3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
18-09-2014, 11:18,
3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
Bucaspor-Giresunspor
Tarih: 20 Eylul 2014 Cumartesi
Saat: 18.00
Yer: Yeni Buca Stadyumu
Hakem: Sarper Barış Saka
Yayın: TRT Web TV(televizyonda yok)

Bu turkuaz öldü mü ya baslik falan açılmıyor artık: D

Umarım en az bir puanla döneriz.
Reply
18-09-2014, 20:47,
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
Muriqi yine kadroda yok. Edilson gibi bir tabancayı gönderip yerine aldığın adam demek ki beş para etmiyor. Yabancı kontenjanını böylelikle çöpe attın
Reply
18-09-2014, 21:34,
hakan çevik giresundaki son antrenmanda sakatlanıp kadrodan çıkarıldı onun yerine kadroya anton dahil edildi ayrıca kaleci eray 4 maç ceza aldı ayrıca antrenör suat tekelioğlu 1 maç ceza aldı ayrıca 12 bintl cezada yedik...
Reply
18-09-2014, 23:11,
Buca kazanır.
Reply
18-09-2014, 23:51,
buca ilk 2 hafta cok igrenc bir futbol oynadi.

bu arada muriqi transferinde emegi gecen herkesin ...

anladiniz siz onu Smile

ulan bari hic bi b.k bilmiyon zenci bi tane adam al.Tamam yine arastirma ama zenci olsun.Belki sans yuzumuze guler ve tutardi.En kotu ihtimal rakibi korkutur , hiziyla biseyler yapardi.Ulan gittik arnavut futbolcu aldik saka gibi.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-09-2014, 10:52,
samsun maçındaki oyun demek ki aldatmacaymış ilk hafta heyecanıymış buca evinde kazanır en iyi ihtimal 1 puan alırız
Reply
19-09-2014, 15:23,
Inadina giresun kazanir kim ne derse desin ben buna inaniyorum insanin kendine güveni olmali takim kendine güvendikten sonra gerisi bos
Reply
19-09-2014, 17:29,
Gol atmak istiyorsak kesinlikle oyunu kanatlara yikmaliyiz. İlk iki macta tehlike yarattigimiz pozisyonlarin cogu kanatlardan geldi. İsmailin yerine ugur denenebilir. İsmail tamam defansi iyi ama kilosu fazla ileri cikamiyor.
Reply
19-09-2014, 18:31,
anton u21 maclarinda cok iyi oynuyormus

acaba bu macta berkan yerine denenir mi ?

bana veysel 11 baslicak gibi geldi..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-09-2014, 19:31,
Türk takımlarının klasik karın ağrısı.Fark yaratsın diye yabancı transferi yapıyorsun, oynatmayıp tribünde bekliyor.Parana yazık.Uymuyorsa kriterlerine yapmayacaksın o transferi.
Bugün bolca haberi dolaştı.İngiltere liginde bir ton ailton kıvamında fiziğe sahip forvet oyuncusu maçta attığı iki golle yıldızlaşmış.Bakın İngiltere ligi diyorum.Adamlar neler buluyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)