13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
02-12-2016, 08:13,
13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Giresunspor - Sivasspor

Tarih   : 04.12.2016
Saat    : 17.00
Stad    : Giresun Atatürk Stadyumu
Yayın   : TRT Avaz
Hakem : Suat Arslanboğa

Haftalardır süren galibiyet hasretimize son vermek için çok önemli bir mücadele........
Reply
02-12-2016, 14:20,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Sivas iyi kadrosu olmasına rağmen çok dengesiz bir takım. Ümraniyeden 4 yiyip önceki hafta eskişehiri yendiler. Bizi ise anlatmaya gerek yok içerde bir takıma patlamamız lazım artık umarım o maç bu maç olur.
Reply
03-12-2016, 13:26,
Bir maçı da kazanın artık kaç ay oldu galibiyeti unuttuk. Ofansif saldırgan oynamamız lazım ama var mı bunu yapabilecek oyuncular. Varsa söyleyinde bilelim
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
03-12-2016, 15:11,
Ben giresunsporun futbolunu geçtim artık taraftara takmış durumdayım.abi neden gitmiyoruz maça sadece iyi gün taraftarımıyız biz.bakıyorumda şuan adam akıllı bilet satılmamış.yazık vallahi ben gelemiyorum tvde boş tribünler görünce içim acıyo.bu takımın iç sahada en büyük kozu taraftardı yavaş yavaş onuda kaybediyoruz.inşaallah kazanırız.ne diyelim
Reply
03-12-2016, 15:46, (This post was last modified: 03-12-2016, 15:54 by cotanak88.)
(03-12-2016, 15:11)Cotanakes28 Wrote: Ben giresunsporun futbolunu geçtim artık taraftara takmış durumdayım.abi neden gitmiyoruz maça sadece iyi gün taraftarımıyız biz.bakıyorumda şuan adam akıllı bilet satılmamış.yazık vallahi ben gelemiyorum tvde boş tribünler görünce içim acıyo.bu takımın iç sahada en büyük kozu taraftardı yavaş yavaş onuda kaybediyoruz.inşaallah kazanırız.ne diyelim
Herşeyi taraftarın maça gelmemesine bağlamamak lazım demekki insanlar seyre değer birşey bulamıyorlar ki de gelmiyorlar kimi izlesinler Okaforu mu? Hüsamettini mi, 35 lik Rızvanı mı ? İnsanlar haftalarının son tatil günü parasının hakkını verecek oyuncu ve futbolu görmek ister.Bugün bir Andre Santos'un bizde olduğunu düşünün o bile taraftarı maça çekmeye yeter ama bunu anlayacak yönetim yok bizde, o yüzden yerimizde sayıyoruz. Takımı ve şehri ateşleyecek bir oyuncumuz yok. 
Bugün şampiyonluğa oynayan Malatyasporun maçlarına bile kimse gelmiyor ve yönetim olarak 444 passolig bedava dağıtma kararı aldılar sırf taraftarı maça çekebilmek için, bizim yönetimimiz ne yapıyor? Bugün itibariyle 14.997 yani 15 bin passolig satışına ulaşmışız insanlar passoligini almış fakat dediğim gibi izlemeye değer bir şey göremiyorlar.
Reply
03-12-2016, 15:56,
Zahmet olacak ama kazansinlar artik
Reply
03-12-2016, 18:04,
maçın tek farklı yönü sol bekte hüsam yok .
Reply
03-12-2016, 18:54,
Cotanak88 hocam dediklerinde çok haklısın bende tahammüı edemiyorum.ben bu passolig konusunda uzun zamandır her yere yazıyorum liselilere gençlere verilsin ücretini kulüp karşılasın.yeri geldiğinde baktın kimse gelmiyor mu yükle çocukların kartlarına biletini gelmek istemese bile fikrini değiştirsin.bunu yapmalılar artık stad zaten dolmuyo bari sen kendi elinle doldur.ha bu stada gelmeme konusunda da insanlar artık bence taraftar bilincini oluşturmalı futbolcuya değil artık armaya gelmeliyiz.olaforu bende görmek istemiyorum hüsam benide delirtiyo.berkanın getirip getirip kaptırdığı toplar beni çıldırtıyo ama napalım bu takımda oynuyor bu adamlar.biz artık armanın peşinden koşmalıyız.ben şimdi yıllık iznimi bile giresun maçına göre ayarlıyorum ama berkan için değil bu giresunsporu canlı izlemek istiyorum.insanlarımız maça gitmeyince üzülüyorum.
Reply
03-12-2016, 21:12,
beyler çok farklı bir konu ama bu deplasmana gelen takımlar nerde konaklıyor bilginiz var mı?
Reply
04-12-2016, 00:54, (This post was last modified: 04-12-2016, 01:00 by cotanak88.)
(03-12-2016, 21:12)kral1234 Wrote: beyler çok farklı bir konu ama bu deplasmana gelen takımlar nerde konaklıyor bilginiz var mı?
Basket takımları genelde new jasminde konaklıyor ama futbol takımları ya günü birlik geliyor yada ordu trabzonda falan konaklıyorlardır diye düşünüyorum giresunda otellerde göremedim hiç.
Edit : manisa, göztepe,bolu new jasminde konaklamış
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)