6. Hafta | Giresunsporumuz 1-2 Osmanlıspor
21-10-2014, 13:25,
RE: 6. Hafta | Giresunsporumuz - Osmanlıspor
(21-10-2014, 11:56)sokakbaşımeyhane Wrote:
(21-10-2014, 11:38)kral1234 Wrote: Ridvan alicanla yer değiştiği için iyi değildi. Bence yanlis bir taktikti ikisi de çok silikti

rıdvanı maradona yaptınız adam hiç bir ikili mücadele kazanamıyor bir top kesemiyor olmaz abi bu adamlar bu ligin topçusu değil..cihanla rıdvanla bu işler yürümez..

Olanların içinde en öne cikanlardan ridvan. Takimda Muhammed reis var da oynatilmiyor mu? Yetersiz olduklarini biz de biliyoruz. Baris bakirdan iyidir yine Smile
Reply
21-10-2014, 13:46,
takımın kadro yapısı mühendisliği iyi ama dişliler eksik transfer döneminde dedik son 1 hafta kalada dedik orta sahaya top yapacak oyunu rahatlacak kanatlara yayacak araya top atacak adam lazımdı bu isim emin aladağ idi emin bucaya gitti ahım şahım paralara oynadığı düşünmüyorum süper ligde akhisarda bile oynadığı para belli biz 3 defansif ön libero ile oynuyoruz etkisiz kalıyoruz birde adam gibi santrafor dedik jones beğeniyorsunuz ama ben beğenmiyorum adam geçebilir ama son vuruş adamda sıfır iyi bir orta saha iyi bir forvet olsa ilk 6 içinde olurdu bu takım haftaya alanyadan puan almalıyız alt taraf karıştı en azından alanya ve bolu maçlarından 4 puan almalıyız sonraki maçlar zor kayseri ve antalya ile oynuyorsun bu 2 haftada havaya girmek lazım en azından.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
21-10-2014, 13:51,
6 maç içinde oynadığımız en kötü maçtı.Osmanlıspora yenilebilirsin kimse yadırgamaz.Benim en çok üzüldüğüm, takım 2 pas yapamıyor.Her top rakibe atılıyor.Adamlar ise rahat rahat top dolaştırıyor.Ayağımıza gelen her topu ileri vuruyoruz.Dolayısıyla top rakibe gidiyor.Duvara çarpmış gibi geri geliyor.Bu maçda sırıtan çok fazla oyuncumuz vardı.Yine 85-90 arası gol yedik.Nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-10-2014, 14:52,
(21-10-2014, 13:25)kral1234 Wrote:
(21-10-2014, 11:56)sokakbaşımeyhane Wrote:
(21-10-2014, 11:38)kral1234 Wrote: Ridvan alicanla yer değiştiği için iyi değildi. Bence yanlis bir taktikti ikisi de çok silikti

rıdvanı maradona yaptınız adam hiç bir ikili mücadele kazanamıyor bir top kesemiyor olmaz abi bu adamlar bu ligin topçusu değil..cihanla rıdvanla bu işler yürümez..

Olanların içinde en öne cikanlardan ridvan. Takimda Muhammed reis var da oynatilmiyor mu? Yetersiz olduklarini biz de biliyoruz. Baris bakirdan iyidir yine Smile

Gökhan var fiziğide iyi bence onu denemeliyiz..
Derelili çotanak
Reply
21-10-2014, 16:40,
(21-10-2014, 09:06)sokakbaşımeyhane Wrote: cihan yeşilırmak mallesef bu takımın topçusu değil artık kesilmeli..veysel tam bir traş nasıl süperlige çıkan takımlarda oynamış anlamadım..öve öve bitireemediğimiz rıdvan hikaye vasatın üzerine çıkamıyor alican bir maç var bir maç yok ismail dinler bitik berkan orta özürlü beğenmediğimiz ergün çoğundan iyi...abdülaziz takıma girmeli abwo girmeli..takımın her şeyi jonesmış onu gördük bizi ileriye taşıyan adam...birde özgür yılmaz helal olsun alttan gelip bu ligi tek hakeden oyuncu çağrı ve erayla birlikte..bu takım nasıl futbol oynasın bu kadroyla bilemiyorum...
BİRDE BİR GRUP ÖZELLİKLE HANGİ GRUP OLDUĞUNU BİLMİYORUM FUTBOLCULARA HOCAYA KÜFÜR ETMEK İÇİN GELMİŞ GİBİLERDİ..6 .HAFTA NE OLUYOR AŞKIMIZ FORMAYA SİZE DEĞİL NE DEMEK?..ADAMLAR MÜCADELE ETMESE EYVALLAH AMA ADAMLAR MÜCADELE EDİYOR AMA KAPASİTE BU..ne kadar puan toplarsak o kadar ikinci yarı rahatlarız..bu takım orduyu manisayı alanyayı boluyu yener 4 galibişyet sıkıştırır en kötü..

(20-10-2014, 21:10)maicon_28 Wrote: mehmet hoca gitti yine en tehlikeli oyuncumuzu cikardi yani ridvan

ya maicon karddeşim biz başka maçmı izledik rıdvan her topu ezdi..savunmaya yardım sıfır yapmayın Allah aşkına...

ya abi sizde haftalardir anlamiyorsunuz.Ben ridvan cok yetenekli muthis yerli gerrard demiyorum.Bizim takimin gerrardı.

alican yerine ridvan ilerde oynamali. bu 1
2.si ridvan tehlikeli adam her an her seyi yapabilir.Takimdakilere gore futbolu bilen adam.Bak takim icersindekilerle kiyasliyorum.2 tane sari kart gostertti.duran toplarida iyi.Ergune al at dedi atamadi.kucagina atti kalecinin.Oyunu kenarlara acabiliyor en azindan.

su ana kadar takimin en iyi oyunculari

1.Jones
2.Eser
3.Ridvan ve çağrı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-10-2014, 17:32,
hangi kenara açtı maicon Allahını seversen??biz başka maçmı izledik..duran toptan bir tane pozisyon bulduk o da ergünün arkaya iyi kaçmasından yani rıdvan ahım şahım bir orta yapmadı şişirdi arkaya soro uyudu ergün iyi kaçtı poziyon buydu..rıdvan dün iyi oynasaydı takım en azından top saklardı çünkü saklayabilen adam o ama nerdee..tamam ayakları daha iyi ama bir tane top kesemiyor savunmaya yardım sıfır sadece teknik diye oynatmanın anlamı ne.??o zaman koyalım abdülazizi rıdvanın yerine onun kadar oynar hatta daha iyi oynar kenar oyuncusu olmasına rağmen dün oyuna girdi terse toplar falan attı rıdvanın yapacağını abdülaziz yaptı..Birde cihan yeşilırmak faciası var hiç bir katkısı yok takıma acil kesilmeli abdülaziz artık monte edilmeli,veysel aksu derhal kesilmeli,abwo oynamalı bu vast kadroda belki süratiyle iş yapar..cihancan vasat hiç güven vermiyor..
Derelili çotanak
Reply
21-10-2014, 18:10,
@sokakbasi

oyunu kenarlara acabiliyor demisim dun oyunu kenarlara acti demedim.

dun hucumsal anlamda takimda iyi kimse varmiydi da ridvan da iyi olsun.Jones olunca hucumsal anlamda daha iyi oldugumuz icin ridvana top geliyordu . Dun Allah askina rakip yari sahada kac kere topla bulustukta ridvanin oyun acmasi eksik kaldi

ergünün arkaya iyi kacmasindan mi ???

o orta cok iyiydi super noktaya ve sert bir sekilde gitti.Kaleci acilmak istese acilamaz , defans kademeye giremez oyle guzel bir ortaydi ama ergun mali atamadi tabi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-10-2014, 18:11,
Agalar takımda bolca aynı bölgeden oyuncu olupda yine o bölge sorunlu olur mu ? Oluyor.Tam bir facia yaptığımız transferler.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-10-2014, 18:46,
Artik klasik 4-4-2 oyununa gecmemiz lazim. 6 haftada attigimiz goller ve girdiğimiz pozisyonlara bakilirsa bu takim kanat oyunundan is yapar anca. Abwo abdul Jones berkan bu adamlar iyi orta yapan adamlar.
Reply
21-10-2014, 21:30, (This post was last modified: 21-10-2014, 21:36 by yirmisekiz.)
......................Eser...................
Berkan..........Ozgur..........?...........?
...............Cagri...............Alican..........
..........................Ridvan......................
Jones................Abdulaziz..............Abwo

Bu takim boyle daha verimli olur. Soru isaretli bolumler icin su olsun diyebilecegim bir oyuncu yok. Riskli tabi .Cunku Alican ve Cagriya kaliyor orta saha
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)