Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
03-02-2023, 14:05, (This post was last modified: 28-02-2023, 16:53 by turkuaz_0628.)
Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
Malum kongre kararı alındı, (18 ŞUBAT - CUMARTESİ) - (2.TOPLANTI İSE 25 ŞUBAT Sayıya bakılmaksızın) mevcut başkan inat edip bu zaman kadar sürümcemede bırakarak belki gelir yardım ederler diye bırakmadığından çok büyük sıkıntıya soktu, vebali kendisindedir, gelgelelim yapılması gerekenlere daha düne kadar aday varmı gelen yok safsatası ile 2 .ligde olduğunu sandığından pastanın büyüklüğünden bi haber iken durum itibari ile adaylığa ismi geçen 4 kişi var ...
 1- Muzaffer AYGÜN ( Titanic oteller sahibi iş insanı )
 2- Enver YÜCEL      ( Eğitimci Başakşehir kolejleri ve okulları sahibi iş insanı )
 3- Bağcılar Eski belediye başkanı her daim yanımızda olan Lokman ÇAĞIRICI
 4- Seçimlerin gediklisi olmassa olmazı Osman ÇIRAK  (EVLERDEN UZAK)
 5- Hiç kimse almazsa ben alırım diyen TERZİ HÜZEYİN ... Smile 

Hakkımızda hayırlısı ben 3 isminde gayet olumlu olacağını nispeten Muzaffer AYGÜN ve de Lokman ÇAĞIRICI'nın daha iyi olacağı kanaatindeyim...
Başkentten !
Reply
03-02-2023, 14:43,
RE: Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, Adaylar ve de Gelecek sezonlar !
1 Galatasaray kongre üyesi oldu o olmaz.
2 hiç bir zaman istekli olmadı o da olmaz.
3 galiba oldu formaliteyi bekliyorlar Smile
4 milli adayımız hep olsun Smile
5 en azından Giresunspor lu.
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Reply
03-02-2023, 15:32, (This post was last modified: 03-02-2023, 15:35 by sokakbaşımeyhane.)
ben yıllardır neden Osman Çırak a kötü bakıldığını anlayamayanlardanım...hırsız deseler adam en kötü zamanlarda 3 ligdeyken 1 lira geliri yokken başkanlık yaptı..Zeytinburnundan süper lig topçuları getirdi ..tAKIMI ŞAMPİYON YAPTI..EN son başkanlığında karaahmet kazanamayınca olgun ve karaahmet ömer ülkü ekibi adamı zorla satılmış bazı tarafarrlarla(satılmış diyorum karsıyakadan gol yediğimizde sevinen şahsiyetsizlerden bahsediyorum) koltuğundan etti..O zamana göre sansasyonel transferler yaptı..ozaman ptt nin en iyi hocası olarak görülen Hüsnü Özkarayı getirdi yer yerinden oynadı..Sabredilmedi..Adam en kötü günlerde Giresunspora sahip çıktı..Şimdiki yönetimlerde Giresunsporculuk oynayanlar stadın yolunu bilmezken adam bu takıma sahip çıkıyordu..Hakkını yemeyelim..aday olur olmaz ben her zaman saygı duyarım...
Derelili çotanak
Reply
03-02-2023, 16:17,
(03-02-2023, 15:32)sokakbaşımeyhane Wrote: ben yıllardır neden Osman Çırak a  kötü bakıldığını anlayamayanlardanım...hırsız deseler  adam en kötü zamanlarda 3 ligdeyken 1 lira geliri yokken başkanlık yaptı..Zeytinburnundan süper lig topçuları getirdi ..tAKIMI ŞAMPİYON YAPTI..EN son başkanlığında karaahmet kazanamayınca olgun ve karaahmet ömer ülkü ekibi adamı zorla satılmış bazı tarafarrlarla(satılmış diyorum karsıyakadan gol yediğimizde sevinen şahsiyetsizlerden bahsediyorum) koltuğundan etti..O zamana göre sansasyonel transferler yaptı..ozaman ptt  nin en iyi hocası olarak görülen Hüsnü Özkarayı getirdi yer yerinden oynadı..Sabredilmedi..Adam en kötü günlerde Giresunspora sahip çıktı..Şimdiki yönetimlerde Giresunsporculuk oynayanlar stadın yolunu bilmezken adam bu takıma sahip çıkıyordu..Hakkını yemeyelim..aday olur olmaz ben her zaman saygı duyarım...

istek sıralaman nasıl olur abi bu adaylar arasında ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-02-2023, 16:48, (This post was last modified: 03-02-2023, 16:48 by sokakbaşımeyhane.)
(03-02-2023, 16:17)maicon_28 Wrote:
(03-02-2023, 15:32)sokakbaşımeyhane Wrote: ben yıllardır neden Osman Çırak a  kötü bakıldığını anlayamayanlardanım...hırsız deseler  adam en kötü zamanlarda 3 ligdeyken 1 lira geliri yokken başkanlık yaptı..Zeytinburnundan süper lig topçuları getirdi ..tAKIMI ŞAMPİYON YAPTI..EN son başkanlığında karaahmet kazanamayınca olgun ve karaahmet ömer ülkü ekibi adamı zorla satılmış bazı tarafarrlarla(satılmış diyorum karsıyakadan gol yediğimizde sevinen şahsiyetsizlerden bahsediyorum) koltuğundan etti..O zamana göre sansasyonel transferler yaptı..ozaman ptt  nin en iyi hocası olarak görülen Hüsnü Özkarayı getirdi yer yerinden oynadı..Sabredilmedi..Adam en kötü günlerde Giresunspora sahip çıktı..Şimdiki yönetimlerde Giresunsporculuk oynayanlar stadın yolunu bilmezken adam bu takıma sahip çıkıyordu..Hakkını yemeyelim..aday olur olmaz ben her zaman saygı duyarım...

istek sıralaman nasıl olur abi bu adaylar arasında ?

genel sıralamayı maalesef ülkenin durumundan dolayı siyaset belirlediği için  siyasete göre yapmak zorundayım.
1-LOKMAN ÇAĞIRICI
2-AYGÜN
3-ENVER YÜCEL(BENCE EN İYİSİ PARALI OLANI
4-OSMAN ÇIRAK(SİYASETEN DESTEK BULAMAZ )
Derelili çotanak
Reply
03-02-2023, 17:38,
Giresunspor 3-5 liste ile seçime gitmemeli. Tek bir aday ve güçlü liste olmalı. Almak istiyorsa başkanlık görevi Enver Yücel'e yakışır. Diğer isimlerde yönetimde görev alıp, kulüp için koalisyon şeklinde bir yönetim olmalı.
Reply
03-02-2023, 18:31,
(03-02-2023, 17:38)123456 Wrote: Giresunspor 3-5 liste ile seçime gitmemeli. Tek bir aday ve güçlü liste olmalı. Almak istiyorsa başkanlık görevi Enver Yücel'e yakışır. Diğer isimlerde yönetimde görev alıp, kulüp için koalisyon şeklinde bir yönetim olmalı.

Enver Yücel bu aralar ağır linç yiyor. Haklı bir şekilde hem de. Bu linç karşısındaki uslüp olarak da sınıfta kaldı. Böyle birini başkan olarak görmek istemem. Parasına kıyıp bizim kulübe başkan olacağını hiç düşünmüyorum.
Reply
03-02-2023, 18:37,
Biri baskan olsun diğerleri de destek olsun, Pyerre ile hemen anlasip yasak kaldirilsin, tahta acilip transfer yapilsin.
Reply
03-02-2023, 19:00,
(03-02-2023, 18:37)yirmisekiz Wrote: Biri baskan olsun diğerleri de destek olsun, Pyerre ile hemen anlasip yasak kaldirilsin, tahta acilip transfer yapilsin.

Pyerre odenincede acilmiyor 6 futbolcu ile davalık
Derelili çotanak
Reply
03-02-2023, 20:01,
(03-02-2023, 19:00)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-02-2023, 18:37)yirmisekiz Wrote: Biri baskan olsun diğerleri de destek olsun, Pyerre ile hemen anlasip yasak kaldirilsin, tahta acilip transfer yapilsin.

Pyerre odenincede acilmiyor 6 futbolcu ile davalık

2 dönem transfer yasağj Pyerre'in şikayeti üzerine FIFA tarafından verildi. Douglas, Diarra vb oyuncuların anlaşmazlık davalarında böyle bir sey yok diye biliyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)