20. Hafta Adanaspor - GİRESUNSPOR
06-02-2016, 14:00,
RE: 20. Hafta Adanaspor - GİRESUNSPOR
bu arada dünkü adanada en önemli oyuncuları gueye ve renan yokken yenildik

özeliklle renanı çok beğeniyorum. Baya üst düzey..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-02-2016, 14:01,
(06-02-2016, 13:32)kral1234 Wrote: Dün 45 dakka Adana kapandı 1 net pozisyon haricinde pozisyon vermedi geçen hafta biz on dakika kapanmaya çalıştık 2 tane gol yedik Big Grin

Benzerini ben yazdım fakat takımın başında mourinho ve pep guardiola türü bir hocamız olmadığı için malesef olmadı....
Reply
06-02-2016, 14:28, (This post was last modified: 06-02-2016, 14:30 by sokakbaşımeyhane.)
(06-02-2016, 14:01)harrison Wrote:
(06-02-2016, 13:32)kral1234 Wrote: Dün 45 dakka Adana kapandı 1 net pozisyon haricinde pozisyon vermedi geçen hafta biz on dakika kapanmaya çalıştık 2 tane gol yedik Big Grin

Benzerini ben yazdım fakat takımın başında mourinho ve pep guardiola türü bir hocamız olmadığı için malesef olmadı....

Oyunu  okumak  için mourinho  olmaya gerek  yok futbolun  doğruları  basittir  ama futboldan  anlayana...Deha olmaya gerek yok futbolun dogrularini yapsan yeterli
Derelili çotanak
Reply
06-02-2016, 15:15,
Oyun sistemin olmazsa yenilirsin.Tek bir adama havadan top şişirip al gol at dersen yenilirsin.Bu güzel cümle oldu.Barçanın tikitaka, Realin kontra atak, Münihin top çevirme oyunu gibi sistemleri varken bizim takım sistemi de 'Havadan topu at, al gol at Vedat' sistemi olsun.

Kaleye gidemezsen gol atamazsın.
Kaleye şut atamazsan gol atamazsın.
Pas yapamazsan kaleye gidemezsin.
Kanatların çalışmazsa forveti besleyemezsin.
Kanatların alanını savunmazsa atak yersin.
Kalene şut attırırsan gol yersin.
10 numaran yoksa dikine oynayamazsın.
10 numaran yoksa rakip liberolar seni tehdit görmeden savunur.
Rakip ceza sahasında kümelenmekten başka birşey yapmazsan atak yaptığını sanarsın.

Eminim ki Guardiola, Mourinho, Lucescu, Hiddink gibi teknik adamların takımın potansiyeline göre çözüm üretecek sistemleri vardır.Bozbağ bu isimlerin birtanesini takıma getirirse iyi olur.Bizde kaçan puanların ve kötü futbolun ardından SODA içeriz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-02-2016, 15:15,
şuan başımızda fatih terim, ersun yanal hatta mourinho olsa dahi gitmesini isterdim. Ligte 6 toplamda 12 maçtır yenemiyoruz ve ne kadar iyi hoca olsalarda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalmak üzereyiz, bu yüzden bir kan değişimi ile can simiti niteliğindeki 3 puana sarılmamız gerekirdi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-02-2016, 15:22,
Macin ozeti hasan degil basan kazaniyor oldu yok guzel oynamisizda bilmem ne gecin bunlari al 3 puani istersen hic futbol oynama skora bakar bu isler...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
06-02-2016, 15:33,
3 tane defansif orta saha ile sampiyon olan bir takım var mı dunyada
Derelili çotanak
Reply
06-02-2016, 15:35,
Ersun Yanal deyince aklıma geldi.Sürekli yan toptan gol yediğimizi düşünürsek iyi bir örnek teşkil eder.
FB yi yönetirken kazandıkları bir maç sonrası soyunma odasında fotoğraf çekilmiş.Üzerinde sistem yazılı bir kağıt parçasının fotoğrafıydı.Beyaz kağıt üzerine kırmızı kalemle oklar çıkarılarak ve futbolcu isimleri yazılı bir emir.O kağıdın üst başlığı sol kanattan takımın defansif düzeni idi.

Bir başka örnek bizden olsun.Peker yönetiminde bu ligin ünlü teknik adamı varya, unuttun şimdi ismini bizim takımı yönetiyor.Hatırlarsanız o dönem sürekli yan toplardan gol yiyorduk.Stad da antrenman var.Bizde izlemeye gitmiştik.Takıma yan topda alınacak defansif düzeni çalıştırıyordu.'"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sürekli yan toptan gol yiyorsunuz.Böyle şey olmaz.' diyede bağırmalarını anımsarım.

Erkan hoca ve takım bunları yapmıyor demiyorum.Örnek sadece.
Aslında fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ? Biraz maç kazansakda psikolojimiz bir rahatlasa.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-02-2016, 15:38,
Elin adamı astanadan şampiyonlar ligi oynamış kabanagha yı transfer ediyor bizde hüsamettin ile şampiyonluk hayali kuruyoruz..bu kadar basit değil
Derelili çotanak
Reply
06-02-2016, 16:21,
Şu takıma aldiklari yabancilara bi baksinlar, bir de rakiplerin yabancilarina baksinlar. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" insan her defasinda ayni kazigi yemez ki. Yine bi kutuk almislar. Heralde Giresunsporun menfaatleri bes para etmez yabancilara para dokmeyi gerektiriyor.

Tum transferi futboldan anladigini zanneden baskan yapinca boyle aptal futbol oynayan bir takim cikiyor ortaya.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)