Çok ekstra işler ve şans lazım
Ordu nun da 25 milyon civarında borcu var. Bu sene çıkamazlarsa bizden beter olurlar ama futbol olarak ortada bir şey olmasa da bala şansa çıkabilirler
|
|
04-02-2014, 13:29,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ümit tekenin durumu nasil acaba ?
kadro geniş aslinda devre arasi transfer yapmamiza ve takimdan ayrilanlar olmasina ragmen bu takima 2-3 transfer yapsak 2. bile olabilirdik.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
04-02-2014, 22:32,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
bozbağ hesaba borç yazdırıp çatır çatır geri alamaz arkadaş o olaya yasa geldi artık para veren geri alamıyor son 1.5 seneden beri geçerli bu kanun zaten o kanun çıkınca takım sahipsiz kalıyodu bozbağ aldı ligde bıraktı ama ünye kötüydü bilmem ne kaldımı kaldı öyle kalmasak 1 gol fazla atsak güngörensporun da üstüne çıkacaktık bugün herkes bozbağı transfer yapmadı diye kötü ilan etti ya bu takım sene sonu şampiyon olursa ne diyeceksiniz bence 1.haftadaki yorumuma bakın o zaman playoff oynarız dedim ki enaz playoff a giricez zaten bu arada bozbağ benim ne amcam ne dayım kendisini severim açık konuşur duygularını dışa vuran bi insan en azından istanbuldan takım yönetmiyo bence yönetim ne kötüdür nede iyidir orta derecedir...
|
|
05-02-2014, 01:15,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
(04-02-2014, 22:32)ziza82 Wrote: bozbağ hesaba borç yazdırıp çatır çatır geri alamaz arkadaş o olaya yasa geldi artık para veren geri alamıyor son 1.5 seneden beri geçerli bu kanun zaten o kanun çıkınca takım sahipsiz kalıyodu bozbağ aldı ligde bıraktı ama ünye kötüydü bilmem ne kaldımı kaldı öyle kalmasak 1 gol fazla atsak güngörensporun da üstüne çıkacaktık bugün herkes bozbağı transfer yapmadı diye kötü ilan etti ya bu takım sene sonu şampiyon olursa ne diyeceksiniz bence 1.haftadaki yorumuma bakın o zaman playoff oynarız dedim ki enaz playoff a giricez zaten bu arada bozbağ benim ne amcam ne dayım kendisini severim açık konuşur duygularını dışa vuran bi insan en azından istanbuldan takım yönetmiyo bence yönetim ne kötüdür nede iyidir orta derecedir...
Bu takımın hiç sakatlık,ceza olmadan böyle devam edeceğini varsayarsak play off a kalırız. Eray olmazsa, Samet olmazsa, Ergun olmazsa ne olacak bilmem.
|
|
05-02-2014, 12:48,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
bu takımda hiç sakatlık ceza falan olmasa bile play off şansı yok bence. tamam hadi kartal maçını kazandık ama ya hakem penaltıyı görmeseydi yada artniyetli bi hakem denk gelip penaltıyı vermeseydi? hakettiğimiz bir maçı kazanamayacaktık. neden? golcü olmadığı için.
birde arkasdaş bozbağ aldı ligde bıraktı demişte, 30 küsür transfer yapıp küme düşecekse zaten intihar etsin o yönetim. okadar transfer yapıp ligde kalmakmı başarı sayılır oldu artık? kadro dandikti falanda demeyin. 1. si o kadro şimdikinden daha iyiydi. hiç olmazsa bizden gidenlerin şimdi nerede oldukları belli. bu kadrodan ise sadece samet var bi takımda düzenli yer alabilecek kapasitede. gerisi ya 3. lige gider yada tamamen kaybolur. hadi farzedelim geçen sene kadro gerçekten çok kötüydü. o kötü kadroyu kim kurdu? kim aldı o oyuncuları td yi falan? hem parasızlıktan şikayet edip hemde vasıfsız transferler yapma lüksün yoktur.
|
|
05-02-2014, 17:24,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Şimdi dua zamanı allahım Giresunspor ne yapsın etsin 5 galibiyet alsın AMİN....
Başkentten !
|
|
05-02-2014, 19:44,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
En son 5 te 5 ne zaman yaptı bu takım.
|
|
05-02-2014, 20:54,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(05-02-2014, 19:44)123456 Wrote: En son 5 te 5 ne zaman yaptı bu takım. bank asyaya çıktığımız sene 2. ligde harikalar yaratıyorduk klasman gruplarında. kaç maç oldu bilmiyorum ama yaptıysak ozaman yapmışızdır 5 te 5. onun dışında bank asyada 2 kez 4 te 4 yaptık biri mehmet birinci geldiği zaman olmak üzere.
|
|
|