09-04-2021, 18:08,
(This post was last modified: 09-04-2021, 18:09 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor
Bu takım ilk 2 yapamaz
Not:Totem değildir
|
|
09-04-2021, 18:47,
|
|
Mandaklı
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
1. Maçlarımıza İzmir'li hakemlerin atanması bilinçli bir uygulama gibi görünüyor.
2. İstanbulspor maçında ki hakemin rakibin sert oyununa izin verip, tercihlerini rakipten yana kullanması 2 puanı kaybetmemize neden oldu.
3. Bu maçta ise, bence ilk yarıda attığı akıllı paslarla Eskişehirspor'un kilidini açan Milinkoviç'in yan hakeme çok uzak bir mesafede canı yanınca söyleyebileceği Sırpça bir cümleye istinaden, yan hakemin uyarısı ile oyundan atılması çok dikkat çekiciydi.
4. Hocanın bugüne kadar Milinkoviç, Muhammed,Uzodimma'dan daha fazla yararlanarak onları formda ve hazır tutamaması da, tecrübesizliği nedeniyle ileriyi planlayamamaktan kaynaklanmıştır.
5. Şu anda çok kritik bir dönemdeyiz. Adana Demirspor maçı dahil bütün maçlarımıza kazanmak için çıkmalıyız. Çünkü toplamda 72 puan yapamazsak, ilk 2'den çıkamayız. Altay'dan en az 1, Bandırmaspor'dan ve İstanbulspor'dan 3'er puan alabilseydik, şimdi 66 puanda olacak ve Altay'ı oyundan düşürüp, Adana Demirspor ile farkı 11'e çıkaracaktık. Bu da son 5 maçta 5 puanın yeterli olması anlamına gelmekteydi.
|
|
09-04-2021, 19:52,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Aslında çokda yorum yapılacak bir maç degil her şey yanıltıcı olabilir. Rakip tamamen çelik çocuktan oluşan bir kadro ile sahaya çıkmış. İlk olarak Milinkoviç aylar sonra bir maça ilk onbir çıkıyorsun daha ilk yarı bitmeden kırmızı görüyorsun Lal olacaksın arkadaş böyle maçlarda diğer husus Sergen ortada tehlike yok bir şey yok rakibe dalıp sarı görüyorsum ve kart sayın üç oluyor bu kadar gereksiz harekete ve karta ne gerek vardı. Sadi ve Caner Hatayın bize kakaladığı en kötü topcular herhalde ama şuna kesin eminimki o kanatta kerem oynamalı adamın ortaları yeter Hüsama caner orta yapamadan ligi bitirdiler.. Neyse önemli olan üç puandı aldık. Keçiöğren maçını napıp edip almalıyız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
09-04-2021, 20:23,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Bu maç için söylemiyorum hakem falan hikaye önce top oynacaksın bunu Samsunlular yaptığında dalga geçiyorduk şuan İstanbul - Tuzla maçına bakıyorum adamlar 1-0 mağlupken bile bu maçı kaybederler havası vermiyor çünkü adamlar top oynuyor bizde ise başkana kalsa hedef 18 puanın hepsini almak hocaya kalsa 66 puan yeter kafasında sonumuz hayır olsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
09-04-2021, 21:03,
|
|
Pangal
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
İlk telaffuz ettiğinde olabilir durumdaydı tablo ama şuan biraz dümenden öyle söylediğini düşünüyorum hocanın.(ya da umuyorum diyelim)
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
09-04-2021, 22:12,
(This post was last modified: 09-04-2021, 23:07 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Keçiöğren, Adanademir, Altınordu zorlu seri başlıyor hafta sonuna kadar akkoyun karakoyın belli olacak Keçiöğren çok sakat maç kolay gol yemiyorlar ilk defa bugün üç gol yediklerine sahit oldum. Barış Alper, cem, eze bu üçüne çok dikkat etmeliyiz. Dış sahada 5 galibiyet 5 beraberlik 4 maglubiyetleri var. Kolay maç olmayacak maça kesinlikle hücum ve galip gelmek için çıkmalıyız defansa yatalım atarsak atarız atmazsak berabere gireriz anlayışı ile çıkarsak hüsrana uğrarız artık beraberlik işimizi görmüyor. Mağlubiyet jokerini demir maçına saklamak zorundayız. Son olarak Caner oynamasın o kanatta kim oynarsa oynasın daha fazla katkı verir adam bitik.Not: Yarın Altay veya Samsundan birisi tökezlesin diyecemde zor görünüyor. Adanademir maçında da ikili averajı hesap edip yenilceksekde bir farklı mağlup olmamaya bakalım.Bu yeni saha bizim yüzümüzü güldürmüyor. Keçiöğrenin sentetik sahasından iyidir deyip moral bulayım.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
10-04-2021, 00:01,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Bugüne dair aklımda kalan tek şey balde çok iyi bir golcü gol vuruşları çok akılcı koy süper lige oynar sırıtmaz ! Eskişehir maçına kaza olmadan hayırlısı ile geçelim korkusu bitti, haftaya keçiörene yaslanalımda atarız bi ara demezsek onlarda bizde çok iyi defansif oynayabiliyoruz allah muhafaza puan kaybetmememiz lazım özelikle k.gücü maçına ...
Başkentten !
|
|
10-04-2021, 00:32,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Keçi'yi bir şekilde yenebilirsek ben Ads karşısında da en kötü yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Keçiören aklıma çok takılıyor ama. İçerideki son maçları düşündükçe kahroluyorum özellikle de Bandırma'yı. İnşallah Keçiören'i bir şekilde yenebiliriz. Kafalardaki tabi tek sorun, 99 numaralı oyuncunun oynayıp oynamayacağı...
|
|
10-04-2021, 02:09,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
ilk yarı internetin azizliğine uğradık ama 2. yarıyı izleyebildim. Eskişehir baya zayıfmış yalnız, bukadar beklemiyordum. Gerçi zaten genç takım, bu maçta yeniler de varmış heralde. 2.yarı rölantiye alsakta yine de hem rakip etkisizdi hemde gol konusunda çok zorlanan bir takım değiliz genel anlamda. yeterki birazcık olsun golü düşünelim. Eses karşısında kazanmak şarttı zaten ama farklı skor ölçü sayılmasa da özgüven sağlayacaktır oyuncularda. 5 maçta ads haricinde kazanamayacağımız maç yok. altınordu zaten nezaman yatışa geçer diye bekliyorduk. bu sene tamda bizim şansımıza artık çıkmaya karar vermedilerse, her sene bu zamanlar yatışa geçerler zaten PO yapmamak için. Ki yatmasa bile yenemeyeceğimiz takım değil. ayrıca 2 hafta da 8 yediğini de düşünürsek bizim için çok iyi. zira gerçekten gol atmakta çok zorlanmıyoruz. 3 maçtır gol yememeye de başladık artık eskisi gibi savunma oturdu.
|
|
|