DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
06-01-2014, 00:42, (This post was last modified: 06-01-2014, 00:43 by heyulaanil28.)
RE: DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
(05-01-2014, 20:00)kerasus Wrote:
(05-01-2014, 17:38)heyulaanil28 Wrote: ahmet ertem ile geçen hafta anlaşılmıştı bu hafta şutlamışlar Big Grin çankırının başkanı bayan twitterde yapımıza uymadı demiş Big Grin bu adam hangi yapıya uyarki amatör hoca keşke kalsa idi golcü diye getirdiği çöpleri alırdı uğur uğur gitmiş darısı yakup,selim gibilerin başına en azından 3-4 tanesinde kurtulmazlıyız fazlalık adamlar
tabi zaten yönetime kalsa emrah kolu falan alırdı ama ahmet hoca tutturmuş uğur uğur diye. yönetimin cebinde akrep olduğu sürece mourinho gelse en fazla 3.ligden bi golcü alabilir.

ayrıca dalga geçtiğin ahmet ertem geçen seneki cengizle ergünün toplamını hoca diye cebinden çıkarır.

yönetimin bu transferlerle ilgisi olmadığını bir maç topicinde kısaca yazdım detaya girmeden yönetimin aldığı topçu yok bu sezon başkan GS,BJK alt yapılarından oyuncular ile anlaşmıştı Ertem efendi kabul etmedi GS anlaşılan 2 oyuncudan biri şuan Altınorduyu sırtlıyor o beğenmediğin cengizde seni Bursada şampiyon yaptı adamın kaderi sonradan hep biz düştük gel kurtar diye takımın başına getirdiler çok biliyorsunuz siz yönetim olgunun pisliğinin borçlarını ödemekle meşhul uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş transfer yapılsın o yapılsın adamlar en basinden takvim satma derdinde siyasilerden,iş adamlarından ses çıkmayınca para yok kulüpte para para !
Reply
06-01-2014, 01:26,
Uğur uğur malıyıa Mustafa zorlu yetenek düşmanının gitmesine sevindim. Yakup zorluya dışarıdan baktığında tam topçu tipi var ama onun da bir sıkıntısı var çözemedim. Kafasını kullanamıyo herhalde. O belki düzelebiir. Umut var.

Trasnfer olaaksa

1x STB

1xSLB

1xOOS

2xSF

gerek
Reply
06-01-2014, 14:19, (This post was last modified: 06-01-2014, 14:19 by harrison.)
Bunların hepsi için para gerek oda bizde hiç olmadı,Tek akıllıca yapılan iş sezon başı direk oynayabilecek oyuncuların transfer edilmesi oldu.Beğenilmesede Ahmet hocaya ben bu konuda teşekkür ediyorum,tahta açılamazsa bile geçen sezonki düşme korkusunu yaşamayacağız.
Reply
06-01-2014, 16:03,
ulan ya cok mutluyum

mustafa ve ugur u bizden kurtardigi icin bir kez daha tesekkur ediyorum Akcaabata..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-01-2014, 23:30,
bazı sitelerde mustafa zorlu sebat a kiralandı alt yapıdan çıkardığımız genç oyuncumuza sahip çıkılmadı deniyor arkadaş şu giresun dışında olanlar bilmeden yazıyor bilene eyvallah sözleşme uzatmasını istediler kabul etmedi hem ayrıca abisinin yarısı kadar top oynamıyo senede iyi oynadığı maç sayısı 2 veya 3....
Reply
07-01-2014, 01:14,
(06-01-2014, 16:03)maicon_28 Wrote: ulan ya cok mutluyum

mustafa ve ugur u bizden kurtardigi icin bir kez daha tesekkur ediyorum Akcaabata..

Anlam ters olmuşBig Grin
Reply
07-01-2014, 16:32,
(06-01-2014, 00:42)heyulaanil28 Wrote: yönetimin bu transferlerle ilgisi olmadığını bir maç topicinde kısaca yazdım detaya girmeden yönetimin aldığı topçu yok bu sezon başkan GS,BJK alt yapılarından oyuncular ile anlaşmıştı Ertem efendi kabul etmedi GS anlaşılan 2 oyuncudan biri şuan Altınorduyu sırtlıyor o beğenmediğin cengizde seni Bursada şampiyon yaptı adamın kaderi sonradan hep biz düştük gel kurtar diye takımın başına getirdiler çok biliyorsunuz siz yönetim olgunun pisliğinin borçlarını ödemekle meşhul uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş transfer yapılsın o yapılsın adamlar en basinden takvim satma derdinde siyasilerden,iş adamlarından ses çıkmayınca para yok kulüpte para para !
transfer hocanın isteğiyle yapılır ona zaten karışmaması gerekiyor o ayrı. ama yönetim herzaman ucuzuna kaçarsa bu takımdan bi yol olmaz. bende onu kastettim. bilip bilmeden ahkam kesme ordan. yönetim karışmamışmış. hoca bir liste veriyordur yönetimde o listeden en ucuz olanları topluyordur. hadi yönetim karışmıyorsa eğer, transferin son günleri adem sarı ile ilgileniyordu klüp. eğer yönetim karışmıyorsa bu oyuncuyu hoca istemiş demektir. alındımı? hayır tabiki yine cimrilik yapıldı. ozaman yönetim karışmıyor diyip işin içinden çıkamazsın.

ha diyorsunki para para para. peki para yoksa bukadar çöp oyuncu öpücük karşılığındamı oynuyor? paran yoksa yanlış transfer yapma lüksünde yok demektir. paran yoksa harcadığın her kuruşa dikkat edeceksin. ergün penbe gibi çapsızları takımın başına getirip onun keyfinede onlarca çöpü yine takıma toplayamazsın. eğer topluyorsanda para yok diye ağlayamazsın. demek çok paran var harcamaya yer arıyorsun demektir. yönetim td konusunu zaten angarya olarak gördüğünden elinden gelse td falan almayacak takıma. hep en ucuzuna kaçıyor. oysa takımdaki en önemli adam td dir ama yönetim bunu idrak edemiyor.

beğenmediğin cengiz bu takımı şampiyon yaptı demişsin. oldu öyleyse klübün anahtarını tapusunu falan cengize teslim edelim istersen. ister küme düşürsün isterse hepten kapatsın klübü. hayır daha ne yapılmalı bu adama? o şampiyonluğun hatrına 2 defa daha bu takımda şans buldu ve ikisindede başarısız oldu. o şampiyonluğun ekmeğini fazlasıyla yedi zaten. hiçbir klüpte iş bulamazken bu takımda iş buldu. birde biz düştük gel kurtar diye adamı çağırdık diyosun. ufak atta civcivlerde yesin. birinde mehmet birinciden sonra geldi. samsuna deplasmanda 4 atan altay kasımpaşa gibi takımlara kök söktüren takımı devraldı. yani gayat iyi taş gibi top oynayan takımı devraldı. peki o gelince ne oldu? iki haftada 10 gol yiyen sahasında 6 yiyen takıma dönüştürdü. düşen takımı almadı, aksine çok iyi durumdaki takımı alıp düşme hattına getirdi. 2.döneminde zaten sezon başında geldi istediği kadroda kuruldu ve kendisinden şampiyonluk bekleyende olmadı. ama yine başarısız oldu.

birde ergün penbeye çok büyük hoca diyecek kadar futbol bilgisine sahip birinin benim yazıma "çok biliyosunuz" gibi imalı şeyler yazmasıda komik duruyor onu belirteyim.
Reply
08-01-2014, 00:36, (This post was last modified: 08-01-2014, 00:38 by ziza82.)
kartalspordan 21 yaşındaki ethem pülgir bursasporlaa anlaşmış...

bayrampaşaspor sedat yeşilkaya ve ömer hacısalihoğlu ile yolları ayırmış emrah kol volkan özcan tufan esin bizim elemanlar hep boşa çıktı ...
Reply
08-01-2014, 00:47,
şöyle 10-15 gol atan forvet lazım bizeSmile
Reply
08-01-2014, 17:23,
Antalyadaki kampta yapılan ilk hazırlık maçında a.sebatı 2-1 yenmişiz ,goller yakup ve ümit teke sebatın tek golü ise kiraladığımız m.zorludan Smile
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)