ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
11-01-2016, 00:08,
RE: ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
Yabancı yabancı yabancı.
Bu ligde önemli yabancıları doğru seçmek.
Maalesef hepsi çöp bizimkilerin.
Reply
11-01-2016, 00:09, (This post was last modified: 11-01-2016, 00:36 by ArmanınPeşinde.)
Ne zaman takım kötü sonuç alsın, hemen çıkıyor birileri Erkan hoca şöyle, Erkan hoca böyle. Son yıllarda Mehmet hoca hariç kim vardı bizi heyecanlandıran ? Boş konuşmayın. Ergün Penbe mi gelsin ? Sefer Yılmaz mı gelsin ? Adam takımı aldı üst sıralara taşıdı, mücadeleci, zevk veren futbol oynamaya başlattı. Daha ne istiyorsunuz be kardeşim ? Fener'e 3 mü atalım, 10 maç arka arkaya mı kazanalım şu ligde, bu futbolcu grubuyla ? Yok 1461 kök söktürmüş de, yok o onu yenmiş de... Bize ne kupadan ? Sanki bir iddiamız var. Aslan gibi çıktık mücadelemizi verdik, 2-3 adam hariç takımda gayet güzel mücadele etti.

Köstek olmak yerine destek olun biraz. Sıkıntıya girince hemen suçlu arıyoruz. Umarım Erkan hocayla uzun süreli çalışırız.
Reply
11-01-2016, 00:09,
Waldison kötüydü gerçekten ama dodoyu beğendim ben. Sezon başından beri kötü olan rıdvan artık benim için tuzla maçında yedekten öteye geçemez. Rızvana helal oksun bu yaşta bu gücü nerden buluyor. Vedat çok koştu yoruldu ve ezildi, beklenen toplar gelmeyince eveleyip geveledi. Hüsam iyiydi lan, iyi çalıştı ve görevini yaptı işte. Özgür onur ikilisi ne olursa olsun güven veriyor bana. Çamiyi kilitlediler, netifeye gidemedi, abwo bariz maç seçiyor, iki iyi maçı var antalya ve fener.

Bilmiyorum durum nedir ama gruplar acilen birleşmeli. Çok cılız kalıyoruz.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
11-01-2016, 00:10, (This post was last modified: 11-01-2016, 00:12 by genoa28.)
(10-01-2016, 23:57)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan sözeri oyunu okuyamıyor dediğümde. Dalga geçiyordunuz. Olmaz Abi olmazzz bu takım hazırlanmamış ezilmemiş laflarını bırakalum pozisyonumuz yok 1461 bile bjkye kök söktürdü

başkan Erkan Hoca ile Abdül arasında sıkıntı var sanırım, Abdül'ün Alanya maçından sonra face adresinde yazdığı Bazen Susmak Gerek ifadesi de bunun sonuçlarından biri bana kalırsa yoksa ben Abdül ile Waldison kazmasını kıyaslamam bile.

Yalnız şunu net olarak belirtmek istiyorum; ligin en düşük bütçeli takımı bugün ligin 5.sırasında ise bunda en büyük pay Erkan Sözeri'ye aittir, hataları yok mu illa ki var ama zaten hatalarını en aza indirgese Giresunspor'da teknik direktörlük yapmaz.

Şunu da belirtmek istiyorum Erkan Sözeri'nin Waldison ısrarını en az senin kadar eleştiriyorum ve saçma buluyorum
Reply
11-01-2016, 00:16,
(11-01-2016, 00:09)chotanax Wrote: Waldison kötüydü gerçekten ama dodoyu beğendim ben. Sezon başından beri kötü olan rıdvan artık benim için tuzla maçında yedekten öteye geçemez. Rızvana helal oksun bu yaşta bu gücü nerden buluyor. Vedat çok koştu yoruldu ve ezildi, beklenen toplar gelmeyince eveleyip geveledi. Hüsam iyiydi lan, iyi çalıştı ve görevini yaptı işte. Özgür onur ikilisi ne olursa olsun güven veriyor bana. Çamiyi kilitlediler, netifeye gidemedi, abwo bariz maç seçiyor, iki iyi maçı var antalya ve fener.

Bilmiyorum durum nedir ama gruplar acilen birleşmeli. Çok cılız kalıyoruz.

aynen yoruma genel olarak katılıyorum

hüsam hariç. Hiç beğenmedim. Adeta maçtan önce karşısındaki markovicle anlaşmış gibiydi ikiside. Birbirimizi pek yormayalım yata yata maçı bitirelim anlaşması gibiydi Big Grin

dodoyu bende beğendim. İyi bir kesici orta sahadaki en diri adamımız son dakikada apartmana yolladığı şutu olmasa iyiydi, 2. golü de onun mu kaptırdığı golden dolayı yedik tam hatırlamıyorum ama maçın genelinde onur-özgür-rızvan ve abwoyla birlikte iyiler arasındaydı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-01-2016, 00:18,
bu arada yeni aldığımız bruno alves bence eldeki yabancılardan daha kötü çıkacak. Çünkü Giresunsporluluk bunu gerektirir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-01-2016, 00:23, (This post was last modified: 11-01-2016, 00:27 by sokakbaşımeyhane.)
(11-01-2016, 00:09)ArmanınPeşinde Wrote: Ne zaman takım kötü sonuç alsın, hemen çıkıyor birileri Erkan hoca şöyle, Erkan hoca böyle. Son yıllarda Mehmet hoca hariç kim vardı bizi heyecanlandıran ? Boş konuşmayın. Ergün Penbe mi gelsin ? Sefer Yılmaz mı gelsin ? Adam takımı aldı üst sıralara taşıdı, mücadeleci, zevk veren futbol oynamaya başlattı. Daha ne istiyorsunuz be kardeşim ? Fener'e 3 mü atalım, 10 maç arka arkaya mı kazanalım şu ligde, bu futbolcu grubuyla ? Yok 1461 kök söktürmüş de, yok o onu yenmiş de... Bize ne lan kupadan ? Sanki bir iddiamız var. Aslan gibi çıktık mücadelemizi verdik, 2-3 adam hariç takımda gayet güzel mücadele etti.

Köstek olmak yerine destek olun biraz. Sıkıntıya girince hemen suçlu arıyoruz. Umarım Erkan hocayla uzun süreli çalışırız.

Ben iyi sonuç aldığındada yaptığı yapmadıgı değişiklikleri eleştirdim oyunu okuyamıyorrrrr...ayrıca uslubuna dikkat et lan lunu bırak yorumunu yap kimse senin görüşünde olmak zorunda değil yaşın kaç bilmiyorum biz 40 senedir bu takımın peşindeyiz köstek möstek geçin bunları
Derelili çotanak
Reply
11-01-2016, 00:25,
(11-01-2016, 00:18)maicon_28 Wrote: bu arada yeni aldığımız bruno alves bence eldeki yabancılardan daha kötü çıkacak. Çünkü Giresunsporluluk bunu gerektirir

Big Grin
Reply
11-01-2016, 00:36,
(11-01-2016, 00:23)sokakbaşımeyhane Wrote:
(11-01-2016, 00:09)ArmanınPeşinde Wrote: Ne zaman takım kötü sonuç alsın, hemen çıkıyor birileri Erkan hoca şöyle, Erkan hoca böyle. Son yıllarda Mehmet hoca hariç kim vardı bizi heyecanlandıran ? Boş konuşmayın. Ergün Penbe mi gelsin ? Sefer Yılmaz mı gelsin ? Adam takımı aldı üst sıralara taşıdı, mücadeleci, zevk veren futbol oynamaya başlattı. Daha ne istiyorsunuz be kardeşim ? Fener'e 3 mü atalım, 10 maç arka arkaya mı kazanalım şu ligde, bu futbolcu grubuyla ? Yok 1461 kök söktürmüş de, yok o onu yenmiş de... Bize ne lan kupadan ? Sanki bir iddiamız var. Aslan gibi çıktık mücadelemizi verdik, 2-3 adam hariç takımda gayet güzel mücadele etti.

Ben iyi sonuç aldığındada yaptığı yapmadıgı değişiklikleri eleştirdim oyunu okuyamıyorrrrr...ayrıca uslubuna dikkat et lan lunu bırak yorumunu yap kimse senin görüşünde olmak zorunda değil yaşın kaç bilmiyorum biz 40 senedir bu takımın peşindeyiz köstek möstek geçin bunları

Al sildim "lan"ı. Kusura bakma bir "lan" lafından alındıysan. Yaşıma gelince 20 yaşındayım. Fakat bunun konu ile alakasını da anlayabilmiş değilim. Karşılıklı laf dalaşına girmiyorum, senin görüşün sana, benim görüşüm bana. Nasılsa ikimizin de ortak paydası Giresunspor.
Reply
11-01-2016, 00:39,
olgunu gören var mıydı almadılar galiba
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)