22. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Elazığspor
20-02-2017, 23:08,
22. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Elazığspor
TFF 1.LİG
22. HAFTA

24 Şubat Cuma 18.00
Giresun Atatürk Stadyumu
TRT Türk
[Image: yEdXmk.png][Image: ZZN0LV.png]

Ligde harika bir ivme yakaladık. 1.Lig'e çıkarken de seri galibiyetlerle bir anda kendimizi zirvede buluşmuştuk. O zamandan şimdiye tek fark ise taraftar. Eski ruh yok tribünlerde, eski coşku, eski destek... Eser yok bunlardan. Eğer bu takım Süper Lig'e çıkacaksa ve biz bunu istiyorsak en büyük iş bizlere düşüyor. Hafta içi 18.00 iyi bir saat değil belki ama sene başından beri 2 bin kişiyi geçemedik bu maç en azından maratonun tamamı dolu olsa mesela. Gerçekten takım çok iyi oynuyor, onları yüreklendirmek ise taraftara düşüyor.
Reply
21-02-2017, 00:18,
RE: 22. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor
(20-02-2017, 23:08)Besli28 Wrote:
TFF 1.LİG
22. HAFTA

24 Ocak Cuma 18.00
Giresun Atatürk Stadyumu
TRT Türk
[Image: yEdXmk.png][Image: ZZN0LV.png]

Ligde harika bir ivme yakaladık. 1.Lig'e çıkarken de seri galibiyetlerle bir anda kendimizi zirvede buluşmuştuk. O zamandan şimdiye tek fark ise taraftar. Eski ruh yok tribünlerde, eski coşku, eski destek... Eser yok bunlardan. Eğer bu takım Süper Lig'e çıkacaksa ve biz bunu istiyorsak en büyük iş bizlere düşüyor. Hafta içi 18.00 iyi bir saat değil belki ama sene başından beri 2 bin kişiyi geçemedik bu maç en azından maratonun tamamı dolu olsa mesela. Gerçekten takım çok iyi oynuyor, onları yüreklendirmek ise taraftara düşüyor.
Senin başlığın doğru açılmış. Ancak sitenin başlığında 22. Hafta Giresunsporumuz - Manisaspor yazıyor. Forum yöneticilerinin dikkatine.
Maçın başlama saati Elazığspor'un seyahat programı nedeniyle 18.30 dan 18.00 a alınmış. Bu saat bizim aleyhimize. Zaten 18.30 bile Cuma günü için çok erken bir saatti. 
İş çıkışı gelenlerin, hele hele ilçelerden gelenlerin yetişmesi çok zor. Kapılarda büyük yığılmalar olur. Maratonun yarısı maçın 30. dakikasında ancak içeri girer.
Milletin çoğu zaten Paso zımbırtısına maçlara gelmiyor, içeri zorla girenlerde kalayı basar ve bir daha maça gitmemeye yemin eder. Yönetimi uyarıyorum. Şimdiden önlemini alın, kapıları erken açtırıp yığılmaya yol açmayın. Paso görevlilerini de en geç maçtan üç saat önce hazır edin. O saatte bütün gişeler açık olsun. 
Bu işler maça gelin diye çağırmayla bitmiyor. Kalabalık maçların bir kısmına geç girip çok küfür ettim. Taraftardan sorumlu yönetici önceden önlemini alacak,  oraya gelip taraftarına sahip çıkacak, sorunları yerinde bizzat giderecek.
Reply
21-02-2017, 00:22, (This post was last modified: 21-02-2017, 16:58 by Çotanax.)
Elazığ bize hep ters gelen bir takım olmuştur. Açıkçası o yüzden çekiniyorum. Oyuna dikkatli sakin başlamalıyız. Tom çok tehlikeli onlarda özel önlem alınmalı.Traore cezalı olduğu için oynayamayacak. Bu sezon deplasmanda oynadıkları 10 maçta 9 gol atıp 13 gol yemişler. Kazanmamamız için bir sebep yok.
Tek korkum bize ters gelen bir takım olması ama o sene bu seneyse bu iş halledilmek zorunda.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
21-02-2017, 16:21,
Netten takip ettim.Yönetiminden futbolcusuna taraftarı tribüne çağırıyor.Futbolcular özellikle ve haklı olarak tribünlerin dolmasını istiyor.Şimdi değilse ne zaman ?
İyi gidiyoruz.Yazılacak, çizilecekler olabilir, şu sinerji de destek olmak durumundayız.
Olasılıklar takımımızın 3 puan alması yönünde.Biz de olasılıktan öte tek taraflı sonuç tayini istiyoruz.Maçın, mesai saatleri içerisine denk gelmesi engel teşkil etsede tribünler dolar diye düşünüyorum.
Urfa maçında yazmıştım.Bu maç için de yazayım.İmkanı olupda maça gelmeyen top olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
22-02-2017, 08:54,
RE: 22. Hafta | Giresunsporumuz - Elazığspor
Zor maç olacak cidden. Es-es maçında neler neler kaçırdılar. Tabi ki yürekli oynamak zorundalar çünkü tehlikeli hattalar. Çok dikkat etmek lazım. Savunmaya güveniyorum açıkçası. Bu formda devam ederlerse biz bir şekildr golleri buluruz.
Reply
22-02-2017, 11:38,
Elazığ bize ters gelen ekiplerden biri. Bi el kol olayının olduğu maç haricinde galibiyet hatırlamıyorum Elazığa karşı.
Reply
22-02-2017, 15:38,
SIKINTI GÖRMÜYORUM BU MAC ICIN BIZE TERS GELEBILIR AMA BEN BIZIM TAKIMIN COK IYI MÜCADELE ETTIGINI YANI SAVASTIGINI GÖRÜYORUM NE ZOR MACLARI KAZANDIK BU DISIPLIN BU MÜCADELE DEVAM ETSIN MACI RAHAT KAZANACAGIMIZI DÜSÜNÜYORUM HA BIR DE TAKIM FORMUNUNU ZIRVESINE CIKMISKEN TRIBÜN DESTEGI COK KUVVETLI OLMALI
Reply
22-02-2017, 16:56,
İmkanı olanlar için evde maç izlemek ayıp bu hafta.
Elazığ'ı Atatürk Stadının çimlerine gömmeliyiz. Gövde gösterisi olmalı.
Reply
23-02-2017, 15:16,
biletler çok satılmamış. Urfa maçıyla aynı düzeyde veya 1 tık üstü bir kalabalık olur gibime geliyor .
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
23-02-2017, 16:17, (This post was last modified: 23-02-2017, 16:22 by Semih Karahan.)
(23-02-2017, 15:16)maicon_28 Wrote: biletler çok satılmamış. Urfa maçıyla aynı düzeyde veya 1 tık üstü bir kalabalık olur gibime geliyor .

hala mı öyle ya . arkadaş bu millet neyi bekliyor. maça gitmek isteyen memur için aslında vali karar bile çıkartabilir Smile
edit : maraton c-d blokta biraz boşluklar var bu da normal bence.
Kapalı dag tarafında yer yok deniz tarafında tek tuk yer söz konusu
kale arkasında tek tuk satılmış misafir de de gelecek var galiba .
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)