DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
18-01-2014, 12:06,
RE: DEVRE ARASI HAZIRLIK VE TRANSFERLER
Atı alan Üsküdarı geçti çoktan. Bu saatten sonra yapılacak transferler anca kadro tamamlar ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
18-01-2014, 20:15,
Onurcan'dan 400 bin lira kazanmışız.
En azından 500-600 bin olmalıydı, şu şartlarda yerli oyuncular kıymete binmişken, özellikle yerli kaleci sorunu varken biraz daha koparabilirdik.
Sözleşmeye yetiştirme bedeli veya sonraki satışlardan pay maddesi koyuldu mu koyulmadı mı muamma
Reply
19-01-2014, 12:26,
sonraki satıştan pay alma ihtimalimz yok bence. ayrıca 400 den fazla vermiyorlarsa satma be kardeşim.
Reply
20-01-2014, 19:27,
Onurcan'da Milli takım apoleti olmasına rağmen milli takım için en önemli karşılaşmalarda (u20 dünya kupası) süre almamıştır.Yetenekli olduğu aşikar.Kulüpte kalıp devam etse ve başarılı olsa daha büyük paralar kazanabilirdik evet ama işin diğer boyutuda var.Ya başarısız olursa? ki ilk yarıda Onurcanla ilgili homurdanmalar başlamıştı.Kulübünde paraya ihtiyacı varken böyle bir teklif gelmesi transferi kaçınılmaz kıldı diye düşünüyorum.

Daha önceki yıllarda Alex örneğinde yaşadık.Ankaragücü ile oynanan kupa maçından sonra Ankaragücünden 1 trilyonluk bi teklif gelmişti ancak daha büyük paralar kazanırız düşüncesiyle transfer gerçekleşmemişti.Sonrası herkesin malumu zaten elimizde patladı.
Kumyalı başka sevdalara kapalı !
Reply
21-01-2014, 02:08, (This post was last modified: 21-01-2014, 02:09 by yirmisekiz.)
Alex e 1 milyon mu vermişlerdi? Vay babayın gemiği...
Reply
21-01-2014, 19:06,
Onurcanı iyi sattık banko oynayan biride değil bank asyada onca genç kadronun olduğu yerde yedekti o günlerde formayı verseydik evet iyi paralara satardık bu sezon bile 7-8 maçta Eray görev aldı Birinci geldikten beride Eray oynadı as kalecide olmadı Onurcan Alex olayını bilmiyorum benim bildiğim öyle birşey yok basının yazmasına bakmayın öyle bir dedikodu çıkmıştı tek bildiğim Bank Asyada 2 senemizde Fırata Kayseri 600 Bin TL resmi teklif yapdı bizimkiler kabul etmemişti.
Reply
21-01-2014, 19:27,
onurcanın bizde banko oynayıp oynamaması önemli değil. sonuçta kaleci kıtlığı çeken türk futbolunda gelecek vadeden bir kaleci. başka mevkide olsa neyse ama kaleci mevkii için çok ucuza gitti. ayrıca bursanında onurcanı şuan kalesini korusun diye aldığını sanmıyorum. şimdilik kiralayıp üstünden 3-5 lira yolunu bulacak. ileride piştikten sonrada ya kendi kalesine koyar yada aldığından çok çok fazlasına başkasına okutur. kısacası her şartta kar etmiş olacak bu transferden. peki gelecek vadediyorsa biz niye kullan(a)mıyoruz?

ayrıca alexin elimizde patladığına katılmıyorum. ilk senesinde çok faydalı oluyordu. ama olgun peker geldikten sonra bidaha şans bulamaz oldu. çünkü olgunun şirketinden olmadığı için oynamasının olguna bi faydası olmuyordu. o nedenle biz harcadık onu. mesela olgunun adamı olan ömer ülküde kendisinden önce alınmış olan bokayı harcamıştı.
Reply
21-01-2014, 21:33,
Emrah Kol Aydınsporla kesin anlaştı deniyordu ama anlaşılmamış. Sürpriz bir Emrah Kol transferi görebilirizSmile Bi yerlerden haber bekliyor gibi ayrıca Mehmet Birinci ile bizdeyken birlikte çalışmışlardı bekleyip görelim gelirse eğer nokta transfer olur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
21-01-2014, 23:20,
Ekol Güngörene gitmiş.Tahtayı açabilseydik bize gelebilirdi.Kimi alacaz golcü olarak merak ediyorum.İmkansızlığın gözü kör olsun anasını satayım
Reply
22-01-2014, 01:08,
Ahmet Görkem Görk defans orta son takım elazığspor
Ali küçik kanat son takım göztepe
Hakan Söyler ortasaha orta son takım karabükspor
Murat Tosun forvet kanat son takım manisaspor
Mehmet ayaz orta saha kanatlar son takım göztepe

serbest olupta eni iyi oyuncular bunlar herhalde..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)