DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
30-12-2013, 19:44,
RE: DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
(28-12-2013, 01:37)turkuaz_0628 Wrote:
(28-12-2013, 00:13)123456 Wrote: Spor28 in haberine göre Serkan Güney bizim maçı izlemiş.Neden gelip bizim maçı izlesin ki adam büyük ihtimal transfer görüşmesi olmuş olabilir.
O transfer poliitikası ile ilerlersek bizden bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz ( nokta )

Serkan Güney'e Giresun tarafından bir teklif yok.Kendisini gösterme, transfer yapma derdinde muhtemelen.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
31-12-2013, 00:14,
Bozbağ Yönetimi vallahada bu işi bilmiyor billahada bilmiyor , tahtayı açtırmak için böyle ucuz basit yollar seçmeyin kardeşim seçim arefesinde 450 bin lira toplayamayıpta açtıramayacaksa lütfen gidin allah için yeminle ben bıktım herkese gına geldi ,o tahtayı açtıracağını kapıdaki çocukta biliyor daha ne yok biz açtırmayacağız o parayı borca ve takıma harcıyacağız muhabbeti yapıyorsunuz ,store store dediniz tarihinin en kalabalık Giresununu bu yaz kaçırdın ,kombine dedin 1000 tane satamadın bu kulüp nasıl kurumsal bi kimlik kazanacak kalıcı gelir adına kerim başkan allahın Giresunspora lutfü o varken aldın aldın i arsa olur dolmuş olur park olur çay bahçesi olur orda da bi numara yok ama iş resim çektirmeye gelince on numarayız ,bakın size bi örnek ankara gücü diriliş adı altında 14 bin kombine 7000-8000 forma atkı ürün sattı ayaklandı borçları yabancılara kapattı tamam ankara şehri ölçü olamaz ama istanbul gibi bursa gibi potansiyelini kullanmalısın YOK YOK YOKKKKKK HİÇ BİŞE YOKK AĞLAMAAAA SÜREKLİ BIKTIK ARTIK YAAAA ....
Başkentten !
Reply
31-12-2013, 11:35,
ya arkadaş bebeğimiz olacak kısmetse gelecek ay bebeği baştan sona çotanak storedan giydirmek istiyorum..hala bir çaba yok...açın şu storeyi artık ağlayacağınıza...ondan sonra bu kentte fb gs bjk ts daha çok çoçuk gezer formayla..
Derelili çotanak
Reply
31-12-2013, 13:04,
bir duyum aldim beyler..

bir aksilik olmazsa hicabi demir %90 bizde , hayirli olsun..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
31-12-2013, 13:50,
ahmet ertem çankırıya gitmiş en azından yakup,uğur uğur,selim gibi çöpleri alsın üvey evlatlarını bizide dertten kurtarsın mehmet hoca 1 dk süre bile vermedi uğur uğur ve yakupa alsında golcü sorununu çözsün çankırıda kendi adına tabi
Reply
31-12-2013, 21:42,
(31-12-2013, 11:35)sokakbaşımeyhane Wrote: ya arkadaş bebeğimiz olacak kısmetse gelecek ay bebeği baştan sona çotanak storedan giydirmek istiyorum..hala bir çaba yok...açın şu storeyi artık ağlayacağınıza...ondan sonra bu kentte fb gs bjk ts daha çok çoçuk gezer formayla..

Arkadasim oncelikle Allah anali babali buyutsun. Benim oglan yaşına girdi. Cakma forma haric bir tane urun bulamadım.Benden tavsiye 2020 yilini bekleyelim
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-01-2014, 23:50,
Yönetim takvim bastırmış 50 tl den satışa sunmuş : ) 100 yapsalardı keşke daha çok satardık Smile
Başkentten !
Reply
02-01-2014, 00:18,
Bilet fiyatlarının işine benzedi bu iş.10 tl iken tribün boş kalır, 5 tl yaparsın kalabalığa oynarsın.Hesap bu kadar açıkken 50 tl de neyin nesi.Giresunspor aşkı, sevdası, bilmem nesi geçin bu işleri.Sürümden kazanın biraz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-01-2014, 13:23, (This post was last modified: 02-01-2014, 13:24 by sokakbaşımeyhane.)
kombinenin 50 tl olupta satmadığı düşünülürse takvimin ne olacağıda belli olur..yap bakalım 10 tl ye 5000 den aşağı satıyormu o zaman gör..

bu arada emrah kol boşa çıkmış..bizde faydalı olur...
Derelili çotanak
Reply
02-01-2014, 19:48,
http://www.spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=15164

bence en net çözüm biz bu klübü kapatıp gidelim. zaten bukadar amatör yönetilen bir klüp profesyonel liglere fazla. cidden haketmiyoruz biz profesyonel ligleri. şu açıklamaya bakarmısınız? golcü sorununu çözsek uçup gidicez ama hala 3 kuruş para vermemek için dingilin teki çıkmış ergün zaten takır takır gol atıyor diyor. bide golcü sorununa, dışardan bakıldığında öyle görünüyor demezmi. ulan dingil sen bizim görmediğimiz ne gördün bu takımda onu anlatta bilelim? böyle futbol cahili adamları yönetici diye klübe koyarsan böyle mal mal konuşur işte.

basitçe bir düz mantık yürütelim. herkes diyorki seçim zamanı milletten iyi yardım toplanır klübe. evet doğru. peki neden? seçim zamanı adamın giresunspor aşkımı depreşiyorda yardım yapıyor? hayır. tabiki reklam için. peki geçen seneki gibi ucu ucuna ligde kalan dandik takımmı daha çok reklam alır yoksa play off potasında olup şampiyonluk mücadelesi veren takımmı? tabiki ikincisi. ve şuan ikincisini gerçekleştirmek için elimizde süper bir fırsat var. hoca süper bi hava yakalatmış takım çıkışa geçmiş, hazır havaya girmişken eksik bölgelere nokta transferler yapsan takım şampiyonluğa oynayacak. bu durumda sen istemesen bile millet sana yardım etmek için kapına dizilecek. ama yok sen 3 kuruş harcamamak için play off oynama şansını bile elinin tersiyle itersen, ondan sonra yok efendim bizi yalnız bırakıyorlarda ühüüüü diye salya sümük ağlarsın ancak. ulan daha çok pis küfürler etmek geliyor içimden ama bulundukları koltuğa saygım var.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)