32. Hafta | Şampiyon Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
27-04-2014, 17:59,
RE: 32. Hafta | ŞAMPİYON Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
(27-04-2014, 17:54)sokakbaşımeyhane Wrote: ya fırat sanki golü giresun atmış gibi götünü yırtıyor sanki zevk alıyor.1,2,3,4,5 kişiyi gemişmişte ulan "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" zaten moraller sıfırın altına inmiş kalp spazmı geçircez bide zevklenmiş gibi yırtınıyor...
ya bide mal görüntü olmasa yiyecez. adam giresunlu oyuncunun yanında beraber koşuyorlar. fırat sayıyor, 1-2-3 vs. ulan yanyana koşıuyıorlar bu 3 kişiyi geçmiş gibi anlatıyor.

bide fuat kuş haddini aşıyor artık. takım böyle bir maçta kötü oynamaya haddine değilmiş falan. lan sanki mücadele etmiyorlar sanki bilerek yatıyorlar. şu takıma bu eleştiriyi yapmak şerefsizliktir arkadaş. sanki ligi domine edecek kadro varda oyuncular oynamıyor.
Reply
27-04-2014, 17:59,
her şey bzim elimizde sıkıntı yok bir galibiyet bizi çıkarıyor..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2014, 17:59, (This post was last modified: 27-04-2014, 18:01 by sy200028.)
Klasik Giresun illa isi son haftaya son dakikaya birakacagiz.Inanilmaz kotu oynadik iki pas yapamadik Yenilmis olsaydik belkide sampiyonluk gitti diyebilirdim...Nazar boncugu olsun diyecemde son iki haftada hata yapma luksumuz yok
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
27-04-2014, 18:01,
çoçukların üzerinde stres vardı bu gerçek...ya selçukluya ne demeli amınagoduğumun ibneleri 1 sende oynadığı en iyi futbolu oynadılar..malatya maçını izledim dökülüyorlardı...hele ramazan durdu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i ne ne demeli.."Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kmden teşvik aldılarsa "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"...bize 3 puan yeter..haftaya pendik göztepeye vurursa bize 1 puanda yeter..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2014, 18:02,
yalnız son haftaya kalırsa, gözgtepe malatyayı paraya boğar resmen. son hafta sittinsene kazanamayız. bu hafta bu iş bitmeli.
Reply
27-04-2014, 18:05, (This post was last modified: 27-04-2014, 18:14 by kral1234.)
bırakalım şimdi mavi karadenizi falan, yazılacak çok şey var aslında da hele şu sezon bitsin kritiğini yaparız. öncelikli hedefimiz yenilmemek olmalı. bu futbolla galip gelemeyiz de yenilmememiz de lazım hatay ve new malatyaya. ayrıca malatya rahat gelecek falan değil sıralama için oynayacaklar. statüye göre 2. takım 5. sıradaki takımla oynayacak. ben de aşırı rahattım ama statüyü görünce biraz umutsuzluğa kapıldım açıkçası.
Reply
27-04-2014, 18:09,
Bu maçta stres, panik olacağı belliydi.
Aslında kontrollü başlamalıydık.Topu biz değil selçuklu kontrol etti.
Maç öncesi psikolojik olarak iyi hazırlanmamışız bu maça çok belli.

Neyse haftaya Hatayı kontralarla vurmamız lazım.
Reply
27-04-2014, 18:11,
Hatay bugün çokiyi oynamış..dikkat etmek lazım..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2014, 18:14,
arkadaşlar bence hatay maçında beraberlık bize yetecek benim içime öyle doğuyor allahın izniyle bu iş olacak bu hafta stres ve konyanın gayet hırlı ve iyi oluşu bizim berbet oyunumuz dan olmadı galibiyet gol tamamen şans tı bence özgür kafasına çarptı geldi bence kırılma yeri orasıydı bu maçın bu 1 puan bizi şampiyon yapar allahın izniyle malatya kanalını izliyorum göztepe tv izliyorum millet takımını savunuyor ne olursa olsun ulan bizim adamlar objektıf objektıf vay arkadaş tamam maçları verıyonuz allah razı olsun da bu takıma sallar ken allahtan korkun açın fiktürü bu takım nereden nereye gelmiş bakın bugün yenilseydik haftaya hatayı yenerdik İNANACAKSIN ARKADAŞ İNANMIYORMUSUN YÜRÜÜÜÜ gülyalıya doğru ŞAMPİYON GİRESUNSPOR
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
27-04-2014, 18:43,
İNADINA GİRESUNUM...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)