DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
15-01-2014, 20:46,
RE: DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
sezon başında Giresunspor ile mesaiye başlayan ve 12. haftada Çotanak diyarlara veda eden Ahmet Ertem’in yeni adresi belli oldu.

Bir ara Çankırıspor ile söz kesen ancak Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile anlaşamayan ve sahaya inmeden Çankırı’dan ayrılan deneyimli teknik direktör, TFF 3. Ligi takımlarından Manavgat Evrensekispor ile anlaşmaya vardı.

Ahmet Ertem, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor’da görevinden ayrılan sportif direktör Kamil Atalay’ın yerine iş başına geldi. Ertem’in Antalya temsilcisinde mesaiye başladığı kaydedildi.
Reply
15-01-2014, 21:55,
(15-01-2014, 20:46)123456 Wrote: sezon başında Giresunspor ile mesaiye başlayan ve 12. haftada Çotanak diyarlara veda eden Ahmet Ertem’in yeni adresi belli oldu.

Bir ara Çankırıspor ile söz kesen ancak Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile anlaşamayan ve sahaya inmeden Çankırı’dan ayrılan deneyimli teknik direktör, TFF 3. Ligi takımlarından Manavgat Evrensekispor ile anlaşmaya vardı.

Ahmet Ertem, Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor’da görevinden ayrılan sportif direktör Kamil Atalay’ın yerine iş başına geldi. Ertem’in Antalya temsilcisinde mesaiye başladığı kaydedildi.
umarım başarılı olur. yolu açık olsun.
Reply
16-01-2014, 12:10,
Ali Küçik
İrfan Başaran
Murat Tosun
Barış Ataş
Hakan Söyler gibi isimlerde boşa çıktı yönetimin elini çabuk tutup bu oyuncularla görüşmesi lazım, bizi play-off lara taşıyabilecek kapasitede topçular hepside.
Reply
16-01-2014, 14:03,
Takvim satış sayısının beş bin adete ulaşacağı haber yapılmış.250bin lira para yapar.Onurcan'ın satışından 350bin telaffuz ediliyor.Toplam miktar 600bin lira.Diğer arayışlardan da gelecek olan rakamlar eklendiğinde rakam 1milyona çıkıyor.
Yönetimin eli biraz olsun bollaştı.Akıllı yerlere harcasalar bari bu paraları.
Transfer yasağı meselesi de var.Bir ileri uç oyuncusu, bir tane de orta saha transferi şart takıma.Sırf bu sebeplerden de play-offun kapısından dönersek yazık olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
16-01-2014, 14:24, (This post was last modified: 16-01-2014, 14:24 by heyulaanil28.)
tahta işini daha önce dediğim gibi Kerim Aksu'ya gidilir o çözer dedim öylede oldu bu hafta çözülür Allah'tan Kerim Aksu var olayada sadece tahta olayı diye bakmayın mevcut oynayan oyuncuların alacaklarıda ödenmedi tek dert tahta değil futbolcuların alacaklarıda çözülür 1-2 güne bu yönetim beğenirsiniz beğenmezsiniz akılcı hamleler yaptı olgundan kalan pisliği temizlemek zor iş bir üst lige çıkmayalım 1 sene daha ama şu borçları temizleyelim uzaktan göründe kadar kolay değil baya borç var baya !
Reply
16-01-2014, 15:44,
Gelecek vaadeden kaleciyi 350 bine satmak bizde normal karşılanıyo ulan boluspor gibi takımlar bile 1 milyona oyuncu satmayı başarıyorlar BECERİYORLAR adama gülerler 350 bin nedir ya komik rakam ama dedimya bizde normal bu rakam ...
Tahtayı AĞLAMADAN açtıralım Mümkünse onu bari becerelim ...
Başkentten !
Reply
16-01-2014, 17:19,
(16-01-2014, 15:44)turkuaz_0628 Wrote: Gelecek vaadeden kaleciyi 350 bine satmak bizde normal karşılanıyo ulan boluspor gibi takımlar bile 1 milyona oyuncu satmayı başarıyorlar BECERİYORLAR adama gülerler 350 bin nedir ya komik rakam ama dedimya bizde normal bu rakam ...
Tahtayı AĞLAMADAN açtıralım Mümkünse onu bari becerelim ...

2 lig B oynayan futbolcu için kimse o parayı vermez gerçekçi olalım ptt lig olsa belki oda çok iyi olacak FB Salih zor aldı 1 milyona GS PTT Ligin şuan en iyi genç oyuncusunu Bucadan Umutu 500 Bin TL aldı yani kimse 2 ligde oynayan oyuncuya 1 Milyon vermez en son dediğim gibi 400 Bin TL para konuşuluyordu pazarlık aşamasında ne oldu sormadım o fiyata sattıysak iyi gerçekçi olmak lazım artı Onurcan bankoda oynamadı son 5-6 hafta 34 lük Eray oynadı kalede.
Reply
16-01-2014, 19:06,
alınmış olan para 300 400 bin arasıdır 3 aşağı 5 yukarı önemli de değil ancak bu tip gelecek vaat eden isme sonra ki satıştan pay maddesi mutlaka koyulmalı koyulmadıysa o zaman yönetici başarısızlığı olur bence
Reply
17-01-2014, 20:26,
@heyulanıl28
kardeşim işte benimde anlatmaya çalıştığım bu size bize normal gelmiş , ama öyle değil kusura bakma fiyatlar konusunda eksik bilgin var şuan 2 lig de olabilriiz bu önemli değil önemli olan gelecek vadeden topçuyu iyi pazarlayıp iyi fiyata satmak iyi hatırlıyorum bolu 1 milyon para aldı yine bi kaç daha takım vardı 800 den aşağı almadılar gs nn bucadan aldığı topçuyu 1,6 milyona aldı 4-5 yıllık imza attırdı ,ben yine diyorum onurcan eğerki üzerine koyarda as kaleci pozisyonunu yakalarsa bursada olmassa kiralık verir anadolu külübüne bkz örne ramazan gençlerde kaleyi aldı neden olmasın onurcanda olacaktır bence ve bursa bu kiralama da olsa bu işten çok iyi para alacaktır ,kazanacaktır ,he bizim yönetim onu becerip sözleşmeye satışlardan yüzde alacaksa alkışlarım yeminle .....
üMİT MİLLİ OLMUŞ KALECİYİ 350 BİNE VERİPTE KİMSE BANA YÖNETİCİ BAŞARISINDAN BAHSETMESİN !!!
Başkentten !
Reply
17-01-2014, 23:37,
aydın çetin alanyasporun fenerbahçeyi 2-1 yendiği maçta 2.golü atmış yazayım dedim...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)