(03-12-2016, 15:11)Cotanakes28 Wrote: Ben giresunsporun futbolunu geçtim artık taraftara takmış durumdayım.abi neden gitmiyoruz maça sadece iyi gün taraftarımıyız biz.bakıyorumda şuan adam akıllı bilet satılmamış.yazık vallahi ben gelemiyorum tvde boş tribünler görünce içim acıyo.bu takımın iç sahada en büyük kozu taraftardı yavaş yavaş onuda kaybediyoruz.inşaallah kazanırız.ne diyelim
Herşeyi taraftarın maça gelmemesine bağlamamak lazım demekki insanlar seyre değer birşey bulamıyorlar ki de gelmiyorlar kimi izlesinler Okaforu mu? Hüsamettini mi, 35 lik Rızvanı mı ? İnsanlar haftalarının son tatil günü parasının hakkını verecek oyuncu ve futbolu görmek ister.Bugün bir Andre Santos'un bizde olduğunu düşünün o bile taraftarı maça çekmeye yeter ama bunu anlayacak yönetim yok bizde, o yüzden yerimizde sayıyoruz. Takımı ve şehri ateşleyecek bir oyuncumuz yok.
Bugün şampiyonluğa oynayan Malatyasporun maçlarına bile kimse gelmiyor ve yönetim olarak 444 passolig bedava dağıtma kararı aldılar sırf taraftarı maça çekebilmek için, bizim yönetimimiz ne yapıyor? Bugün itibariyle 14.997 yani 15 bin passolig satışına ulaşmışız insanlar passoligini almış fakat dediğim gibi izlemeye değer bir şey göremiyorlar.