2. Hafta | Giresunsporumuz 0-1 AdanaDemirspor
15-09-2014, 09:52,
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor
(15-09-2014, 00:03)OnlyTurk Wrote: Öncelikle şunun bilinmesi lazım kadrolar arasında 3-4 gömlek fark var. Takım kötü oynayıp yenilsek burada bir kişi Mehmet Hoca'yı eleştirmez. Ama oyunu bu kadar rakip sahaya yıkıp istediğini yapamıyorsan eleştiriler elbette olacak.
Aslında tam tersi olması gerekmiyormu? hadi takım kötü oynasa tamam hocayı eleştirmekte haklısın. ama seninde belirttiğin gibi kadrolar arasında 3-4 gömlek fark varken oyunu rakip sahaya yıkabiliyorsa hoca daha ne yapsınki? yani tamam rakip hocalar bir oyuncu değişikliğiyke oyunun gidişatını değiştiriyor ama elinde oyuncu varda yapıyor bunu. Mehmet hoca kimi soksun kim var yedekte oyunu değiştirebilecek? Birde önceki sayfalarda birisi erhan hocayı örnek vermiş şaka gibi. mehmet hocayı eleştiripte ona karşılık erhan hocayı örnek veren adamla futbol konuşmayalım zaten.

birde edilson konusuna gelirsek, eğer onu gönderip yerine 300 liraya aynı kalitede adam getiriyosan helal olsun derim. ama yok yerine yedek klübesinde süs olsun diye bi fasulye sırığı alıp bide ona para vereceksin, sonrada hiç utanmadan sıkılmadan bu klübün parasını sokağa atamazdık diyeceksin. muriqiye öpücükmü verdin ozaman nasıl aldın? ona verdiğin para sokağa atılmış olmuyormu? eğer edilson kalitesinde birini getirmeyeceksen 500 değil 1 milyon bile olsa mecburen bayılacaksın ne istiyolarsa. edilson olsa 2 haftadan 6 puan çıkarmamız işten bile değildi. kısacası tff den alacağın galibiyet primleriyle birlikte zaten kendini amorti ederdi edilson.
Reply
15-09-2014, 11:14,
(15-09-2014, 01:10)yirmisekiz Wrote: Golu ozetten birkac kez izledim. Orada Onur ofsayti bozmuyor. Asisti yapan oyuncuya atilan derin pasta Onur geride olsa da ofsayt degil. Golu atan oyuncu da pasi alirken topun gerisinde. Orada Onur un hatasi kendisine yakin olan golu atan adami birakip uzaktaki asisti yapana gitmek yani adamini bos birakmak

nasıl ofsaytı bozmuyor?timurun ilk attığı 30 metre pasta ofsaytı bozan onur..herkes ilerde onur 5 metre geride..ben ikinci pozisyonu demiyorum o zaten 2 ye 1 ama timurun attığı 30 metre pasta kabak gibi bozuyor ofsaytı..
Derelili çotanak
Reply
15-09-2014, 11:49,
(15-09-2014, 11:14)sokakbaşımeyhane Wrote:
(15-09-2014, 01:10)yirmisekiz Wrote: Golu ozetten birkac kez izledim. Orada Onur ofsayti bozmuyor. Asisti yapan oyuncuya atilan derin pasta Onur geride olsa da ofsayt degil. Golu atan oyuncu da pasi alirken topun gerisinde. Orada Onur un hatasi kendisine yakin olan golu atan adami birakip uzaktaki asisti yapana gitmek yani adamini bos birakmak

nasıl ofsaytı bozmuyor?timurun ilk attığı 30 metre pasta ofsaytı bozan onur..herkes ilerde onur 5 metre geride..ben ikinci pozisyonu demiyorum o zaten 2 ye 1 ama timurun attığı 30 metre pasta kabak gibi bozuyor ofsaytı..

Aksam nasil bir kafayla izlemissem. Haklisin simdi baktim bozuyor ofsayti
Reply
15-09-2014, 11:54,
(15-09-2014, 11:49)yirmisekiz Wrote:
(15-09-2014, 11:14)sokakbaşımeyhane Wrote:

Aksam nasil bir kafayla izlemissem. Haklisin simdi baktim bozuyor ofsayti

Smile
olur böyle şeyler moraller sıfır bu hafta nasıl gececek bilmiyorum
Derelili çotanak
Reply
15-09-2014, 12:22,
Daha yeni mucizevi bi sezon yaşadık hemen unutup hocaya takıma en önemlisi bu kulübü kapanmaktan kurtaran başkana vurmalar baslamis ...bi durun bismillah 2 . haftadayiz transferlerin yarısını hic görmedik bile çıkmış hocaya salluyosunuz bozbag gibi yıllar sonra bile konuşulacak sezon yaşatan başkana salliyosunuz sadece sunu söylüyorum ayıp beyler gerçekten ayıp
Reply
15-09-2014, 14:09,
(15-09-2014, 12:22)atakan28 Wrote: Daha yeni mucizevi bi sezon yaşadık hemen unutup hocaya takıma en önemlisi bu kulübü kapanmaktan kurtaran başkana vurmalar baslamis ...bi durun bismillah 2 . haftadayiz transferlerin yarısını hic görmedik bile çıkmış hocaya salluyosunuz bozbag gibi yıllar sonra bile konuşulacak sezon yaşatan başkana salliyosunuz sadece sunu söylüyorum ayıp beyler gerçekten ayıp

çok doğru. imkansızlıklar içinde bu takıma büyük bir mucizeye vesile olmuş insanlara laf söylemek ayıp oluyor. ayrılanların bir çoğu üçüncü lige gitti. hatta amatöre gidenler bile var. anlayın nasıl şampiyon olmuşuz. o yüzden bu sene düşsek bile çok ağır eleştiri ayıp olur. dev bütçeli takımlarla yarışıyoruz kalite farkı çıkıyor ortaya.
Reply
15-09-2014, 15:44,
hocayı eleştirmek yersiz ama mehmet hocada bazı fantezilerden vazgeçecek bir kere geçen sene alt ligde bile oynamamış onura forma veriyorsun dün zenci karşısında kevgire döndü hakan çevik gibi her sene bu ligde istikrarlı oynayan adam var keza berkan alt ligde iyi ama bu ligin oyuncusu değil veysel adepte edilmeli çift santrafor olayından vazgeçilmeli birşeye yaramıyor jones forvet değil kanatta düşünelebilir son vuruş açısından abwo santrafor veya forvet arkası oynayabilir zeki oyuncu bu kırgızlıyı iyi diyorlar mehmet hoca bunları yapmalı bu sistemle bu oyun anlayışıyla gitmez 2 haftalık süreç bunu gösteriyor radikal değişiklikle gerek sistem ve bazı oyuncularda oynama olmalı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-09-2014, 20:10,
bozbağ bu takımı kapanmaktan kurtardı deseniz anlarım, ama şampiyonlukta hiç boşuna nasiplenmesin bozbağ. ne şampiyon olacak kadro kurdu ne şampiyonluk hedefleyen bi hoca getirdi sezon başı. baktı hocayla olmuyor o gidince bile boşu boşuna 2 haftasını yedi takımın, zamanında getirmedi mehmet hocayı. hadi bunları geçtim, sevre arasına girmeden takım 4 maçta 10 puan yapmış play off için umutlanmış ama transfer şart. o durumda bile bozbağ yinede takımın ihtiyacı olan transferleri yapmadı. sonrada istesek tahtayı açardık ama onur parasını alamasın diye açmadık dedi utanmadan. yani adamın önceliği takımın şampiyonluğu değil, eski topçu parasını almamasını düşünüyor. şampiyonluk için hiç ama hiçbişey yapmadı ama şampiyon olunca takım posterine mehmet hocayı almadı bile sadece kendisi ve yöneticileri almış. oldu olacak eşleri ve çocuklarıda koysaydınız takım posterine. nede olsa her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır dimi?
Reply
15-09-2014, 21:13,
Alanyanin buldugu yamyam iki haftadir atiyor. Nasil buluyolar bunlari ya?
Reply
15-09-2014, 21:24,
öncelikle bu takımda orta sahada iş yapacak ve gol atacak oyuncu eksikliği göze çarpıyor, yahu ben taraftar olduğum halde transfer döneminde 500 kez bu eksikleri görürken hoca ve yönetim bu eksikleri görmedi mi ya da gördü ise neden transfer yapılmadı, belli bölgeler şişirilip neden adam gibi orta saha ve forvet transferi yapılmadı ? tek sorun para mı idi...

kadroya gelirsek bu ligin tecrübeli ismi Veysel neden sağ bek oynamaz, geçen yıl Tavşanlı'nın bankosu Hakan varken neden geçen sezon başı kiralamaya çalıştığımız Onur ilk 11 yapar, forvet de pres dahi yapmayan 3.lig topçusu Ergün oynarken neden Vedat 11 yapmaz...

bir an önce hoca gerçekleri görmeli takımda da bazı isimler kendine gelmeli, iki haftada girdiğimiz iki net pozisyon var, hayırlısı...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)