3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
20-09-2014, 11:17,
RE: 3. Hafta | Bucaspor-Giresunsporumuz
hemen başlamış yine sanal alemdeki giresunsporluluk geyiği. kendi gibi düşünmeyenler giresunsporlu değildir. tabiki giresunsporluluğun ölçütü keşap28 gibi düşünmektir. onunla aynı fikirde değilsen giresunsporlu değilsindir.

takımı eleştirmek ayrı arkasında durmak ayrı şeyler. bu ikisini ayırt edemeyen adam gelip burda bilmişlik taslamasın. giresunspor şuanda lig için çok ama çok yetersiz bir kadroya sahiptir. bunu görmezden gelip şakşakçılık yapanlar bence asıl giresunsporun düşmesini isteyenlerdir. kötü durumda olan giresunsporu çok iyi gibi gösterip kötü durumda kalmaya devam etmesini istemek bu takıma ihanettir.
Reply
20-09-2014, 12:46,
Yapilan transfer hatalari soylenmesin mi? Hocaya veya takimin oynadigi futbola bir elestiri yok. Butun hata transferde. Bir suru defans ve defansif orta saha alip 1 tane ofansif yaratici orta saha almiyorsan, 1 tane golcu almiyorsan yanlis yapmissindir ki 2 haftada sonuc ortada. 1 tane arnavut almissin belese, 18 e giremiyor. Elin yabancilari 1 tane sikistirip isi bitiriyor. Maclari bir izleyin. 1 tane golcumuz olsaydi su an puanimiz minimum 4 tu
Reply
20-09-2014, 14:44,
Burada butün forum olarak dedik ki 10 numara ve forvete ihtiyacımız var.Başkan hep görmezden geldi bu eksiği.Az çok maç izleyen adam bile görürdü eksiği.Kimse para yok demesin 3 tane sağ bekimiz,3 tane ön liberomuz olacağına kadar 1 forvetimiz olurdu.
Reply
20-09-2014, 15:41,
geçen sene yine bu başlıklarda mavi karadenizede lat söyletmiyordu bazıları. yok efendim fuat kuş hepimizden çok giresunsporluymuşta takıma destek oluyormuşta. ozamanda söyledik adam sonuçta ticaret yapıyor, takım kazanıyorsa kendisi 3 katını kazanıyor bu işten diye. şimdi bakıyorum giresunspora destek amaçlı gümüşhane maçlarını yayınlıyor bu sene Smile amaç tabiki giresunspora destek olmak. ee hani geçen sene fuat kuş en büyük giresunsporlu diyenler? bu sezon ne gibi destekleri olmuş acaba takıma?

türkiyede modadır zaten bu. birini eleştiriyosan hemen başlarlar onu eleştirme bunu eleştirme sorgulama etme eyleme. koyun gibi yaşa gelen seni gütsün. sen sadece şakşakçılık yap.
Reply
20-09-2014, 15:51,
saha içi bir yana işin marka değeri boyutunda Giresunspor un insanların gözündeki karşılığı '0' Ptt 1. ligde 1 kere olsun başarılı olup üst sıralara oynamadan bu imajı silemeyiz. Bir an önce sabit gelirlere kavuşup para derdini aşmamız gerek. Bu eşiği aşmamız gerek.
Reply
20-09-2014, 17:21,
beyaz formayla çıkıyoruz sahaya forma uğurlu gelir umarım..
Reply
20-09-2014, 17:34, (This post was last modified: 20-09-2014, 17:36 by maicon_28.)
buca igrenc bir futbol oynuyor .Eger bugun buradan puan alamazsak ilk yariyi dusme hattinda bitiririZ

---------------eser

berkan-veysel-ozgur-ismail

-----cagri-alican-----

abwo--ridvan--bariş

------------jones-----------

eserden cok korkuyorum bu arada

yer tutuşu iyi ama acayip hantal bi kaleci..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-09-2014, 17:40,
Maç linki verebilecek var mı?
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
20-09-2014, 17:53,
http://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle.html
Reply
20-09-2014, 18:00,
ben linke tıklıyorum bayern münihin mAçı açılıyor
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)