25-11-2018, 16:31,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET)
Yönetim değişmeli mi, eğer değişmeliyse ne zaman değişmesi gerektiğine dair bir kamuoyu yoklaması-anket çalışması
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-11-2018, 16:39,
|
|
RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET)
Duyumlarima gore devre arasi bile gidebilir..tek sartla kalsin..mafya bozuntulari gelecekse..yoksa defolsunlar
Derelili çotanak
|
|
25-11-2018, 16:48,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Değişmeli mi sorusu bile abes, bir an önce değişmeli.
|
|
25-11-2018, 17:13,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Bende olağanüstü kongre ile en kısa sürede değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon bitti artık, en azından yeni yönetim için 5-6 aylık alışma, çalışma, hatalar yapıp hatalardan ders çıkarma, plan yapma gibi bir süresi olur. Haziran ayında da tertemiz açarız
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-11-2018, 19:23,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
Yillardir vizyonu degismeyen yonetimin bi an once gitmesi lazim ama bu adama muhalefet olan bi babayigit cikmadi bu zamana kadar. Kim gelicek yada gelmeli? Giresunda boyle birini goremiyorum.
|
|
25-11-2018, 19:38,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Başkanın bu klüp için yaptıklarını kimse inkar edemez ama metal bile eskiyor. Bizim metal son üç senedir zaten pasliydi ama özellikle bu sezon cürüdü.
Ben derim ki; başkanın en büyük hatası şampiyonluk senesi devre arası tek forvet Ergün çakır ve tek kaleci Eray çalışkan ile devam etmesiydi, gariptir ki şampiyon olduk.
Sonraki yaşadığımız sıkıntılarda hemfikiriz zaten.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
25-11-2018, 20:04,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Sezon sonu yapılacak olan kongrede gitsinler ki yeni yönetim bunların çöpleri ile uğraşmasın.Ligde bıraksınlar bizi ondan sonra çekip gitsinler.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
25-11-2018, 20:26,
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Sezon sonunu beklememek lagzim ara boslugu sezon basi gibi gormek lagzim.
Hedef ligde kalmak olmali ve bu surede gelecek sezonun hazirligini rahat rahat planlamasini yapmali yeni yonetimin.
|
|
25-11-2018, 22:35,
(This post was last modified: 25-11-2018, 22:36 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Kongre yapılacaksa şimdi değil fakat sezon sonu gelmeden mayıs başinda kongre yapılmalı fakat şöyle bir sıkıntı var kaçtir kongrede Bozbağın karşısına kimse çıkmıyor. Yapsın biri güzel bir liste, yapsın Bozbağda bir liste görelim listeleri tercih şansı olsun insanların.
Ha yok takım yine Çıraklara, Ulkülere kalacaksa ben istemiyorum o zaman değişiklik falan. Yeni yüzler ve güçlü bir liste istiyorum .
|
|
25-11-2018, 23:38,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
burada olması gerekeni söylüyoruz ama ne ülke ne klüp olması gerektiğine göre yönetilmiyor. birincisi bozbağ asla ve asla istifa edip klübün önünü açayım diye kenara çekilmez. 2. si boşuna canikliye yanlamıyor. kongre olsa bile bozbağı değil canikliyi karşısına alıp liste yapacak bir babayiğit yok bu şehirde. canikli içinde aman giresunspor daha iyi yerlere gelsin diye bir derdi yok zaten. dolayısıyla kendisi nekadar isterse okadar daha başkan olarak kalacak.
şahsi fikrim ise en geç devre arası kongre yapılıp yeni yönetimin 2. yarı itibariyle gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlaması. hem devre arası transferleriyle bu seneyi zararından neresinden dönerse hesabı toparlamaya çalışıp bu arada eksikleride görerek sezon sonu ilk iş ona göre adımlarını atmış olsun. daha da eksikleri kamp dönemi görüp yine sezona en hazır şekilde başlama çabası içinde olur.
|
|
|