17-05-2014, 13:51,
(This post was last modified: 17-05-2014, 13:51 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: ŞAMPİYON GİRESUNSPORUMUZ
Görelelibey yaşını da yazmış bizim gibi internet kurdu olmadığı belli.Sitenin büyüklerinden olsa gerek.
maicon_28 kardeşimiz bu sözü ederken içindeki heyecana yenik düşmüş.Aslında demek istediği ile oyuncularımıza hakaret etmek istememiş.Yanlış kelime seçtiği doğrudur.Kendisi de kabul edip izah etti zaten.
Oyuncularımız çoğunun 1.lig kalitesinde olmadığına hemfikrimiz.Bu manayı dile getirmek isterken kelime hatası yüzünden yazılmış, benimden gözümden kaçmadı uyarmak istedim.
Daha fazla uzamasın.Her iki üyeye de selamlar olsun.Oyuncularımıza teşekkür edelim.Emeklerine sağlık diyelim.Lig 1.liğinin tadını çıkaralım.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
17-05-2014, 17:35,
(This post was last modified: 17-05-2014, 17:36 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
mbilla ve agbetuda ne var Allah aşına aham şaham oyuncular değil mbilla kaç senedir adanada oynadı ne verdi adanaya bir üst lige mi çıkardı playoff mu oynattı güç var fizik var bitiriş yok maçına göre oynuyor her maç bu oynar dediğin adam değil keza agbetu samsunda çok iyiydi sonra o da bozuldu her sene gitmediği takım kalmadığı yabancı transferlerinde bunlara girmeyelim bunlarla başarı gelmez ne verim vereceği belli olmayan adamlar iyi olsalar süper lige terfi yapmışlardı yabancı transferi yeni isimler olacaktır bence daha önce dediğim gibi ordulu menajer faruk vardı onla çalışırlarsa iyi futbolcular getircektir mbilla-agbetu sezonluk topçu ne verim alacağını bilemezsin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
17-05-2014, 20:05,
|
|
OnlyTurk
GOAS!

|
Threads: 8
|
|
Diğer takımların borcuna bir bakayım dedim. Şuan PTT1.Lig'de en az borcu bulunan il takımı Giresunspor. (Ankaraspor ve Gaziantep BŞB dahil değil) Bunun yanında belkide kalıcı gelir kaynağı bulunmayan tek takımda Giresunspor.
Mersin İdman Yurdu 60 milyon, Karşıyaka 30 milyon, Orduspor 28 milyon, Boluspor 10 milyon, Adana Demir 15 milyon, Şanlıurfa 11 milyon,Buca 15 milyon,Manisaspor 38 milyon, Denizlispor 20 milyon, Samsunspor'un geçen yıldan sadece oyunculara olan borcu bizim borcumuzdan fazla. Diğer takım taraftarlarının tirbundergi gibi platformlarda yorumlarına bakılırsa bu lige kafa olarak en rahat başlayacak takım Giresunspor.
|
|
17-05-2014, 20:24,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(17-05-2014, 20:05)OnlyTurk Wrote: Diğer takımların borcuna bir bakayım dedim. Şuan PTT1.Lig'de en az borcu bulunan il takımı Giresunspor. (Ankaraspor ve Gaziantep BŞB dahil değil) Bunun yanında belkide kalıcı gelir kaynağı bulunmayan tek takımda Giresunspor.
Mersin İdman Yurdu 60 milyon, Karşıyaka 30 milyon, Orduspor 28 milyon, Boluspor 10 milyon, Adana Demir 15 milyon, Şanlıurfa 11 milyon,Buca 15 milyon,Manisaspor 38 milyon, Denizlispor 20 milyon, Samsunspor'un geçen yıldan sadece oyunculara olan borcu bizim borcumuzdan fazla. Diğer takım taraftarlarının tirbundergi gibi platformlarda yorumlarına bakılırsa bu lige kafa olarak en rahat başlayacak takım Giresunspor.
Bizim toplamda ne kadar borcumuz görünüyor peki...Sıkıntı şu burdaki bir çok takım büyükşehir ıvır zıvır geliride oldukca fazla bugün Giresuna sahip çıkacak doğru düzgün zenginimiz yok bile onlarda üç beş kişi bir araya gelir borçları bile silebilir...30 milyonların havada üşüştüğüğ bir ligde biz 13 milyon borca çok diyorduk düştüğümüz sene...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
18-05-2014, 13:04,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
abi şu eski adamları bırakalım yeni oyuncular yazalım o eskilerin pek hayrı olmaz artık bize...
|
|
18-05-2014, 19:22,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Yok mu şöyle namı değer büyük takımların alt yapısından zımba gibi uşaklar ?
Mesela alalım Fb'den Recep'i -))
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
18-05-2014, 22:23,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
|
|
ARKADASLAR BEN OYUNCULARIMIZIN BIRINCI LIG KAPASITESINDE OLDUGUNU IDDIA ETMIYORUM AMA BU KADAR ZORLUKLARI YENEREK BIZI 1 LIG E CIKARDILAR HEPSININ TEKER TEKER GÖZLERINDEN ÖPÜYORUM GIRESUN SPOR A EN KÜCÜK HIZMETI GECEN BENIM ICIN KORUNMASI KOLLANMASI GEREKIR KEZA BU KADRO BIR LIG E YETMEZ TABIKI TAKVIYE VE TRANSFER YAPILACAK DOGAL OLARAK
|
|
19-05-2014, 08:39,
|
|
bizim bu sene ptt 1.ligdeki sıralamamızı elimizde tutacagımız oyuncular ve yapacak oldugumuz 3 tane yabancı oyuncu belirler hedefimiz borçları bitirmek ve ligde kalmak olmalı
|
|
19-05-2014, 12:15,
|
|
effulim
Posting Freak

|
|
|
Transfer şart tabi ki ama bu oyuncular şampiyon yaptı bizi uyum içinde birlik içinde mücadele ettiler emeklerinin karşılığını alıp bize şampiyonluk hediye ettiler bu takımın mutlaka takviye yapılarak bu ligde iyi işler yapacağına inanıyorum.
|
|
|