2.Hafta Osmanlıspor-Giresunspor'umuz
18-08-2018, 20:58,
RE: 2.Hafta Osmanlıspor-Giresunspor'umuz
hüsamettin bugün 2 iş yaptı

1-Regateni faulle durdurdu
2-Regateni durduramadı

adamın yaptığı başka bir şey yok
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-08-2018, 21:11,
bu sahada bu skor harika bence.

2 de 2 hadi bakalım nazar değmesin. zorunlu değişiklikler bitirdi bizi bugün takım pert oldu
Reply
18-08-2018, 21:12,
bu zemine, 3 sakatlığa, beklediğimden kötü olsa da sonuçta en yüksek bütçeli 3 takımdan biri olan Osmanlı'ya rağmen 3 puan muhteşem
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-08-2018, 21:14, (This post was last modified: 18-08-2018, 21:15 by 123456.)
Çok iyi bir 3 puan çıkardık . Zemin ve sakatlık dezavantajına rağmen hemde. Aykut harika oynadı bugün. Artık hafta sonu güçsüz Elazığı yenip 3 de 3 le başlamış olalım.
Reply
18-08-2018, 21:16,
Yorgunluk başgösterdi maçın sonunda ayaga pas yapacagımız yere ileriye şişirdik topu dolayısı ile baskı yedik takımda taşlar yerine oturmamış sevindirici taraf mücadelemiz üst düzeydi üç puan bayram öncesi moral oldu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-08-2018, 21:31, (This post was last modified: 18-08-2018, 21:31 by Semih Karahan.)
allah sangare,ildiz ve adama ba ya zeval vermesin. takımın herşeyi onlar.
bana kimse muhammed reis şöyle böyle demesin resmen el freni bir sik olmaz ondan. savaş polat keza öyle hucumcu olabilir ama defansif anlamda 0 . bugun çok adam kaçırdı .tamam ortaları bindirmeleri iyidir ama defansif anlamda çok kötü adam kaçırdı ayağını boşa salladı zeminde kötü tak sakatlık. aykut bu defansı toparlar . kaptan olması daha iyi olmuş. sery çok iyi değil çokta kötü değil. kornerlerde bile adama güvenmiyorlar ileri çıkartmıyorlar. kayacan neden oynamıyor diyordum anıl cidden iyimiş. bu arada abdülkadir kürşatı verelim tugay kacarı alalım. abdül çok kötü agresif boşa yani

ek olarak bu takımda dale olsa iş yapardı. dauda dan pek birşey olacagını sanmıyorum ben
Reply
18-08-2018, 21:40,
Ben daudaninda iyi oldugunu hatta daleye gore 5 kat iyi oldugunu iddia edebilirim..cok besleyemedik ama durusu topu kontrolu hava hakimiyeti iyi
Sangare efsane aradigimiz bekledigimiz adam damga vurur..
Adama ba da cok iyi biraz sahsi oynuyor..
Serry de siritmadi masallah diyelim
Derelili çotanak
Reply
18-08-2018, 21:44,
Helal olsun takıma. Umarım geçen seneye benzemeyiz. Sütten ağzımız öyle yandı ki geçen sene de gümbür gümbür girmiştik sezona
Reply
18-08-2018, 21:59,
maç sonu metin hoca milli maç arasına kadar kayıpsız gidersek şampiyonluk adayıyız dedi metin hoca geçen sene takım iyi giderken dahi böyle cümleler kurmazdı bu iyi yarım bıraktığı işi tamamlama niyetinde geçen yıla çok üzüldü hala üzgün. ortasahaya hazır oyuncu arıyoruz dedi. eksilerimiz hüsam aynı hüsam bizi çok kıvrandırır bu sene 6 ve 10 numara pozisyonlarında eksiğiz reis bitik ildize kaldık oraya regaten arkasına panos tarzı iki oyuncu bu takımı uçurur. savaşın defansif yönünü bende beğenmedim. kanatlarımız iyi maşallah bu zeminde 3 puan harika oldu teşekkürler çocuklar
Reply
18-08-2018, 22:08,
bu galibiyet camiaya da moral oldu, Ferhat'ı stopere Ugur'u beke çekebiliriz, 6 numara alırsak fena takım olmuyoruz

hüsamettin kanser edecek yine bizi, Reis için geçen sene de çok yazdık hiç bir halt olmaz, 6 numara alalım Ildiz ve Landel orta sahası yeter şimdilik
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)