Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
01-04-2023, 12:10,
RE: Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
(31-03-2023, 15:25)turkuaz_0628 Wrote: bjk ligden çekilen takımlardan alınan puanların peşine düştü uefa ya şikayet ederiz vs açıklama yapıyor başkanları o puanlar olmaz ise çarşı karışır !

Hiçbir şey olmaz cülmi kadar yer yakarlar UEFA ve FIFA federasyonların iç işlerine karışmaz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
01-04-2023, 15:20,
Konu gerçekten adalet ise oynanmış maçların oynamamış kabul edilmesi sadece puandan ibaret değildir. Bejekeye 5 puan avantaj sağlayacağım diye onlarca farklı adaletsizlik çıkacak ortaya. Mesela kupa. Kupada 2 takımın 1.turdan itibaren elemiş olduğu bütün takımları geri alman lazım kupaya. Mümkün mü? Değil. Sen o takıma kaybettiğim için şampiyonluk yarışından uzaklaştım dersen 3.lig takımı da gelir ben kupada ilerleyevektim ama bu takıma yenildim. Madem o takımın maçları oynamamış kabul edilecekse benide kupaya almanız lazım der haklı olarak. Veya misal Hatay maçında kart görüp bir sonraki hafta cezalı olan oyuncular ve bu yüzden diğer maçta bile puan kaybeden takım ne diyecek? O maçı da tekrar oynatma gerekir. Mümkün mü? Değil. Veyahut mesela ben Giresundan uçakla hataya gittim takımımı desteklemek için. Eğer o maçı yok sayacaksan bir zahmet benim uçak yol yemek masraflarımı da tff bütçesinden ödeyin. Hatta çektiğim yorgunluk ve maçı kaybettiysek yaşadığım üzüntü içinde manevi tazminat. Mümkün mü? Değil.. Tabi bütün bunlar karar verirken göz önünde olacak mı? Tabiki hayır. Tek kriter hangi takıma avantaj sağlar da ligin dengesini değiştiririz. Bjk olayın içinde olmasa ligin 2.yarısında bile Gaziantep E yenilip asıl dezavantaja sahip Anlaragücü ve depremden saatler önce Hataya 3 puan kaybeden kasımpaşa kimsenin umurunda olacak mıydı? Hayır. Kısaca şuan sadece lobi faaliyetlerini bekliyoruz aslında.
Reply
07-04-2023, 09:53,
Nahid başkan çok doğru girişimler yapıyor umutlandım açıkcası, iyi bir iş insanı kendisi siyasi destekte alıyor biraz kaynak yaratabilirse pyerr dosyasından da umutlanmadım değil, campess işi de şu ortamda çok çok iyi alternatif alternatiftir bravo başkan saran ziyareti dostanemi reklam mı bilmiyoruz ama güzel başladı umarım böyle devam eder ...
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)