ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
31-01-2018, 22:38,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
(31-01-2018, 22:36)maicon_28 Wrote: ben şunu anladım geçtiğimiz 3-4 haftada.

-Çağlar sol stoperde olmalı
-Hüsamettin sol bek olmalı
-Murat bitmiş gibi

aynen öyle . çağlardan bek olmuyor abi. hüsam gidip geliyor en azından. murat direkt oynayabilecek biri değil. gerekirse sağ bekte iyi oynayan biri.
Reply
31-01-2018, 22:39,
bu arada tvde adam türkçe konuştu zenci bizim adama çevirdi noluyo lan Big Grin
Reply
31-01-2018, 22:39,
bu arada başlarım böyle sisteme. Türkiye kupasında yabancı oyuncu serbest değilmiş, korkiş o yüzden kadroda değilmiş.

metin hoca fedarosyunun düzeltmesi lazım statüyü diyor, sanırım 1.lig takımının buralara kadar geleceğini tahmin edemediler dedi.

Hoca da takıma alışsınlar diye haliyle ahmad ve henrique'yi almış kadroya.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
31-01-2018, 22:40,
(31-01-2018, 22:39)maicon_28 Wrote: bu arada başlarım böyle sisteme. Türkiye kupasında yabancı oyuncu serbest değilmiş, korkiş o yüzden kadroda değilmiş.

metin hoca fedarosyunun düzeltmesi lazım statüyü diyor, sanırım 1.lig takımının buralara kadar geleceğini tahmin edemediler dedi.

Hoca da takıma alışsınlar diye haliyle ahmad ve henrique'yi almış kadroya.

süper lig takımı kendine göre alt lig de kendine göre kadrosuyla giriyor. sorun orda zaten.
Reply
31-01-2018, 22:41,
(31-01-2018, 22:38)Semih Karahan Wrote:
(31-01-2018, 22:36)maicon_28 Wrote: ben şunu anladım geçtiğimiz 3-4 haftada.

-Çağlar sol stoperde olmalı
-Hüsamettin sol bek olmalı
-Murat bitmiş gibi

aynen öyle . çağlardan bek olmuyor abi. hüsam gidip geliyor en azından. murat direkt oynayabilecek biri değil. gerekirse sağ bekte iyi oynayan biri.

çağlar sol bek oynayamıyordan ziyade, abdülkerim stoper oynayamıyor :Smile O yüzden çağlar dönmeli stopere
Reply
31-01-2018, 22:45,
ulan gürcan ulan gürcan. ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"mişsin ya . giresun top oynayamadı fenerbahçe yürekli oynadı diyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in evladı
Reply
31-01-2018, 22:52,
Ben Gürcan Bilgiç' in yorumlarında bir terslik görmedim. Sürekli ne kadar iyi takım olduğumuzu vurguladı.

Batuhan bize pek faydalı olacak gibi gelmedi. Almeida soru işareti.

Daha önce de dediğim gibi Panos olmayinca bizim kalite düsüyo.

En çok korktuğum şey şu: Duran toplarda acayip uyuyoruz. Hep tehlike.
Reply
31-01-2018, 23:00,
(31-01-2018, 22:52)yirmisekiz Wrote: Ben Gürcan Bilgiç' in yorumlarında bir terslik görmedim. Sürekli ne kadar iyi takım olduğumuzu vurguladı.

son pozisyon penaltı dedi

giresun'un kazandığı penaltı, penaltı değil dedi

ayrıca ilk yarıda hasan ali - ahmet şahin pozisyonu penaltı dedi. Fenerbahçe'nin 1 tane verilmeyen ve 1 tane aleyhine verilmiş penaltı olmayan poziyon var dedi. (kazandığımız penaltı) Hakemden şikayetçi olunacaksa fenerbahçenin olması lazım dedi.

aatıfın topla alakasız caner'e omuz attığı bir pozisyon var. Faul verdi biz sarı kart bekledik. Sarı kartlık değil dedi

özetle ortada olan pozisyonların hepsinde fener haklı dedi. Bence tamamen taraflı
Reply
31-01-2018, 23:03,
son dk penaltısı resmen skandaldı
Reply
31-01-2018, 23:04,
(31-01-2018, 23:00)maicon_28 Wrote:
(31-01-2018, 22:52)yirmisekiz Wrote: Ben Gürcan Bilgiç' in yorumlarında bir terslik görmedim. Sürekli ne kadar iyi takım olduğumuzu vurguladı.

son pozisyon penaltı dedi

giresun'un kazandığı penaltı, penaltı değil dedi

ayrıca ilk yarıda hasan ali - ahmet şahin pozisyonu penaltı dedi. Fenerbahçe'nin 1 tane verilmeyen ve 1 tane aleyhine verilmiş penaltı olmayan poziyon var dedi. (kazandığımız penaltı) Hakemden şikayetçi olunacaksa fenerbahçenin olması lazım dedi.

aatıfın topla alakasız caner'e omuz attığı bir pozisyon var. Faul verdi biz sarı kart bekledik. Sarı kartlık değil dedi

özetle ortada olan pozisyonların hepsinde fener haklı dedi. Bence tamamen taraflı

Goy götüne. Bu adamlar dalkavuklukla para kazanıyor zaten. Aksini yapsa şaşırırdım. Doğal şeyler bunlar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)