STSL 17.Hafta | Trabzonspor 3-0 Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
06-01-2023, 13:18,
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
2. golün öncesinde ilk kornerden once Tsli futbolcu ofsaytta. Ofsayti verse korner silsilesi baslamayacakti.
Reply
06-01-2023, 13:53,
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
(06-01-2023, 12:59)kerasus Wrote:
(06-01-2023, 02:22)cotanak88 Wrote: Bol küfür edilince iyi tribünmü yapmış oluyorsun anlamadım maçtaydım şimdi eve gelebildim tam bir kepazelik maçın 1.dakikasından itibaren tahrik eden taraf bizdik efsane efsane ne efsanesi,Trabzon p..leri, hoşgeldiniz gibi şeylerle adeta maçın içine ettiler hatta maç başlamadan istiklal marşında dahi küfürlü tezahürata devam eden gruplar vardı polis susturdu kafayı çeken maça gelmişti. Trabzonu günahım kadar sevmem doğruya doğru eğriye eğri..
Halbüki çok güzel bir kalabalık deplasman tribünü sadece takımı destekleyip Giresun'a dönsek ne olurdu yani.
Ayrıca Trabzon tribünlerinin taraftar grupları ceza almış sanırım o yüzden sesleri çıkmıyordu yoksa maç sonu ciddi olaylar yaşanabilirdi.genc28 sana katılıyorum gerçekten tribün kültürü diye birşey kalmamış 10-15 sene önceki Özdenin tribünü nerde bunlar nerde sadece küfür ve tahriğe odaklı bir tribün.

Ben öyle bir şey söylemedim. Kendi uydurduğun cümleyi bana neden sorduğunu bende anlayamadım doğrusu  Smile 
1- "Güzel tribün yapmak"
2- "Tribün kültürü olmak"
3- "küfretmek"

Bu üçü birbirinden bağımsız durumlardır. Hiçbirinini birbirine bağlayamazsın sebep olarak. Küfredilmiş olması tek başına güzel tribün yapıldığı anlamı taşımaz elbette. Ama tam aksine küfür edilmişse kötü tribündür demekte mantık dışı. Mesela bu maçta Bana göre hepsi vardı. Tribün kültürü olmasa kaybedeceğini bildiğin maça hemde kendi imkanların ile bukadar kalabalık deplasman yapılmaz. Yapılsa da bukadar güçlü ses çıkaramaz. Hele ki son şampiyon ve bu senede şampiyonluğa oynayan rakibine iç sahada deplasman yaşatmak bence gurur durulası iştir tribün adına. Bunu görmezden gelip sadece küfre odaklanmak artniyettir. Trabzona küfredilmesinden rahatsızlık duyulmuş anlamı taşır. net. Maç boyu küfrettiğimiz Trabzon tarafrtarının gazetecisinin bile objektif olarak helal olsun dediği taraftarımıza b.k atmak kesinlikle artniyettir. Ha bana kalsa evet bazı yerlerde abarttık, bazen abartmayı geçtim tamamen gereksiz hareketlerde oldu. Hatta bugün işyerinde Trabzonsporlu arkadaşlar ile de konuşurken, tribünde olmadıkları için "Bizimkiler niye öyle kümeye falan dedi ne gerek vardı" diye sordular. Onlara da ben kendim söyledim zaten bizimkiler çok fazla küfretti okadarına gerek yoktu diye. Eğer objektif olmak istiyorsanız işin doğrusu budur. Ama dünkü tribünde olupta sadece küfredilmesine takılı kalıp kendi taraftarına b.k atmayı objektiflikle açıklayamazsınız. 

----------------------------------------------------------

Maça gelirsek. İlk gol çok uzak kaldığı için göremedik zaten. Eve gelince özetlerde izledim, Onurcanın ikramı olmuş. Hatta sosyal medyad anasıl 2 gündür herkes Emre'nin son dk da GS karşısında kaçırdığı gole şike imasında bulunuyorsa, Eğer Onurcan Trabzonun eski oyuncusu falan olsa bu maçta adı şikeciye çıkardı. Öyle anlamsız bir gol yemiş durduk yere. Oysa maça da fena başlamamıştık. Serbio ise 2-3 pozisyon resmen resital sundu tamda bizim olduğumuz taraftaydı hemde. Onurcan'ın hediyesi + Sergio'nun sakatlığı ile maç bitti zaten. Ki takımda tamamen maçı bıraktı zaten ondan sonra. 2. yarı ne şutumuz var ne doğru düzgün ceza sahasına orta.. Kornerimiz bile yok Sergio çıktıktan sonra. Sergio çıkacağına kırmızı görüp 10 kişi kalsak bukadar ezilemezdik. Hoca da doğal olarak Sergiosuz maçı çeviremeyeceğini bildiği için bari 1-0 koruyayım dedi. Ama bu takımın savunma yapamadığını, skor koruyamadığını bir türlü anlayamadı. üstüste 3 kornerin hepsi rakibe geldi 3 ünü de kaleci çıkardı ama sonuncusu golle bitti. Oysa 1-0 dan sonra Trabzon'da aman daha çok atalım modunda değildi. Rakibin bile 1-0 a razı iken maçın 4 e 5 e gidecek hale gelmesi bizim adımıza fazlasıyla düşündürücü bir durum. Ama gel gelelim bunu düşünecek olan hoca inatla kendi yarı sahamızda kalırsak skoru koruyacağı düşüncesinden vazgeçmiyor. Tabi hocaya da diyecek bişey yok, eldeki malzeme bu. Ve bu malzeme ile bu ligde tutabilecek tek hoca da yine kendisidir. Oyüzden iyisi ile kötüsü ile hocanın her türlü arkasındayız. Bu maçta yine tamamen yönetime yazar. Zaten Onurcana yazan her maç otomatik olarak yönetime yazar. Süper ligde tam 3 tane transfer dönemi geçirdik. Onlarca transferimiz oldu. Ama biz hala 1.lig kadromuzdaki Sergio'ya mahkumuz sadece. 1.ligdeki kadromuzda olup geçen sezon sonuna doğru yolladığımız Diarra'nın bile boşluğunu dolduramadık. 1. ligdeyken bile 3.ligden transfer ettiğimiz Sergen bile süper ligde boşluğu fazlasıyla hissedilen birisi.
Senin söylediklerinle aynı aynı şeye geliyor uydurduğum birşey yok tribünlerde tabi karşılıklı ufak atışmalar olur bunlar tuzu biberi ama biz alkolün etkisiyle baya abarttık sataşma olaylarını..ayrıca sende hemen hemen benim söylediklerimi yazmışsın bende abartıldı diyorum  Smile kalabalığa lafım yok gelenlerin ayaklarına sağlık benim derdim kendimize yapılınca hoşnut olmadığımız şeyleri başkasına yapmamız örnek konya maçı nasıl tahrik etmişlerdi bizi hatırlayalım Trabzonun insanını sevmem Allah biliyor ama belli dakikaya kadar o kadar tahriğe rağmen karşılık vermediler ya helal olsun dedim ama gollerle beraber onlarda susamadılar tabi taraftar gruplarının cezalı olması da bizim tribünleri biraz daha ön plana çıkardı bu da bir gerçek.
Reply
06-01-2023, 14:49,
(06-01-2023, 13:53)cotanak88 Wrote: Senin söylediklerinle aynı aynı şeye geliyor uydurduğum birşey yok tribünlerde tabi karşılıklı ufak atışmalar olur bunlar tuzu biberi ama biz alkolün etkisiyle baya abarttık sataşma olaylarını..ayrıca sende hemen hemen benim söylediklerimi yazmışsın bende abartıldı diyorum  Smile kalabalığa lafım yok gelenlerin ayaklarına sağlık benim derdim kendimize yapılınca hoşnut olmadığımız şeyleri başkasına yapmamız örnek konya maçı nasıl tahrik etmişlerdi bizi hatırlayalım Trabzonun insanını sevmem Allah biliyor ama belli dakikaya kadar o kadar tahriğe rağmen karşılık vermediler ya helal olsun dedim ama gollerle beraber onlarda susamadılar tabi taraftar gruplarının cezalı olması da bizim tribünleri biraz daha ön plana çıkardı bu da bir gerçek.

E yani kardeşim aklın yolu bir  Smile Doğruya doğru, aklı başında kimse tutup "ula ne iyi küfrettik şöyle soktuk böyle s...dik oh olsun" diyemez. Sadece o an Tribün atmosferinde olabilecek şeyler. Ki evet biz o olabilecek şeyin de üzerine çıktık. Ama bu kesinlikle güzel bir deplasman karesinin önüne geçmemeli. Ben bu söyleme karşı çıkıyorum sadece. Tribün kültürü dediğin zaten hepi topu kaç takım var ki ülkemizde? Ki o olan takımlar da 40 sene süper lig göremesinler de 40 sene sonra tekrar bakalım mevcut tribün kültürlerine. Bence biz bulunduğumuz şartlara göre çokta iyi durumdayız. 40 küsür sene boyunca hep alt liglerde ve orada bile istisna sezonlar haricinde hiçbir zaman yarışmacı bir takım olmamış. Hep ligde kalmayı başarı saymış, hep ucuz kadro kurmuş mütevazi bir takım. Üstelik az nüfuslu ve nüfusu çok dağınık bir şehir, ekonomisi desen zaten malum.. Bu şartlarda hiçbir başarı bile olmadığı halde yine de az yada çok belli bir kitle ile takımını desteklemiş. Dün ise yenileceğini bile bile kendi imkanları ile gitmiş çokta iyi bir kalabalık vardı. Ha evet ara ara farklı tezahüratlar girildi, uyum sorunu oldu ufak çaplı. Ama sonuçta tek bir organizasyonla gelinmedi oraya, birbirinden bağımsız 1500-1800 kişi herneyse.. Tek ses olması zaten imkansıza yakın. Yine de elden geldiğinde birbirine uymaya çalıştılar. (hatırlayanlar çıkar mutlaka... Zamanında 700-800 kişilik Bolu deplasmanında 3 farklı grup 3 e bölünmüş ve biribriyle kavga eden rezalet bir tribünde yaptık malesef) Yani bu şartlarda sırf küfredildi diye hepsini yok sayıp tribün kültürü yok demek haksızlık.
Reply
06-01-2023, 16:12,
https://twitter.com/green196728/status/1...18721?s=19
Reply
06-01-2023, 19:40,
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor 3-0 Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
Sergio önlem amaçlı çıkarıldı deniyor Ümraniye maçında sahada olacakmış bunu yerel gazete sayfasından değil giresunspor resmi sayfasından öğrenmek isterdim takımın yarısı diğeceğimiz adam nerdeyse çokmu zor iki cümleyle sağlık durumunu yazmak neyse sinirlenmeyeceğim Dodgy
Reply
06-01-2023, 22:58, (This post was last modified: 06-01-2023, 23:01 by turkuaz_0628.)
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor 3-0 Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
Adamlara durup dururken efsane efsane ne efsanesi çekilmiş Smile akabinde her yerde yazıyor bize giresun kümeye dediler ! şaka gibi ... Tribün hakkını vermişsin esir almışsın zorun ne ? yapacaktın husumet geçen sene yapaydın ! 1 sene sonramı geldi aklınıza allasen evet bende sevmiyorum ama bu iş bu şekilde olmaz 3.lig değil burası ya da kümeye dediklerinde ergenleşmeyeceksin hazmedeceksin ...
Devre arasında futbolcu alamayacaksa KARAAHMET ALLAH AŞKINA İSTİFA ET bu saatten sonra ortada kalmaz o koltuk...

Bu arada onurcan ile net olmuyor kabak gibi aşikar hangi yorumcuyu izlesem ki ben bile tekniğinden bilmem nesinden anlamam, yan topları çok kötü çalışması lazım deniyor o her boka saran kaleci hocası kör mü ?
Başkentten !
Reply
06-01-2023, 23:13,
1 -0 gerideyken rakibe sovulmez ha maç kopar deplasmandasin zaten ne yaparsan yap.Bagirmayan oturarak maç izleyen adamları resmen ayaklandirdik.Akabinde hemen 2.gol geldi.Tribun kültüründen bahsettiğim bu işte.Ama burda bir İstanbul sevici arkadaş olayı başka tarafa çekti.
Hep söylüyorum kumyalının geri dönmesi lazım tüm grupların birleşmesi lazım süper ligde olduğumuzu unutmayalım.
Genç Çotanaklar

Reply
07-01-2023, 10:31,
(06-01-2023, 22:58)turkuaz_0628 Wrote: Adamlara durup dururken efsane efsane ne efsanesi çekilmiş Smile akabinde her yerde yazıyor bize giresun kümeye dediler !  şaka gibi ... Tribün hakkını vermişsin esir almışsın zorun ne ? yapacaktın husumet geçen sene yapaydın ! 1 sene sonramı geldi aklınıza allasen evet bende sevmiyorum ama bu iş bu şekilde olmaz 3.lig değil burası ya da kümeye dediklerinde ergenleşmeyeceksin hazmedeceksin ...
Devre arasında futbolcu alamayacaksa KARAAHMET ALLAH AŞKINA İSTİFA ET bu saatten sonra ortada kalmaz o koltuk...

Bu arada onurcan ile net olmuyor kabak gibi aşikar hangi yorumcuyu izlesem ki ben bile tekniğinden bilmem nesinden anlamam, yan topları çok kötü çalışması lazım deniyor o her boka saran kaleci hocası kör mü ?
Hay ağzına sağlık usta o akşam maçı bıraktık bizimkilerin niye küfür ettiklerine anlam vermeye çalıştık dediğin gibi zaten cezadan dolayı tribünü ele almışsın zorun ne ? Mesela kim kral olmak ister pankartı on numara olmuş yokuş grubunun eline sağlık bu gibi şeylerle gel bize ama küfüre şiddete tribünde karşıyım, dosta ihtiyacımız yok ama düşman biriktirmeye de gerek yok hiçbir kulüp karşısında ezilmeden ama mütevaziliğide elden bırakmadan devam etmeliyiz, bu bize her yerde kapı açar.
Devre arası fazlalıklardan kurtulup sağ bek,stoper,10 numara, sol kanat ve forvet olmak üzere 5 oyuncuya ihtiyaç var bunlardan sağ bek, 10 numara ve forvet ilk 11 düzeyinde olmalı hatta göbeğe traore ayarında bir zenci lazım..
Hakan karaahmet şimdiden basın toplantısı düzenleyip ağlamaya başlasa iyi eder malum transfer sezonu yaklaşıyor.
Reply
07-01-2023, 10:31,
(06-01-2023, 23:13)genc28 Wrote: 1 -0 gerideyken rakibe sovulmez ha maç kopar deplasmandasin zaten ne yaparsan yap.Bagirmayan oturarak maç izleyen adamları resmen ayaklandirdik.Akabinde hemen 2.gol geldi.Tribun kültüründen bahsettiğim bu işte.Ama burda bir İstanbul sevici arkadaş olayı başka tarafa çekti.
Hep söylüyorum kumyalının geri dönmesi lazım tüm grupların birleşmesi lazım süper ligde olduğumuzu unutmayalım.

Yav olum ergen ergen konuşup insanın asabını bozma. Zamanında burda İstanbul takımlarına giydirdiğim için Trabzponlu olduğumu iddia eden ergenlerde çıktı. Bu ne yahu Giresunspor forumunda Giresunsporu savunduğum için istanbullu deniyor.  Keşke Trabzon tarafına girseydin böyle zoruna gidecekse. Gerçi maçı bile izlememişsin, yok adamlar gaza gelmişte gol atmış falan sallıyosun bişeyler. Pankartta ince görmüşüz yanız, o da çok zoruna gittimi bari?
Reply
07-01-2023, 11:38,
(07-01-2023, 10:31)kerasus Wrote:
(06-01-2023, 23:13)genc28 Wrote: 1 -0 gerideyken rakibe sovulmez ha maç kopar deplasmandasin zaten ne yaparsan yap.Bagirmayan oturarak maç izleyen adamları resmen ayaklandirdik.Akabinde hemen 2.gol geldi.Tribun kültüründen bahsettiğim bu işte.Ama burda bir İstanbul sevici arkadaş olayı başka tarafa çekti.

Yav olum ergen ergen konuşup insanın asabını bozma. Zamanında burda İstanbul takımlarına giydirdiğim için Trabzponlu olduğumu iddia eden ergenlerde çıktı. Bu ne yahu Giresunspor forumunda Giresunsporu savunduğum için istanbullu deniyor.  Keşke Trabzon tarafına girseydin böyle zoruna gidecekse. Gerçi maçı bile izlememişsin, yok adamlar gaza gelmişte gol atmış falan sallıyosun bişeyler. Pankartta ince görmüşüz yanız, o da çok zoruna gittimi bari?

Benimle oglumlu konuşma senin burda yazdığın kadar benim maça gitmisligim var. Sokayım trabzonunada Istanbulunuda .
Burda herkesle tartisabilirsin beninlede ama ama tarbzonlu fenerli bilmem ne dersen kafanı dağıtırım senin .Adam ol . GİRESUNSPOR lulugumu sen sorgulayacak değilsin.Bida ha bişey yazacaksan özelden yaz.Cakma giresunlu seni.
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)