32. Hafta | Şampiyon Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
27-04-2014, 22:27,
RE: 32. Hafta | ŞAMPİYON Giresunsporumuz - A.Selçukluspor ( 1-1 ) MS
Malatyanın play off garanti değil.O yüzden asılırlar maça
Reply
27-04-2014, 22:29,
(27-04-2014, 22:27)123456 Wrote: Malatyanın play off garanti değil.O yüzden asılırlar maça

bu hafta kartalı yenerler rahat bizim maça garanti gelirler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-04-2014, 22:32,
(27-04-2014, 22:08)sokakbaşımeyhane Wrote: haftaya bence malatya kartalı yenmeli..yoksa playoff için eğer biz son maça kalırsak final maç olur asılırlar..ama yenerlerse işi garantiye alırlar yedek takımla çıkarlar play of öncesi sakat vermemek için.
bana kalırsa yenilsin bizim maça asılsınlar daha iyi. son hafta malatya rahat olursa göztepe paraya boğar malatyayı. ama kendi iddiası olursa teşfik göndermeye gerek duymaz. bugün selçukluyu gördük. haftalardır kendileri için oynuyorlardı bi cacık yoktu. ama başkası için oynayınca harikalar yarattı resmen.
Reply
27-04-2014, 23:23,
Çok kötü oynadık.Galibiyet bizi amaca ulaştıracakken fırsatı kaçırdık.Bu maç da yenilmeyip puan alabildiğimize mutlu olmamız lazım.
Bu takım taraftar ne zaman stadı doldursa maç kazanamıyor.
Selçuklu bu futbolunu devam ettirsin ligin tozunu attırır.Ramazan bizde oynarken böyle maçlar çıkarmıyordun.Ne oldu sana ? Anlamıyorum bu memleketten giden futbolcu messi kesiliyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" başımıza.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-04-2014, 00:23,
abi tüylerim diken diken oldu yaa. https://www.facebook.com/photo.php?v=101...=2&theater
Reply
28-04-2014, 01:09,
Bu sezon izlediğimiz en kötü futboldu, sanki Giresun'spor değilde başka bir takımdı sahadaki iş kazası olarak görelim inancımızı yitirmeyelim çünkü biz şampiyon olacağız...
Reply
28-04-2014, 01:27,
Sen şampiyon olacaksın...
Sadece Giresunspor!
Reply
28-04-2014, 09:48,
Göztepe bu hafta Pendik karşısında puan kayıp edeceğini ve şampiyonluk şansının kalmayacağını tahmin ediyorum. Ama herşeyin bizim elimizde olduğunu kendi göbeğimizi kendimizin keseceğini kimseden meded ummamamız gerektiğini düşünüyorum. Biz hatay'dan puan alırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz. Ama olurda maçtan yenik ayrılırsak 2-1 , 3-2 gibi tek farklı skorla yenilmeyi tercih ederim. Son maçta bize 1 puan bile yetecektir. Göztepenin puan kayıp ettiği düşünerek söylüyorum.
Dereli'li
Reply
28-04-2014, 10:17,
(28-04-2014, 09:48)einstein78 Wrote: Göztepe bu hafta Pendik karşısında puan kayıp edeceğini ve şampiyonluk şansının kalmayacağını tahmin ediyorum. Ama herşeyin bizim elimizde olduğunu kendi göbeğimizi kendimizin keseceğini kimseden meded ummamamız gerektiğini düşünüyorum. Biz hatay'dan puan alırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz. Ama olurda maçtan yenik ayrılırsak 2-1 , 3-2 gibi tek farklı skorla yenilmeyi tercih ederim. Son maçta bize 1 puan bile yetecektir. Göztepenin puan kayıp ettiği düşünerek söylüyorum.

Ya Göztepe 1 puan alırsa. O zaman da kesin bizim Malatyaspor'u kesin yenmemiz gerekmez mi?
Reply
28-04-2014, 10:36,
Göztepe puan kaybeder biz Hataydan puan çıkarırsak şampiyon dönüyoruz.
Göztepe kaybeder,bizde kaybedersek yarışta Hatayla beraber kalıyoruz.
İki takım da kazanırsa yine şampiyonuz.
Göztepe berabere biz mağlup olursak 1 puan yetiyor Malatya maçında,duruma göre mağlup olup averaj bile yetebilir.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)