13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
20-11-2017, 01:06, (This post was last modified: 20-11-2017, 01:40 by turkuaz_0628.)
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
Tarih : 25.11.2017  Cumartesi     15:30

En son Ankarada karşılaştı iki takım kupada anton atmıştı hatta maçtaki ilk golü sonrasında 5 yemiştik, bileti hala duruyo ee o zamanlar kağıt bilet vardı : ) hakeden kazansın.
Başkentten !
Reply
20-11-2017, 14:33,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
Hakeden giresunum olucak inşallah. giresunlu degilsin heralde kardesim. Ama sempatin var heralde...
Reply
20-11-2017, 14:55, (This post was last modified: 20-11-2017, 14:57 by sokakbaşımeyhane.)
Ankaragücü deplasman biletlerini neredeyse bitirmiş...helal olsun..centilmence maç olsun..bizimkilerinde artık doldurması lazim...icimde bir his net bir skorla kazanacağımız seklinde
Derelili çotanak
Reply
20-11-2017, 15:01,
niye hakeden kazansın kardeşim, giresunspor kazansın. Böyle şey mi olur..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-11-2017, 15:47,
kazanırsak bu yolun sonu şampiyonluk olur öyle bir viraj bu bence stad gene dolmayacak ilçelerde flan standlar kurulmalı passolig bizim gibi yerlerde işlemiyor her ne kadar internetten bilet almak kart yüklemek adını ne koyarsanız koyun yüksek kesimdeki insanlar bunlarla uğraşmıyor o kitle dolmuşa atlayıp kağıt bilet alıp köfte ekmek alıp stada girmeye alışmış kitle o kitle yok oldu kendi çevremden biliyorum 3 sene önceye kadar bizim görelede 20-30 kişilik grup dolmuş tutup maça gelirdi şimdi kimse gelmiyor onun için ilçelerde flan standlar kurulmalı eskiden keşaptan,tireboludan millet maça gelirdi eleştirsek de biz tribüncü tayfa Giresunspor'un seyirci kitlesi çekirdekçi tayfa o kitlede passolig yüzünden maçlara gelmiyor.

maça gelirsek kazanacağımızı düşünüyorum ankaragücü o kadar abartıldığı kadar iyi takım değil en basitinden geçen seneki eskişehir,sivas değil bizim kadromuz daha iyi kazanırız gibi Anıl hata yapmaz ise kalede hoca bence Anıl ile başlar bu maç hatayı kaldırmaz Ankaragücü taraftarıda doldurur tribünleri güzel maç olacak kazanmamız dileğiyle.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
20-11-2017, 17:08,
(20-11-2017, 15:47)heyulaanil28 Wrote: kazanırsak bu yolun sonu şampiyonluk olur öyle bir viraj bu bence stad gene dolmayacak ilçelerde flan standlar kurulmalı passolig bizim gibi yerlerde işlemiyor her ne kadar internetten bilet almak kart yüklemek adını ne koyarsanız koyun yüksek kesimdeki insanlar bunlarla uğraşmıyor o kitle dolmuşa atlayıp kağıt bilet alıp köfte ekmek alıp stada girmeye alışmış kitle o kitle yok oldu kendi çevremden biliyorum 3 sene önceye kadar bizim görelede 20-30 kişilik grup dolmuş tutup maça gelirdi şimdi kimse gelmiyor onun için ilçelerde flan standlar kurulmalı eskiden keşaptan,tireboludan millet maça gelirdi eleştirsek de biz tribüncü tayfa Giresunspor'un seyirci kitlesi çekirdekçi tayfa o kitlede passolig yüzünden maçlara gelmiyor.

maça gelirsek kazanacağımızı düşünüyorum ankaragücü o kadar abartıldığı kadar iyi takım değil en basitinden geçen seneki eskişehir,sivas değil bizim kadromuz daha iyi kazanırız gibi Anıl hata yapmaz ise kalede hoca bence Anıl ile başlar bu maç hatayı kaldırmaz Ankaragücü taraftarıda doldurur tribünleri güzel maç olacak kazanmamız dileğiyle.

Bu passo en çok bizi vurdu bizim taraftarın yarısı kırsal kesimlerden gelenler dediğin gibi..ben 10 dakika da bilet alıyorum hayatında mouse el sürmemiş adam  nasıl alsin
Derelili çotanak
Reply
20-11-2017, 17:25,
E-bilet çok iyi oldu da bu fişler gibi kart dağıtmak çok saçma bir uygulama oldu.Niye bu kartların olduğunu biliyorsunuz zaten.Kim akıl ettiyse kafasına s.çayım.
Bugün en çok gidilen yerler AVMler.Oralara girmek için kart dağıtsınlar.Daha çok para kazanırlar.Düşündüğümüz zaman aynı hesaba çıkıyor.Ha AVM ha stadyumlar -))
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-11-2017, 17:37,
Ligin şampiyonluğa oynayan 2 takımının maçı cumartesi 15.30'a mı konur ya bari akşama koysaydınız valla rezillik.
Reply
20-11-2017, 18:12,
kırsal kesimden gelende sadece bir kart cıkartacak o da maç günü geldiği için çıkartmıyorlar. passo için gişeler arttırılmalı çok çok az bence. bu arada recep kadro dışı kalmış diyorlar
Reply
20-11-2017, 18:13,
Çok kritik maç. Maalesef takip edemiyorum. Ankaragücünü izleyen varsa iyi yönlerini, zayıf yönlerini, tehlikeli oyuncularını vs yazabilir mi?
Bence bam bam bam oynamalıyız. Bu maçı ne yapıp edip almalıyız. Kaybetmek bizi yoldan çevirmez ama kazanmak 3 adım öne atar. O yüzden tek hedef 3 puan olmalı hatta aleme gövde gösterisi yapacak bir galibiyet hedeflemeliyiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)