ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ
14-05-2014, 16:47,
RE: ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ
Bana da cok yuksek geldi o yuzen emin olamadim.Ama kimle konustuysam hep 10 trilyon ustu rakamlar duydum.Bizi ihya edecek bir para bu para.
Reply
15-05-2014, 03:40, (This post was last modified: 15-05-2014, 03:41 by yirmisekiz.)
10 milyon olacagini hic zannetmem
Reply
15-05-2014, 05:33,
Süper lige yükselme parasının 20 milyon olduğunu biliyorum. Bu ligi bilmiyorum ama 10 milyon olacağını sanmam. O rakamla bu ligde direk şampiyon olacak takım kurulur.

Transfer konusunda da görüşler belirtilmiş. Önceden bu ligin demirbaşları vardı gittikleri takımı şampiyon yaparlardı, o dönem sona erdi. Şuansa kaliteli yabancı oyuncular ligin kaderini belirliyor. Transfer politikası ona göre izlenmeli. Bu kadrodan Çağrı,Samed,Cihan ve Özgür bu ligi rahatlıkla kaldırabilecek oyuncular, transfer bu oyuncuların etrafında şekillendirilebilir. Bu yıl 2 tane oyuncu var, ligin sertliğinden dolayı pek fazla verim alamadık ama bir şeyler var onlarda. Birisi Uğur Aktaş. Diğeri ise Ozan Kılıçoğlu. Bence kadroda tutulmalılar.
Reply
15-05-2014, 09:21,
seneye 1.ligde direkt oynayabilecek 5-6 oyuncumuz var..kaleci eray tam 1.lig ayarında onu yedeklemek lazım.. sol bekler hüsam ile uğur bence o bölgeyi götürür zaten alacağımız beklerde 3 aşağı 5 yukarı o ayarda olur biraz iyi olan sol bek süper lige zıplıyor zaten..özgür stoperde iş yapabilir bu ligde çok iyiydi ama 1.ligin yetenekli topçularına karşı ne yapar bilinmez selimin yerineyse ligi bilen bir stoper şart..sağ bek sağ kanat kesin lazım..orta sahaya dinamik bi zenci lazım çağrı ise bu zamana kadar nasıl piyasada adını duyuramadı enterasan onu seneler önce bizde parlayan emin aladağa benzetiyorum mükemmel bir orta saha..sol taraf zaten samed kartal var sıkıntı yok..forvet konusuna girmiyorum bile aslı yedekli 3-5 forvet lazım bize..çok fazla açılmadan orta sırada tutunacak takım kurulabilir tabii şampiyonluk oluncada yok demiyoruz..
Reply
15-05-2014, 10:04, (This post was last modified: 15-05-2014, 10:07 by sokakbaşımeyhane.)
çağrı bizde oynayan emin gibi emin kendisini bizden sonra daha çok geliştirdi çağrınında bunu yapması lazım daha çok dikine oynaması lazım her topu geriye atarak değil kesicilikte sıkıntı yok ama oyun kurmakta zorlanıyor..eray berkan özgür hüsamettin çağrı rıdvan samet(bence süper lig ayarında)yasin çakmak bu sene kadronun çekirdeğini oluşturabilir..geri kalanlar yedek olur..
1461 ten sağ bek göksuyu alsak iyi olur diye düşünüyorum..abdullah karmil kiralıksa ankarada o da olabilir..bunları kiralayıp bonserviste ödememeiş oluruz..ayrıca serdar eyilik mbilla(gelse ne süper olur)banahane gibi yırtıcı forvetler alabiliriz..inşallah transfer tahtasını açarız..yoksa işimiz çok zor...
Derelili çotanak
Reply
15-05-2014, 11:09,
çagrı orta sahadaki çapa adam ve bana göre süper ligte ortalama alti takimlarda ilk 11 veya rotasyon olarak oynar..

ben oyun tarzini merter yüce , veli kavlak , mehmet topala benzetiyorum
.

onlarinda hücuma katkisi kisitli ama kesicilikte cok iyiler ve orta sahada çapa görevini görüyorlar..

önünü oyun tarzi bilal , oğuzhan , emre ye benzeyen birini alirsak inanilmaz olur..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-05-2014, 12:49,
Eray, Özgür, Çağrı, Hüsamettin, bir türlü kanım ısınmasa da kendisine Uğur Aktaş, Samed, Rıdvan, bir kaç isim daha seneye de devam etmeli.
Bu takıma daha çok 10 numara pozisyonunda oynayacak futbolcu ve forvetler lazım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
15-05-2014, 14:15,
Açıkcası şahsi görüşüm bireysel olarak bu takımda üst ligde oynayacak oyuncu sayısı üç dördü geçmez anlaşılan biz yine sıfırdan takım kuracağız gibi görünüyor alınacak yabancılar burada çok önem arz ediyor...Her şey birazda şans işi kim derdi bu kadro şampiyon olacak diye onun için kağıt üzerinde çok güçlü kadro kuran bir çok takımın hayal kırıklığına uğradığı bir ligde yer alıyoruz....Kadro hiç acele edilmeden gerekli yerlere istenilen trabsferler yapılarak yola devam edilmeli
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
15-05-2014, 15:02,
Eray ozgur berkan husam ugur cagri ridvan samed cihan bu adamlar kesinlikle kalmali. Ust ligin kalitesini yabancilar belirliyor biraz. Bu is hava yakalama isi biraz. Seri galibiyetler geldi mi takimlar havaya giriyor. Bizim bu yil yaptigimiz gibi. Takim istikrari da onemli sonuçta her sene birinci ligde karsimiza ornekleri cikiyor. Tavsanli buca elazig balikesir gibi örnekler var.
Reply
15-05-2014, 15:31, (This post was last modified: 15-05-2014, 15:32 by cezmik.)
Dostlar bir tiyo;

Nasip olursa 24.Mayıs.2014, Cumartesi günü saat 18.00'da Fatih Karagümrük (eski adı Vefa) stadında şampiyonluk töreni olacak ve sembolik olarak Giresunspor'a kupa verilecek.
Programda tüm futbolcular, teknik heyet ve idareciler orada olacak.
Şimdiden sosyal medyadan bunun duyurusunu yapın. Zaten Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu ve Mavi Karadeniz Televizyonu bununla ilgili tanıtım ve reklam çalışmalarına başlayacak.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)