1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
17-08-2019, 14:54,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor
(17-08-2019, 13:58)cotanak88 Wrote: Bugün değilde en ağır eleştirileri sezon sonuna saklasak daha iyi olur kanaatimce 1.haftadan bence gerek yok söylediklerine saygı duyuyorum ama tam da şu an yaptığımız gibi yaparsak erkan sözerinin de sonu metin diyadin gibi olacak 7.haftada gönderilecek tam da senin anlattıkların gibi olacak biraz daha sabır bence.

eleştirinin dozu konusunda haklısın. evet yeri geldi sinirle fevri de yazmış olabilirim dünden beri. ama eleştiri mutlaka yapılmalı, yoksa sezon sonu eleştirmek için çok geç olabilir. hatta bugün yeri yerinde yaparsak belki sezon sonu eleştiriye gerek kalmaz, kutlama yaparız. asıl anlatmak istediğim bugün, amaan daha 1. hafta normaldir diyip geçmemeli. çünkü bu takım yıllar sonra ilk kez adam akıllı kamp yaptı. heleki sezonun normal kadrosuyla gerçektende ilk kez. bunun karşılığı ilk haftadan şiir gibi bir futbol olmasa bile, geçen senenin kopyası olmamalıydı. ama tabi tekrarlıyorum, eleştirinin dozu konusunda haklısın. 

şahsen tek umudum erkan sözeri. maç esnasında ilk yorumumda belirttim, sahada erkan sözeri futbolu yok diye. tek beklentim ilerleyen haftalarda erkan sözeri etkisini görebilmek. ki yazında defalarca belirttim, kötü gidişat olsa bile erkan hocaya sezon sonuna kadar şans verilmeli.
Reply
17-08-2019, 15:52,
Biz erkan sözeri'yi hep orta sahadaki üstün oyunuyla bilirdik ama orta sahasının bu kadar etkisiz olduğu erkan sözeri'yi çok az hatırlarım. Şunu belirtmek lazım. Şampiyonluk hedefi olan takımın orta sahası mehmet güven ve muhammed reis olmaz olamaz olmamalı. 
Bir de takımda kilo problemi var gibi. Reis, tanase, rusescu, del valle, özgürcan'ın bence kilo fazlaları var. Bu kilolarla ilerde hareketli olmak çok zor.
 Isimlerin iyi olmaları iyi futbol olacağı anlamına gelmiyor. Örneğin geçen seneki adana demirspor ve gazisehirin ilk 2den çıkması lazımdı. Ya da biraz eskiye gidecek olursak osman çırak döneminde de aynı böyle güzel bir kadro kurmuştuk ama küme düşmekten zor kurtulmuştuk. 
Menemende hicbir bk yok. Dünkü attıkları gol binde bir olacak gol. Böyle enteresan goller de hep bizi buluyor zaten. O gol olmasa 0-0 biterdi maç. Böyle sert oynayıp anti futbolla devam ederlrse cok kırmızı yerler. Geldikleri gibi de giderler.
Reply
17-08-2019, 18:26, (This post was last modified: 17-08-2019, 18:27 by cotanak88.)
(17-08-2019, 14:54)kerasus Wrote:
(17-08-2019, 13:58)cotanak88 Wrote: Bugün değilde en ağır eleştirileri sezon sonuna saklasak daha iyi olur kanaatimce 1.haftadan bence gerek yok söylediklerine saygı duyuyorum ama tam da şu an yaptığımız gibi yaparsak erkan sözerinin de sonu metin diyadin gibi olacak 7.haftada gönderilecek tam da senin anlattıkların gibi olacak biraz daha sabır bence.

eleştirinin dozu konusunda haklısın. evet yeri geldi sinirle fevri de yazmış olabilirim dünden beri. ama eleştiri mutlaka yapılmalı, yoksa sezon sonu eleştirmek için çok geç olabilir. hatta bugün yeri yerinde yaparsak belki sezon sonu eleştiriye gerek kalmaz, kutlama yaparız. asıl anlatmak istediğim bugün, amaan daha 1. hafta normaldir diyip geçmemeli. çünkü bu takım yıllar sonra ilk kez adam akıllı kamp yaptı. heleki sezonun normal kadrosuyla gerçektende ilk kez. bunun karşılığı ilk haftadan şiir gibi bir futbol olmasa bile, geçen senenin kopyası olmamalıydı. ama tabi tekrarlıyorum, eleştirinin dozu konusunda haklısın. 

şahsen tek umudum erkan sözeri. maç esnasında ilk yorumumda belirttim, sahada erkan sözeri futbolu yok diye. tek beklentim ilerleyen haftalarda erkan sözeri etkisini görebilmek. ki yazında defalarca belirttim, kötü gidişat olsa bile erkan hocaya sezon sonuna kadar şans verilmeli.
+1967

(17-08-2019, 15:52)kral1234 Wrote: Biz erkan sözeri'yi hep orta sahadaki üstün oyunuyla bilirdik ama orta sahasının bu kadar etkisiz olduğu erkan sözeri'yi çok az hatırlarım. Şunu belirtmek lazım. Şampiyonluk hedefi olan takımın orta sahası mehmet güven ve muhammed reis olmaz olamaz olmamalı. 
Bir de takımda kilo problemi var gibi. Reis, tanase, rusescu, del valle, özgürcan'ın bence kilo fazlaları var. Bu kilolarla ilerde hareketli olmak çok zor.
 Isimlerin iyi olmaları iyi futbol olacağı anlamına gelmiyor. Örneğin geçen seneki adana demirspor ve gazisehirin ilk 2den çıkması lazımdı. Ya da biraz eskiye gidecek olursak osman çırak döneminde de aynı böyle güzel bir kadro kurmuştuk ama küme düşmekten zor kurtulmuştuk. 
Menemende hicbir bk yok. Dünkü attıkları gol binde bir olacak gol. Böyle enteresan goller de hep bizi buluyor zaten. O gol olmasa 0-0 biterdi maç. Böyle sert oynayıp anti futbolla devam ederlrse cok kırmızı yerler. Geldikleri gibi de giderler.
mehmet güven hariç katılıyorum dün bence gayet pozitif futbol oynadı kanatlara çok iyi paslar gönderdi ama top kontrolü sağlayacak adam bulamadık taca gitti,yine bir ara sol taraftan sağ köşe bayrağına bir top atıldı efsane bir pastı kim attı göremedim o pası şöyle bileklerine hakim bir kanat karşılasaydı alır giderdi.Bazen özgüvenden dolayı eksta paslarla kaleye gitmeye çalışıyoruz ortadan hiç çalışmadık mesela neyse bence erkan sözeri gereken tedbirleri alacaktır ama daha öncede dediğim gibi bu takıma 2-3 transfer daha şart.
Reply
17-08-2019, 19:26,
Karagümrük Bursa maçını izliyorum bizim taraftarlar bir zahmet izlesin az ama öz tribün nasıl yapılıyor helal olsun iki taraftarada
Reply
17-08-2019, 21:03,
yalnız bursanın durumu tam anlamıyla ibretlik. türkiye liginde 3 hatta belki 4. takım dışında anadoludan şampiyon çıkması imkansız normal şartlarda. yani gerçekten devrimdir bursanın yaptığı. cidden mucizeyi başardı o bütçeyle o şartlarda. ama sonrası tam bir vizyonsuzluk örneği. şampiyonlar ligine katılacaksın ve adam akıllı transfer bile yapmıyorsun. ilk sene haliyle şampiyonlar liginde sıfır çekmesine rağmen ligde yine üst sıralarda tutunsa da sonraki seneler normal seyrine döndü. oysa şuan 5. büyük olarak her sene şampiyonluğun adayı olabilirdi. bu imkanı fazlasıyla vardı ama onlar cimrilik yapıp şampiyonlar liginden gelen parayı yemeyi tercih etti. sonuç ise şuan bizimle aynı ligde ve maddi imkansızlıktan transfer bile yapamamışlar.
Reply
17-08-2019, 21:12,
(17-08-2019, 19:26)sokakbaşımeyhane28 Wrote: Karagümrük Bursa maçını izliyorum bizim taraftarlar bir zahmet izlesin az ama öz tribün nasıl yapılıyor helal olsun iki taraftarada
hocam valla bende aynı şeyleri yazacaktım adamlar bir besteden diğerine müthiş destek veriyorlar topçu olsak ekstra bir gazla oynarım valla bizimkiler dün bir abartısız yarım saat seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana bestesini söylediler uykum geldi valla.
Reply
17-08-2019, 21:13, (This post was last modified: 17-08-2019, 21:14 by kral1234.)
Hafta ici liverpool chelsea maçı 120 dakika sürdü ve su molası diye birşey olmadı. Ama bizim paşalarımız her iki devrede de su molası veriyorlar.
Yine bugün premier ligden bi maç izledim elemanın teki sakatlık geçirdi hakem oralı bile olmadı, futbolcular da oyuna devam etti. Adam gibi hakemlerimiz olsa dün geceki futbol katilleri o kadar yerde yatmazdı. Gerçi benim verdiğim örnek çok orantısız oldu  Big Grin
Reply
17-08-2019, 22:19,
(17-08-2019, 21:13)kral1234 Wrote: Hafta ici liverpool chelsea maçı 120 dakika sürdü ve su molası diye birşey olmadı. Ama bizim paşalarımız her iki devrede de su molası veriyorlar.
Yine bugün premier ligden bi maç izledim elemanın teki sakatlık geçirdi hakem oralı bile olmadı, futbolcular da oyuna devam etti. Adam gibi hakemlerimiz olsa dün geceki futbol katilleri o kadar yerde yatmazdı. Gerçi benim verdiğim örnek çok orantısız oldu  Big Grin

Bu yine iyi hali, 90 larda şampiyonlar ligine katılan takımın(Ki genelde gs olurdu nerdeyse hep) o hafta maçı ertelenirdi mutlaka. avrupa maçı öncesi yorulmasın paşalarımız diye. o günlerden gele gele, su molasına şükrediyoruz artık. 

yerde yatma olayı da sadece biz ve daha küçük yani futbolu bilmeyen ülkelerde oluyor sadece. mesela ispanya liginde düşünsene karşında barcelona var ve senin o lig için çok mütevazi kadron var. yerde yatmak diye bişey yok adamlarda, hatta ceza sahasına yığılmakta yok. en dandik takımı bile çok feci pres yapar rakibi boğar ve topu kaptığı anda ise hemen hücuma koşarlar enaz takımın yarısıyla. (metin hocayıda aslında bunun için çok seviyorum, oyun anlayışı bu şekildeydi)..  aksi halde barcelona zaten net 15-20 atar her maç. dolayısıyla hakemlerde profesyonel, biri yattı diye oyun durdurmak yok. Mesela bi örnek vericem, geçen ts-sparta maçında spartalı oyuncu ceza sahasında hakemi aldatmaya yönelik pozisyondan sarı kart gördü. o kartı verecek hakem türkiyede yok. daha doğrusu türkiye liglerinde çok sıradan bir durum. topu kapamayan herkes kendini yere atıyor hemen ya yerse diye. o pozsiyon çok dikkat çekmedi belki ama o sayede aynı oyuncu 2. yarı yaptığı bi hareket sonrası 2. sarıdan kırmızıyı gördü.
Reply
18-08-2019, 00:31, (This post was last modified: 18-08-2019, 00:46 by turkuaz_0628.)
@KERASUS Birader bi sakin ol sadece sen gözlemlemedin takımı evet daha ilk maçtan takım yenilsede defe başlasak diyen yavşaklar var, biz kimseyide savunmuyoruz kimsenin adamıda değiliz işimize geleni değil Giresun ve de Giresunspor menfaatlerini yazarım nacizane düstürüm bellidir hem stadda sanalda ne farkeder yazılıyor işte duyuyor konuşuyor ve görüyoruz yazılanları adam ilk maça gelmiş bu ne s2m takım diyor daha da gelmem filan çekiyor gelmessen gelme s2tirgit istanbul takımlarını tut diceksin bu tarz adamlara daha taraftarlık nedir karşılık beklenmeden yapılır aşamasına gelemedik, bi kardeşim yazmış mesela yazık oldu 60 lirama filan diye bunlar hoş şeyler değil karşılıksız seveceksin başarıya endeksleme sevgiyi tamam malda değiliz o kadar transfere ve kampa karşı ortaya çıkan sonuçta hoş değil ne oyun ne de oyuncu performansında kabullenemez şeyler var ama dk 1 gol 1 bekleyelim bakın çok uç örnekler bunlar ama barcelonası, galatasarayı ne bilim bjk si filanı yenildi olabilir bugün izlediğim 1. lig maçlarında bir tane hazır takım yoktu he sadece güzel mücadele eden takımlar vardı, diyeceğim o bekleyelim görelim birkaç hafta herkes şok erkan hoca bile ne diyeceğini bilemedi kimse beklemiyordu bana göre aşırı rehavet bunun adı.
Başkentten !
Reply
18-08-2019, 00:57,
(18-08-2019, 00:31)turkuaz_0628 Wrote: @KERASUS  Birader bi sakin ol sadece sen gözlemlemedin takımı evet daha ilk maçtan takım yenilsede defe başlasak diyen yavşaklar var, biz kimseyide savunmuyoruz kimsenin adamıda değiliz  işimize geleni değil Giresun ve de Giresunspor menfaatlerini yazarım nacizane düstürüm bellidir hem stadda sanalda ne farkeder yazılıyor işte duyuyor konuşuyor ve görüyoruz yazılanları adam ilk maça gelmiş  bu ne s2m takım diyor daha da gelmem filan çekiyor gelmessen gelme s2tirgit istanbul takımlarını tut diceksin bu tarz adamlara daha taraftarlık nedir karşılık beklenmeden yapılır aşamasına gelemedik, bi kardeşim yazmış mesela yazık oldu 60 lirama filan diye bunlar hoş şeyler değil karşılıksız seveceksin başarıya endeksleme sevgiyi tamam malda değiliz o kadar transfere ve kampa karşı ortaya çıkan sonuçta hoş değil ne oyun ne de oyuncu performansında kabullenemez şeyler var ama dk 1 gol 1 bekleyelim bakın çok uç örnekler bunlar ama barcelonası, galatasarayı ne bilim bjk si filanı yenildi olabilir bugün izlediğim  1. lig maçlarında bir tane hazır takım yoktu he sadece güzel mücadele eden takımlar vardı, diyeceğim o bekleyelim görelim birkaç hafta herkes şok erkan hoca bile ne diyeceğini bilemedi kimse beklemiyordu bana göre aşırı rehavet bunun adı.

İlave olarak, Menemenin attığı gol de şanstan başka bir şey değil adam orta açıyor top sekiyor gol oluyor. Değil Giresunspor, alemi cihan gelse yine yer o golü yarın bir gün lig sonuncusuyla oynarız adam gelir 30 metreden çakar yine yeriz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)