Panos ayarında orta saha çok rahatlatır bu takımı. Kerim Avcı acil ihtiyacımız olan bir oyuncu değil ama alınırsa ballı kaymak olur.
3 haftalık süreçte oyuncuların kalitesini ve form durumlarını az çok gördük.
Adama Ba 1-2 hafta sonra takımla tam uyumu yakaladığında etkili olur arkasında Hüsamettin değil de daha ofansif oynayabilen yetenekli sol bek kullanabilsek o bölgeden çok daha etkili olabiliriz.
Dauda bitirici forvet ceza sahasında fırsatçı golcü bi oyuncu ama oyun içinde arkadaşlarına pozisyon yaratacak aktiflikte değil,Ergin ona göre daha hareketli pozisyon yaratmayı seven çalışkan bi oyuncu ama bitiricilik anlamında da daha zayıf. Maçın gidişatına göre rakibe göre elimizde iki alternatifin olması Metin hocayı da rahatlatıyor.
Muhammed Reis'in oyunumuzu yavaşlattığından şikayetçiyiz hepimiz ama iç sahadaki maçlarda kapanacak takımlara karşı onun yaratıcılığına futbol zekasına ihtiyacımız var. Dauda'nın golünde yaptığı asisti bizim takımda yapabilecek tekniğe sahip başka oyuncumuz yok mesela. Yaşı ve bu ligde elde ettiği başarılardan sonra parasını alıp yatmaya gelmiştir diye ön yargılıydım ama hala bir şeyler başarmak istiyor görüntüsü verdi bana. Oyundan çıkarken yerime Fatih Atik'in girdiğini görsem ben de söverdim Metin hocaya bu maçtaki tepkisinde haklıydı

yine de Muhammed İldiz iyileştikten sonra orta sahadaki yerini alır hocanın kafasındaki ana plan da bu öyle görünüyor zaten.
3 maçta bi gol yedik o da penaltıdan ama defans bölgemiz hala sıkıntılı Aykut-Uğur ikilisi güven vermiyor. Hüsam zaten defansın el bombası ya ilerleyen haftalarda daha uyumlu hale gelecekler ya da bi maçta 3-4 tane yicez Metin hoca o zaman bi değişiklik yapacak. Aksi halde değiştireceğini sanmıyorum bu kurguyu.