11-01-2016, 00:41,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: ZTK.H Grubu 3. Maç GİRESUNSPOR - Fenerbahçe
(11-01-2016, 00:23)sokakbaşımeyhane Wrote: Ben iyi sonuç aldığındada yaptığı yapmadıgı değişiklikleri eleştirdim oyunu okuyamıyorrrrr...ayrıca uslubuna dikkat et lan lunu bırak yorumunu yap kimse senin görüşünde olmak zorunda değil yaşın kaç bilmiyorum biz 40 senedir bu takımın peşindeyiz köstek möstek geçin bunları
yahu dua edelimde erkan hoca oyunu okuyamıyor iyiki. yoksa bu dandik kadroya bu mükemmele yakın futbolu oynatıp bide üstüne oyunu iyi okuyup oyuncu değişikliklerini doğru yapsa kendisi süper ligde ve giresunun haritadaki yerini bile bilmiyor olurdu muhtemelen. bizde onun yerine ergün penbelerle uğraşıyor olurduk. hayır yani bütçen ne kaç para veriyosunda en mükemmel hocayı arıyorsunki?
|
|
11-01-2016, 00:46,
|
|
(11-01-2016, 00:36)ArmanınPeşinde Wrote: (11-01-2016, 00:23)sokakbaşımeyhane Wrote: (11-01-2016, 00:09)ArmanınPeşinde Wrote: Ne zaman takım kötü sonuç alsın, hemen çıkıyor birileri Erkan hoca şöyle, Erkan hoca böyle. Son yıllarda Mehmet hoca hariç kim vardı bizi heyecanlandıran ? Boş konuşmayın. Ergün Penbe mi gelsin ? Sefer Yılmaz mı gelsin ? Adam takımı aldı üst sıralara taşıdı, mücadeleci, zevk veren futbol oynamaya başlattı. Daha ne istiyorsunuz be kardeşim ? Fener'e 3 mü atalım, 10 maç arka arkaya mı kazanalım şu ligde, bu futbolcu grubuyla ? Yok 1461 kök söktürmüş de, yok o onu yenmiş de... Bize ne lan kupadan ? Sanki bir iddiamız var. Aslan gibi çıktık mücadelemizi verdik, 2-3 adam hariç takımda gayet güzel mücadele etti.
Köstek olmak yerine destek olun biraz. Sıkıntıya girince hemen suçlu arıyoruz. Umarım Erkan hocayla uzun süreli çalışırız.
Ben iyi sonuç aldığındada yaptığı yapmadıgı değişiklikleri eleştirdim oyunu okuyamıyorrrrr...ayrıca uslubuna dikkat et lan lunu bırak yorumunu yap kimse senin görüşünde olmak zorunda değil yaşın kaç bilmiyorum biz 40 senedir bu takımın peşindeyiz köstek möstek geçin bunları
Al sildim "lan"ı. Kusura bakma bir "lan" lafından alındıysan. Yaşıma gelince 20 yaşındayım. Fakat bunun konu ile alakasını da anlayabilmiş değilim. Karşılıklı laf dalaşına girmiyorum, senin görüşün sana, benim görüşüm bana. Nasılsa ikimizin de ortak paydası Giresunspor.
Aynen kardeşim ortak derdimiz giresunspor fifikirlerimiz ffarklı olsada tek derdimiz giresunspor
Derelili çotanak
|
|
11-01-2016, 00:59,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
bu arada as kadroyla bu kadar farkediyorsa aman deplasmandaki maçta oğuzhanla,mustafa demirhanla,Mehmet çayanla falan çıkmayalın lig öncesi bir hezimet olmasın
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
11-01-2016, 01:04,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
(11-01-2016, 00:59)maicon_28 Wrote: bu arada as kadroyla bu kadar farkediyorsa aman deplasmandaki maçta oğuzhanla,mustafa demirhanla,Mehmet çayanla falan çıkmayalın lig öncesi bir hezimet olmasın
Oğuzhan'la Eren yollandı zaten. Elde oynatılabilecek genç sayısı az. Büyük ihtimalle Abdülaziz, Alaattin, Fevzi gibi oyuncuları aralara serpiştirip as kadroya yakın bir 11'le çıkarız.
|
|
11-01-2016, 01:15,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Çok iyi oynadık.Fener gibi yıldızlar topluluğuna karşı çok dirençli oynadık. Defans hatasından goller yiyeceğimiz belliydi zaten.
Eğer istersek bu sene en azından play off bile yaparız ama eğer istersek.
|
|
11-01-2016, 02:06,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Takıma şiddetle orta saha lazım.
Waldison, Alaaddin, Rıdvan, Abwo takımın vasatlarından.
Özgür, Onur, Rızvan takımın en iyilerinden.
Tribünler berbattı.
Hakem yürüyerek maç yönetti.
Vedat bu şekilde gol atamaz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-01-2016, 08:45,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Bir de özellikle Onur'a helal olsun. Altyapıdan çıktı, çalıştı çabaladı Özgür'ün yanına yerleşti. Şu saatten sonra bu ikiliyi bozmak yanlış olur. İkisi birbirlerinin eksiklerini kapatıyorlar. Stoper direk yedek için alınmalı.
|
|
11-01-2016, 10:29,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Yabancılardan özellikle Tchamide son bir aydır çok bariz bir gerileme var.Diğerleri arkadaşlarında yazdığı gibi dün kendilerini vitrine çıkarmak için oynadılar fakat ELLERİNE YÜZLERİNE bulaştırdılar
|
|
11-01-2016, 11:50,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
bizde zaten adam akıllı yabancı yokki hiç. varmı biz ayite? yok. ama tabi koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Bizdekiler o hesap. bu kısıtlı kadro içinde az buçuk hareket yapan adam ön plana çıkıyor. ama onunda devamlılığı olmuyor.
|
|
11-01-2016, 12:12,
|
|
tribüne fenerliler sızmış pozisyona bile heyecanlanmayan bir grup vardı...böyle ruh taraftar olacaksa hiç gelmesin daha iyi..maratonun ortası bağırdı gerisi uyudu...bu takım 3.liglerdeki seyircisini bir türlü bulamıyor...her maç kavga dövüş çıkardı ama adam gibi taraftarımız vardı...
Derelili çotanak
|
|
|