13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
22-11-2017, 16:48,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
O değilde yeni stadın açılış maçında 20 bini bulamazsak tam rezillik olur.Düşünsenize 4-5 bin kişiyle stad açtığımızı madara oluruz.
Reply
22-11-2017, 18:36,
korkişko nun yaptığı dikkatimi çekti. tedavi için ukrayna ya gidiyor doktor tedaviden sonra dönüp çalışmalara başlayabilirsin diyor. eğer bu doğru ise adam oynamak istiyor belli. çünkü gittiğinde yok bu yok şu diyip gelmeyedebilirdi yıllık paranı cash alıyor zaten . takdir ettim doğrusu
Reply
22-11-2017, 19:07, (This post was last modified: 22-11-2017, 19:08 by kral1234.)
(22-11-2017, 16:48)cotanak88 Wrote: O değilde yeni stadın açılış maçında 20 bini bulamazsak tam rezillik olur.Düşünsenize 4-5 bin kişiyle stad açtığımızı madara oluruz.

Bişi olmaz akpliler doldurur orayı. Açılışı bilmem de sonraki maçlara kimsenin gitmeyeceğini biliyorum. Ben SEKA’da oturduğum halde gitmem yani. Adam şehrin merkezindeki stada gitmiyor taa ebesinin nikahına maça gitmez.

Maç yorumuna gelirsek berabere biteceğini düşünüyorum yıllardır kafaya oynayan takımları yenemiyoruz bu maç da değişeceğini sanmıyorum
Reply
23-11-2017, 12:08,
Stadı doldurmazsak konuşmanın anlamı yok.. en azından maraton dolmali..yoksa a.gucunu tribunlerini izler dururuz..
Derelili çotanak
Reply
23-11-2017, 15:59,
Bazı arkadaşların dediklerine ben de katılıyorum..passoligdir odur budur hikaye.görünen yer orası maratonun tam ortası..kumyalı artık çıkmamak üzere maratona dönmeli.ben objektif biri olarak maratondaki grubun iyi bir tribün grubu olduğunu düşünmüyorum..kumyalı maratondan gitti bendeki bağırma bitti.artık gitiğimde oturarak izliyorum...size şöyle söylim kumyalı maratondayken babam en uzak yerde oturuyodu çok ses çıkarıyolar diye Big Grin şimdi maratonun ortasına yakın yerlerde oturuyor sanırım daha ses çıkmıyo artık Big Grin
Reply
23-11-2017, 16:33,
(23-11-2017, 12:08)sokakbaşımeyhane Wrote: Stadı doldurmazsak konuşmanın anlamı yok.. en azından maraton dolmali..yoksa a.gucunu tribunlerini izler dururuz..

Bende öyle düşünüyorum.Onları dinleyeceğiz 90 dakika boyunca.Maç gününü bilmiyorum şu an soğuk ve yağmur var.Alın size bir etken daha seyirci sayısında.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
23-11-2017, 17:20,
(23-11-2017, 16:33)mvsr Wrote:
(23-11-2017, 12:08)sokakbaşımeyhane Wrote: Stadı doldurmazsak konuşmanın anlamı yok.. en azından maraton dolmali..yoksa a.gucunu tribunlerini izler dururuz..

Bende öyle düşünüyorum.Onları dinleyeceğiz 90 dakika boyunca.Maç gününü bilmiyorum şu an soğuk ve yağmur var.Alın size bir etken daha seyirci sayısında.

ama harbiden dinleriz yani bastıramayız da  . hayvan gibi bağırıyorlar Big Grin
Reply
23-11-2017, 17:25,
Zemin bakımdan dolayı toparlanmıştı bu yağmur ile birlikte ki maç günüde yağmur var bataklık sahasında maç izleriz yağmurlu hava olursa Erzurum maçının ikinci yarısı futbolu unutun doldur boşalt uzaktan şutlarla maç izleyeceğiz. 

Önceki sayfalarda ortamı germeye gerek yok denilmiş kimsenin ortamı gediği yok demin ankaragücü forumlarını gezdim komedi  hükümet takımı  Big Grin diyenden tut yayıncı kuruluştan caps alıp Giresunspor'da Ankaragücü maçında sürprize izin yok haberini bile yayıncı kuruluş bile Giresunspor'dan yana  Big Grin hakem katliamına hazır olun falan iyice güldüm.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-11-2017, 17:56,
ARKADASLAR BILENLER GERCEGI YAZSIN LÜTFEN NEDEN BIZIM TAKIM ZIRVE YE OYNUYOR STAD HIC DOLMUYOR BIZ 3 ÜNCÜ LIG DE BILE BU STAD I DOLDURABILIYORDUK 2 INCI LIG DE KEZA ÖYLE SIMDI TAKIM SÜPER LIG E OYNUYOR STAD BOS PASSOLIG FALAN DIYORLAR AMA BEN INANMIYORUM BILET FIYATLARI DERSEN COK PAHALI DEGIL COK ÖNEMLI MACA CIKIYORUZ SEHIRDE BIR HARAKETLILIK YOK GIBI BU KONULARDA BILGISI OLAN ARKADASLAR BIZ GURBETCILERI BILGILENDIRSIN LÜTFEN
Reply
23-11-2017, 19:18,
(23-11-2017, 17:25)heyulaanil28 Wrote: Zemin bakımdan dolayı toparlanmıştı bu yağmur ile birlikte ki maç günüde yağmur var bataklık sahasında maç izleriz yağmurlu hava olursa Erzurum maçının ikinci yarısı futbolu unutun doldur boşalt uzaktan şutlarla maç izleyeceğiz. 

Önceki sayfalarda ortamı germeye gerek yok denilmiş kimsenin ortamı gediği yok demin ankaragücü forumlarını gezdim komedi  hükümet takımı  Big Grin diyenden tut yayıncı kuruluştan caps alıp Giresunspor'da Ankaragücü maçında sürprize izin yok haberini bile yayıncı kuruluş bile Giresunspor'dan yana  Big Grin hakem katliamına hazır olun falan iyice güldüm.
ben baktım forum göremedim :Big Grin hangi site yahu bende bakam
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)