11-09-2017, 11:45,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
Abwo da Ceyhanspora gitmiş bu arada. Bari Bulancak Görele falan alsaydı.
|
|
11-09-2017, 12:50,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
ilk yarım saat adeta şiir gibi top oynadık. o sürede zaten fişide çekince frene bastık haliyle. ki öyle bile rakipten daha net pozisyonlarımız var. ezdik rencide ettik resmen. 3-0 bitse daha bi güzel olurdu ama oda nazar boncuğu olsun artık.
yalnız maç esnasında aklıma geldi. metin hoca için arı bi önemi vardır bu maçın. esesi çalıştırırken sergen başını yemişti hocanın. sergeni keserek çok büyük risk almış ve kötü sonuçlarda gelince şutlanmıştı. bugünde aynı takımı hemde başında sergen varken ezdi.
|
|
11-09-2017, 12:57,
(This post was last modified: 11-09-2017, 13:02 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(11-09-2017, 11:45)123456 Wrote: Abwo da Ceyhanspora gitmiş bu arada. Bari Bulancak Görele falan alsaydı.
bence Orduspor'a verseydik hediye bağış niyetinde nede olsa komşuyuz
lig için ilk 2 için çok erken bu köprünün altından çok sular akar artı toplu linç yemiyeceksem ben sezonu metin diyadin ile tamamlayacağımızı düşünmüyorum ben bazı varolan nedenlerden hemde metin diyadin takımları ilk 12-13 hafta iyi form tutuyorlar baskıcı,mücadele oyun oynuyorlar sonra düşmeler meydana geliyor en basitinden Ordu'da bunu gördük süper ligde lider oluyorlardı sonra 3 maç seri bozuldu diyadin gitti diyadi'nin böyle bir karneside var eskişehir,göztepe,kasımpaşa gibi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
11-09-2017, 13:31,
|
|
(11-09-2017, 12:57)heyulaanil28 Wrote: (11-09-2017, 11:45)123456 Wrote: Abwo da Ceyhanspora gitmiş bu arada. Bari Bulancak Görele falan alsaydı.
bence Orduspor'a verseydik hediye bağış niyetinde nede olsa komşuyuz 
lig için ilk 2 için çok erken bu köprünün altından çok sular akar artı toplu linç yemiyeceksem ben sezonu metin diyadin ile tamamlayacağımızı düşünmüyorum ben bazı varolan nedenlerden hemde metin diyadin takımları ilk 12-13 hafta iyi form tutuyorlar baskıcı,mücadele oyun oynuyorlar sonra düşmeler meydana geliyor en basitinden Ordu'da bunu gördük süper ligde lider oluyorlardı sonra 3 maç seri bozuldu diyadin gitti diyadi'nin böyle bir karneside var eskişehir,göztepe,kasımpaşa gibi.
Şu an iyi gidiyor umarım başarılı olur artık her sene kim gelecek muhabbeti olmasın ıstikrar olsun bakınız altinordu
Derelili çotanak
|
|
11-09-2017, 14:37,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Metin Hoca'ya bence gereken kredinin verilmesi lazım, ilk dört hafta çok güzel bir seri ile başladık ve oynadığımız futbol benim hayatımda gördüğüm en iyi Giresunspor futbolu. İlk kırılma maçını İstanbul'da atlattık, şimdi sırada şu 3 hafta var bize ters gelen Denizli deplasmanına gideceğiz, ardından iki hafta üst üste Elazığ ve Ümraniye ile içeride oynayacağız ki Elazığ ve Ümraniye şu an bizim direkt rakiplerimiz gibi görünüyor.
Geçen sene Mustafa Hoca ile de ilk başta benzer bir ritm bulmuş, eskişehir maçıyla başlayan 4 maçlık seri ile bozulmuştuk. Bu 3 maçtan 7 puan ile ayrılırsak ikinci kırılma haftasını da başarıyla geçeriz ve eğer bu olursa bence Metin Hoca ile sonuna kadar devam etmek gerekir.
|
|
11-09-2017, 14:41,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Hiç bu şekilde lige başlamamıştık.Bu hafta itibari ile ligin favorisi görünüyoruz Rize ile birlikte.Geçen yıl Kaplan ile de galip gelemesekte ligde favoriyiz deniyordu hoca değişikliği gelmişti.7. - 8. Haftalar kritik eşikler.Takımlar hoca değiştirmelere başlar.Bunun ilk sinyalini Ankaragücü veriyor.
3 galibiyet 1 beraberlik ile artık hedef takımı haline de gelmeye başladık.Denizli bu gücü görerek mutlaka puan almak için oynayacaktır.1 puan onlara kazanç olarak değerlendirilebilecek ise de 2 puan bizim için kayıp olur ve sıralama düşürür.
Elazığ maçı da içerde olsa da kolay geçmeyecek bir maç.Play-off ilk maçı olan 3-3 lük Es-es maçı gibi bir futbol izleyebiliriz.
Çok sular akar bu doğru.Erken.Korkishko oynamayacak.O bölgede nasıl bir futbol izleyeceğiz mesela soru işareti.Olsun yerine Sinan var o oynar demek kolaycılık olur.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-09-2017, 16:10,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(11-09-2017, 11:44)123456 Wrote: Dale de müthiş servis özelliği var onu pas geçmemek lazım. O özelliği sayesinde 2 gol attik dün. Bence iyi bir forvet ben beğeniyorum. Gol attıkça özgüveni de artar.
ben bildim bileli top indiren bir santraforumuz olmadı :  on numara top indiriyor sağolsun
|
|
11-09-2017, 16:30,
(This post was last modified: 11-09-2017, 16:30 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Şu kaypaksehirlilere koyduk ya ne kadar mutluyum...cok pis vurduk agliyorlar forumlarda corapspor bilmem ne...giresun adamın a.gor...
Derelili çotanak
|
|
11-09-2017, 17:06,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Ağlamaları bitmedi yanlız hala.Şimdide giresun ışık gazetesinin üçün birini aldılar başlıklı haberini gündeme getiriyorlar
Genç Çotanaklar
|
|
11-09-2017, 17:14,
(This post was last modified: 11-09-2017, 17:17 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Ya bu eskişehirlilerin hakikatten bayağı bir tahtası eksik kafadan. Hani aklı başında olanları tenzih ederim, ama 15 yıldır şu tribün işlerindeyim, yemin ederim bu kadar kafa s.ken başka bir taraftar grubu görmedim. Neymiş efendim, çorapspormuş da, muhattapları değilmişiz de, 4000 kişiyle tribün mü olurmuş da, karadenizden adam çıkmazmış da (malum bunların da arası ordu ve trabzon ile kötü). Hem milletin otobüsünü taşlayacaksın, hem de yenilince zır zır ağlayacaksın. Yok ya?
Be gerizekalılar, siz 30.000 kişiyi stada dolduruyorsunuz da ne oluyor? Siz değil misiniz düştük diye stadyumunuzu yakan? Siz değil misiniz, Göztepe ile final maçında sahaya madde atıp takımınızın yenilmesini sağlayan, bir sürü rezillik çıkaran? Madem o kadar muhteşem taraftarınız var, madem eskişehir cehennem oluyor, neden geçen sene evinizde Manisa'dan Denizli'den 3'er 5'er yediniz? Bi de o 4000 kişilik Giresun'un iç saha maçlarına bakın bakalım.
O küçümsediğiniz Giresunspor kapanmanın eşiğinden döndü, transfer tahtası ve araba yükü borçla alt liglerde süründü, o zaman bile taraftar takımını yalnız bırakmadı. Kimse ihtimal vermezken 17 puan geriden gelip şampiyon oldu. 2 yılda, ligdeki en düşük bütçeli kadro ile Süper Lig kovaladı, birinde son saniyede play off kaçtı, diğerinde de ne yazık ki sizin gibi gereksize yenildi.
Bunların en büyük sorunu hazımsızlık. Asla çekemiyorlar başkasını. Geçen sene Ads gelip 4 attı bunlara kendi sahalarında, gittiler Adanalılarla da papaz oldular. Bizim geçen sene Ümraniye maçında ki 8000 kişiyi bile hakir gördüler, dediler "bu mu lan İstanbul'da ki Giresunlular? Biz gitsek en az 123923332 kişiyle oynardık".Türkiye'de en kendi halinde takılan taraftarları bile sevmez bunları. Her tarafta böbürlenip gezerler biz şöyleyiz, biz böyle mükemmeliz, bandomuz var diye şekil yaparlar, ama her türlü pislik de bunlardan çıkar.
Bir kez daha söyleyeyim, aklı başında olanları tenzih ediyorum, bir kaç kişinin mallığını tüm tribüne yaymak yanlış. Bizde de var bir sürü boş beleş herif. Ama hem bu kadar haltı yiyip, hem de bu kadar pişkinlik yapan kimse yoktur heralde. Hala daha o efsane tribünlerinin, Amigo Orhan'ın ekmeğini yiyorlar. Yazık.
|
|
|