32. Hafta | Şampiyon Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
27-04-2014, 18:44, (This post was last modified: 27-04-2014, 18:48 by kesap28.)
RE: 32. Hafta | ŞAMPİYON Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
şampiyonluk stresi bayağı zor oluyor maraş balıkesir maçını izliyorum 1*0 yeniliyorlardı düşmüş maraş önünde şimdi yazarken gol attılar berabere geldi bakalım ne olacak

şimdi attılar 1*2 oldu yani şampiyonluk stresi zor ama sonunda hak eden kazanıyor bizimde olacagımız gibi allahın izniyle ordu dur gitme geliyoruz ::::Smile))))))))))
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
27-04-2014, 19:31,
"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" selçuklu biz hariç gelene geçene yenilmişler yukarda bi tek bize bi tarafları kalkmış. ah bir küme düşseler vara. şerefsiz abileri konya da hakemle birlikte bizi düşürmüşlerdi bank asyadan.
Reply
27-04-2014, 20:03,
Valla takım stresi kaldıramadı açıkcası bu kadar kilitlenmiş görmedik takımı ,ergün ,hasan artı samed allah rızası için dayansınlar 2 maç daha alternatifleri yok samed neysede hasan ve ergün çok ayarsızlar bi öle bi böle ,selçukluya kimse laf söylemesin adamların götü yusuf yusuf yatacak maç değil kaldıki sen şampiyonluğa gidiyorsun en zor maçımız buymuşta haberimiz yokmş neyse hala öndeyiz 4 puan ,haftaya hataydan alınacak 1 puan şampiyon yapar bizi göztepe umutlandı ama pendik yenemezse ilk 6 dan potadan düşüyor sıkıntı yok şampiyonluk yine bizim allahın izniiyle ...
Başkentten !
Reply
27-04-2014, 20:46,
(27-04-2014, 19:31)kral1234 Wrote: "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" selçuklu biz hariç gelene geçene yenilmişler yukarda bi tek bize bi tarafları kalkmış. ah bir küme düşseler vara. şerefsiz abileri konya da hakemle birlikte bizi düşürmüşlerdi bank asyadan.

o maci , o hakemi , o gunu hayatim boyunca unutmayacagim : (
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-04-2014, 20:51, (This post was last modified: 27-04-2014, 20:59 by 123456.)
Top oynayacaksın ki kazanacaksın abi.En rezil topumuzu oynadık belki de mehmet birinci döneminde.

Bu maçta bence %99 prim döndü.
Reply
27-04-2014, 21:45,
konyanın maçlarını izleyenler bilir rezalet bir takım..malatyaya dakikada bir pozisyon veriyordu.altınbaşlar hataylılar teşvik yollamıştır ibneler..10 kişilik dardaneli yenemeyen selçuklu yem,n ediyorrum böyle top oynasın ptt 1 .ligde uzak ara şampiyon olur.tabi bunda atmosferinde etkisi oldu taraftarı gören gAza geliyor a.g..
Derelili çotanak
Reply
27-04-2014, 21:47,
hatayın puan kaybedeceğini biliyordum ama bizim puan vereceğimiz böyle kötü oynayacağımız aklıma gelmezdi maçtan sonra hemen eve gelip vurdum kafayı uyudum o derece sinirliydim ama bu nazar boncuğu olsun gelecek hafta kaybedebiliriz ama göztepenin pendiki yeneceğini düşünmüyorum gene rakibimiz hatay gibi haftaya yenilsek bile malatyayı son maçta evire çevire yenmemiz lazım bu saatten sonra şampiyonluk gitmez ve gitmeyecek!!!
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-04-2014, 21:49,
yalnız nasıl bir fikstürse önümüzdeki hafta pendik-göztepe new malatya-kartal biz de hatayla oynuyoz Big Grin biz hariç herkesin yeri değişme ihtimali var. bi de bugün giresunlular kartalsporu desteklemeye gitmişler, haftaya da pendike akarız Big Grin
Reply
27-04-2014, 22:08,
haftaya bence malatya kartalı yenmeli..yoksa playoff için eğer biz son maça kalırsak final maç olur asılırlar..ama yenerlerse işi garantiye alırlar yedek takımla çıkarlar play of öncesi sakat vermemek için.
Derelili çotanak
Reply
27-04-2014, 22:26,
malatya 2 maçı alsa ne olur liderlik şansları bitti adamların Big Grin yok bize karşı asılılarmış malatya son 2 maçıda rölantide oynar ha futbol bu kimse kimseye acımıyor bugün düşmüş maraş balıkeseri uçurumdan aşağı atıyordu haftaya bence göztepe yenilir biz işi son maçta bitiririz hesap kitap yapmaya gerek yok biz çilesiz zorsuz şampiyonluk almayız en son bursadaki finaller marmaris maçı 2 b çıktığımız sezonun son 5 haftası genetiğimiz bu Big Grin zoru başarmak istiyoruz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)