2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
06-01-2019, 17:10,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
Eskişehir ziraat bankasının bu furyasından yararlanıp paçayı kurtarırsa biz kesin düşeriz.Elazığ içinde aynısı geçerli.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-01-2019, 17:33, (This post was last modified: 06-01-2019, 17:34 by maicon_28.)
Yalnız benimde aklıma direkt bu geldi.

Eğer uygulanırsa Eskişehir %100 kurtarır.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-01-2019, 21:52,
Bir zamanlar Bolu’daki çakma Zlatan prijovic 10 m Euro bonservisle Suudi Arabistan’a transfer olmuş. Vay Monako
Reply
06-01-2019, 22:19,
Ücreti ne kadar olduğunu bilmesek de o topraklara Giresunspor’dan Dodo’da transfer yaptı.Boluspor’da o fiyatlara satabilirdi.
Federasyonumuz boş boş işler ile uğraştığı için 1. ligi pazarlayamıyor.Avrupa’nın birçok bir alt ligleri hep göz önünde.
Ülke medyası zaten evlere şenlik.Tam bir İstanbul medyası.Başka takım yok.Maç sonunu haber olsun diye nette kadro-dakika ile verip geçiyorlar.TVlere girmiyorum bile.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-01-2019, 22:48,
Bizim ligin yayıncısı bile maç özeti adı altında golleri verip geçiyor 1er dakika yorum yapıp diğer takıma geçiyor. Bu işi şu anda en iyi yapacak kanal tivibuspor olur. Adamlar basketbolun yayın haklarını aldılar nerdeyse kanalın adını tivibu basketbol yapacaklar. Gına geldi basketbolla ilgili haber izlemekten. Bizim ligin maçlarını alırlarsa da aynısını yaparlar diyorum.

Ayrıca site admini şu alıntılama sorununa el atsın. Cevap yazmak için sayfadaki tüm yazarları yazılarını alıntı yapıyor.
Reply
06-01-2019, 23:42,
Aldıkları adamlar futbola açık ara uzak isimler hüsmanisi, idazzası boku püsürü hepsi aynı ve maalesef aynı kafa devam ediyor 2 tane çok iyi isimli ama 1 yıldır top oynamayan adam aldılar yarın düşer ya tutarsa hesabı, muhtemel hocaya bunları alacaz devam edermisin dicekler yoksa hoca hazır ismet taşdemir vs. vs. allah akıl fikir versin ...
Başkentten !
Reply
06-01-2019, 23:48,
(06-01-2019, 22:19)mvsr Wrote: Ücreti ne kadar olduğunu bilmesek de o topraklara Giresunspor’dan Dodo’da transfer yaptı.Boluspor’da o fiyatlara satabilirdi.
Federasyonumuz boş boş işler ile uğraştığı için 1. ligi pazarlayamıyor.Avrupa’nın birçok bir alt ligleri hep göz önünde.
Ülke medyası zaten evlere şenlik.Tam bir İstanbul medyası.Başka takım yok.Maç sonunu haber olsun diye nette kadro-dakika ile verip geçiyorlar.TVlere girmiyorum bile.

evet ligin pazarlamasını yapmak, lige değer katmak çok önemli bişey ama bizim federasyonda o vizyon yok. oyuncunun takımın değer kazanmasından ziyade şunun içinde çok önemli, takımlar sırf dünya gözüyla bi süper lig görmek için varını yoğunu harcayıp geleceğini karartıyor resmen. çünkü bu ligde olmak bi b..ka yaramıyor tabi, futbol sadece süper ligden ibaret olduğu için birçok takım bu uğurda kapanma noktasına geldi. şu liginde bi değeri olsa eminim bu derece gözünü karartmazlar süper lig görmek için. kıyaslamak abes belki ama örnek vermek gerekirse ingiltere de her ligin kendince bi değeri var. premier lig championchip vs vs. bu haliyle birçok takımın en önemli gelir kaynağı siyasilerden gelecek yardımlar. bunun içinde bozbağ örneği gibi onlara gebe kalıyosun, iyi geçinmeye çalışmak zorundasın. kısacası bu liginde bi albenisi olsa ve süper lig olmazsa olmazı olmamalı takımlar için.
Reply
07-01-2019, 00:43,
Hüseyin kalpar ile yollar ayrılmış...1 senede t.d.verdigimiz paralarla 3 tane super transfer yapılırdı..hayirlisi olsun
Derelili çotanak
Reply
07-01-2019, 01:15,
Ümit özat sesleri şaka gibi. Fb li haldun yine fb lilere ekmek kapısı arıyor..
Derelili çotanak
Reply
07-01-2019, 02:27,
Bu ne arkadas sıfırdan takım kuruyoruz sonu nereye varır Allah bilir şu takımı ligde bırakında napıyorsanız yapın
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)