23-04-2018, 00:02,
|
|
Giresun
Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
60. dakikaya kadar izledim maçı Recep Aydın'a dayanamadım daha kalktım gittim kahveden takım iyidi Recep ve Caner dışında beklediğimden güzel direnç gösterdiler ben bu kadar beklemiyordum gerçekten haftaya Samsun maçınada ilk 11 çıkıp Samsunu ya yenelim ya puan alalım bende düşmelerini istemem bir numaralı rakibimiz sonuçta deplasman yapması zevkli falan ama insanların ağzına laf vermeye hiç gerek yok ayrıca Allah aşkın Çağlar Ahmet Caner üçlüsü Samsun maçından sonra "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" edilsin Çağlar şut falan atıyo uzaktan iyi hoşta yol oluyor savunmada Ahmet zaten her yan top boşa çıkıyor Caner dersen Mario gibi bir faydası yok Samsundan puan alıp hiç sıkıntıya girmeden Antep maçına U21 ile çıkalımda şu karaktersizleri 1 maç olsun az izleyelim
|
|
23-04-2018, 00:44,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bu takım Antep’e de yenilir çünkü absürd ve hatalı gol yemek gelenektir.Daha da çıkaramaz maçı.Ondan sonra Giresunspor’un 41 puanı hayırlı olsun.Bu kadar rahatlık, bu kadar ciddiyetsizlik görmedim.
15 maçta 11 puan.3 galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet.Haysiyetsizlerin yerine haysiyetliler oynasaydı bundan kötüsü olmaz hatta üstü dahi olurdu.En çok zoruma giden de bu zaten.Kulübün anahtarını bunlara vermeyenin de ameke.Diyadin hoca hala prim yaptırdığın içinde istemiyorum artık seni.İstersen Barcelona gibi futbol oynat.Karar verme alanın ve imkanlarının dar olduğunu düşünsemde sistemin parçası olduğun kanaatindeyim.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
23-04-2018, 14:00,
|
|
Metin diyadinin teknik taktik anlayışına lafim yok ama başkana yaranmak için de her dediğini yapmaması lazım senin başını yiyen canerdi kahraman yaptın onu kadrodisilar yapamadin..teknik taktik eyvallah ama disiplin yerlerde tamam bu kadar papazı dolduranlar daha suçlu ama el insaf şu maçlarda bari kadroyu değiştir hala dialiba hala kufreder gibi batuhani oynatiyorsun
Derelili çotanak
|
|
23-04-2018, 18:27,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(23-04-2018, 14:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Metin diyadinin teknik taktik anlayışına lafim yok ama başkana yaranmak için de her dediğini yapmaması lazım senin başını yiyen canerdi kahraman yaptın onu kadrodisilar yapamadin..teknik taktik eyvallah ama disiplin yerlerde tamam bu kadar papazı dolduranlar daha suçlu ama el insaf şu maçlarda bari kadroyu değiştir hala dialiba hala kufreder gibi batuhani oynatiyorsun
haa bak işte böyle eleştiriye imzamı atarım. ota b.ka eleştirilmesine hep karşı çıkmışımdır sezon başından beri, herzamanda savundum hocayı. ama bu doğru işte. Erzurum maçından itibaren koyacaktı gençleri sahaya. sadece panos dodo aykut (belki korkiş) falan kalacaktı sadece. onlara da bak hepsini gözden çıkardık bi siz kaldınız, sizde oynadınız oynadınız yoksa sizede yallah mesajı verilmiş olurdu.
|
|
23-04-2018, 18:37,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Katılmıyorum takımın düşme ihtimali vardı Balıkesirspor maçına kadar üç puan alabilseydik belki haklıydınız ancak ciddi ciddi düşme ihtimalimiz vardı. Ayrıca yedek kulübesinde kaç tane genç var ki. Kupada oynayan iki tane genç vardı onlar da devre arası apar topar gönderildi aslında tam onların oynama zamanıydı. Şu takıma rahat monte edilebilirlerdi. Oğuzhan ve Mertcan sanırım.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
23-04-2018, 19:20,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
evet bende @emre_1466 ya katılıyorum. Resmen 2.lig beyaz gruba doğru yolculuk yapıyorduk bir ara. Hiç kimse orada kadro dışı bırakamazdı balıkesir maçına kadar.
Balıkesiri yendikten sonra rize maçından önce takımdan 5-6 tane kadro dışı bıraksa bu sefer kamuoyunda yanlış anlaşılırdı, maç mı satıyorlar denirdi. Gerçi şimdi de bıraksalar aynı şey olacak, en mantıklısı antep maçında kadro dışı bırakmak. Takımda çağlar'ı kadro dışı bıraksan onur gelecek, caneri kadro dışı bıraksan yedek sağ bek yok. Murat berbat durumda, ahmeti bıraksan anıl daha beter vs. vs. daha devam eder. Yani ligde kalmayı garantilemeden böyle bir şey yapmak doğru olmazdı.
Bu arada kadro dışı kalmamak için, kariyerlerini olumsuz etkileyeceklerini düşündükleri için oyuncular belli bir noktadan sonra rölantiye aldıklarını düşünüyorum ve kazanmaya çalışmadılarını düşünüyorum. Onlarda sezonun kötü geçtiğini farkında 1 iyi 3 kötü şeklinde çaktırmadan iyi kötü Mayıs sonuna getirelim kafasına geldiler.
Benim hocaya en büyük eleştirim korkiş ve dialibadan bir şey olmayacağı apaçık ortada, artık bir noktadan sonra oha denilecek seviyedeyken hala ikisinden birine şans vermesiydi. Koffi atta ikisinden de kötü olamaz, hadi oldu diyelim biraz da o kötü oynasın ne olacaktı ? Mesela hakanın sözleşme feshedildi ama varken Panos-Hakan'ı kesinlikle denemeliydi. Dodo da bitirmişti sezonu.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
23-04-2018, 21:10,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Balıkesirspor maçını kazanmasaydık ciddi şekilde küme düşme riskimiz oluşacaktı. O esnada hocanın kadro dışı yapıp kumar oynama lüksü yoktu diye düşünüyorum. Maicon'un dediği gibi, Caner'i kesse Murat oynayacak, Abdülkerim'i kesse Onur oynayacak, Çağlar'ı kesse Hüsamettin oynayacak vs. Bunları oynatsa bu kez de sen bu takımı düşürmeye mi çalışıyorsun derler adama.
Kaldı ki Metin Hoca Erzurum maçına Onur ve Anıl ile başlamıştı. Netice ortada, geleni geçeni içeri aldık o maçta. Yani takımda kadro dışı yapsa yerine oynatabileceği adam yok. Gençleri sağolsun yönetim postaladı. Volkan tam döndü derken adam sezonu kapattı, belki de futbol hayatı bitti. Mert Örnek aynı şekilde. Atta sakat geldi vs.
Bir ikincisi, takım son bir kaç maçtır kötü oynamadı. Ankaragücü ve Altınordu maçlarında hakem tarafından alenen katledildik, bunu da göz önünde bulundurmak gerekir. Rize maçında da yine ofsayttan yedik golü. Yönetim,hoca diyoruz ama bu sene hakemlerden en çok çeken takım bana göre biziz. Rahat 6-7 maçımız yalan oldu.
Hocayı sadece Dialiba konusunda eleştirebilirim. Takıma zarar verdiği apaçık ortada olan bir adamı oynatması bana göre de yanlış.
Samsun maçına as kadro ile çıkalım. Olur da puan alırsak, ya da Eskişehir, Ads falan kaybederse zaten bir olayımız kalmayacak. Gaziantep maçına U21'i götürür gençlerin durumuna bakarız orada.
|
|
24-04-2018, 14:35,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
Moderatörlerden ricam gelecek seneyi konuşabileceğimiz bir konu başlığı açmanız  herkes seneyi konuşuyor  bu arada transfer çalışmalarına başlamışız  sodalar yolda
|
|
|