4. Hafta | Giresunsporumuz 1-1 Altınordu
28-09-2014, 18:26,
RE: 4. Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
(28-09-2014, 18:18)kerasus Wrote: takımın çıkarlarını düşünüyoruz ki bu doğrultuda bu takımın hocasının geçen hafta da Mehmet Hoca olmadığını zaten belirtmiştik.
ee hala isim bekliyorum. kimmiş bu takımın hocası?
Reply
28-09-2014, 18:31,
(28-09-2014, 18:26)kerasus Wrote:
(28-09-2014, 18:18)kerasus Wrote: takımın çıkarlarını düşünüyoruz ki bu doğrultuda bu takımın hocasının geçen hafta da Mehmet Hoca olmadığını zaten belirtmiştik.
ee hala isim bekliyorum. kimmiş bu takımın hocası?

o'nu büyük başkan bulacak, malum Barış dışında bütün transferleri o yapmış gibi duruyor, sanırım bu takımı başarıya taşıyacak bir hocayı da bulur.

bu arada geçen hafta da yazmıştım Mehmet Birinci konusunda ki fikirlerimi, takımın td'si o olduğundan o'nu eleştirmem gayet normal, kaldı ki başarılı olursa tebrik ve teşekkür ederiz durum bundan ibaret.
Reply
28-09-2014, 18:31,
(28-09-2014, 17:57)kerasus Wrote:
(28-09-2014, 17:56)kral1234 Wrote: Beyler mehmet hoca gecen sene yilmaz vural etkisi yapmis takima. Baska hicbisi yokmus
yılmaz vural hangi takımı geriden gelip şampiyon yapmış?

Demek istedigim yilmaz vuralin takimlara yaptigi etki. Super ligde yuzde 99 dustu denilen takimi kurtarmakla ikinci lig sampiyonlugu arasinda pek bi fark yok bana gore. Muthis gaz ve motivasyon verdi takima kabul. Ama sen dort haftadir ayni oyunculari degistiriyorsan ve birak verim almayi aksine takim geri dusuyorsa ben burda teknik direktoru elestiririm.
Reply
28-09-2014, 18:35,
(28-09-2014, 18:31)genoa28 Wrote: o'nu büyük başkan bulacak, malum Barış dışında bütün transferleri o yapmış gibi duruyor, sanırım bu takımı başarıya taşıyacak bir hocayı da bulur.

bu arada geçen hafta da yazmıştım Mehmet Birinci konusunda ki fikirlerimi, takımın td'si o olduğundan o'nu eleştirmem gayet normal, kaldı ki başarılı olursa tebrik ve teşekkür ederiz durum bundan ibaret.
kusura bakma ama resmen kıvırıyorsun. ben sana hoca transferi yap, git hocayla anlaş ve takımın başına getir demedim. piyasada istediğin özelliklerde hoca kim onu sordum. sadece isim söyleyeceksin. piyasada öyle birisi yoksa başkan yaratacak değil heralde. varsa istediğin özelliklerde bir hoca kim olduğunu söyle. sana hoca transferi yok demedim, kıvırma.
Reply
28-09-2014, 18:39,
Sıkıntı yapmayın bir iki hafta sonra mehmet hoca gider...sizde rahatlarsiniz bundan sonra gelecek ali eren mi bahri kaya mi onunla ugrasiriz 4-5 hafta da onları gondeririz bu cark böyle isledikten sonrada aynı terane devam eder
Derelili çotanak
Reply
28-09-2014, 18:40,
(28-09-2014, 18:31)kral1234 Wrote: Demek istedigim yilmaz vuralin takimlara yaptigi etki. Super ligde yuzde 99 dustu denilen takimi kurtarmakla ikinci lig sampiyonlugu arasinda pek bi fark yok bana gore. Muthis gaz ve motivasyon verdi takima kabul. Ama sen dort haftadir ayni oyunculari degistiriyorsan ve birak verim almayi aksine takim geri dusuyorsa ben burda teknik direktoru elestiririm.
yılmaz vural aynı etkiyi ptt 1.ligde son sırada olan sakaryanın başına geçince neden gösteremedi peki? bırak aynı etkiyi, şaban yıldırımın yarısı kadar bile puan toplayamadı. neden? çünkü sadece gazla oynanmaz bu oyun. süper ligde yada amatröde olması bişey farketmiyor. süperligdeyse, başına geçtiği takımda o lig ayarında bir takım oluyor zaten. süper lig ayarında olan ama çeşitli hatalarla düşme hattında yer alan takıma gaz veriyor ve neymiş yılmaz hoca ligde bıraktı. peki düşme hattıyla hiç alakası olmayan antalyasporu küme düşüren kim? yılmaz vural. geçen sene mehmet birincinin yerine yılmaz vural gelmiş olsaydı bu takıma play off dahi oynayamazdık, kümede kaldık diye seviniyor olurduk. oyüzden mehmet hocayla yılmaz vural kıyaslanamaz hiçbir şekilde.
Reply
28-09-2014, 18:58,
(28-09-2014, 18:40)kerasus Wrote:
(28-09-2014, 18:31)kral1234 Wrote: Demek istedigim yilmaz vuralin takimlara yaptigi etki. Super ligde yuzde 99 dustu denilen takimi kurtarmakla ikinci lig sampiyonlugu arasinda pek bi fark yok bana gore. Muthis gaz ve motivasyon verdi takima kabul. Ama sen dort haftadir ayni oyunculari degistiriyorsan ve birak verim almayi aksine takim geri dusuyorsa ben burda teknik direktoru elestiririm.
yılmaz vural aynı etkiyi ptt 1.ligde son sırada olan sakaryanın başına geçince neden gösteremedi peki? bırak aynı etkiyi, şaban yıldırımın yarısı kadar bile puan toplayamadı. neden? çünkü sadece gazla oynanmaz bu oyun. süper ligde yada amatröde olması bişey farketmiyor. süperligdeyse, başına geçtiği takımda o lig ayarında bir takım oluyor zaten. süper lig ayarında olan ama çeşitli hatalarla düşme hattında yer alan takıma gaz veriyor ve neymiş yılmaz hoca ligde bıraktı. peki düşme hattıyla hiç alakası olmayan antalyasporu küme düşüren kim? yılmaz vural. geçen sene mehmet birincinin yerine yılmaz vural gelmiş olsaydı bu takıma play off dahi oynayamazdık, kümede kaldık diye seviniyor olurduk. oyüzden mehmet hocayla yılmaz vural kıyaslanamaz hiçbir şekilde.

Dostum kisisellestirme yapmayalim o iyi bu iyi degil ben verdigi etkiden bahsediyorum. Yilmaz vural aldigi takima bi gaz bi heyecan verip ligde birakiyor ikinci sene takim cuvalliyor. Bizim olay da ayni bu. Gecen sene cok guzel gitti hersey. Ama bu sene pek bisey yok. Ben ilk uc hafta hep sabrettim belki biseyler degisir dedim ama bu haftaki rakip alti puanlik rakibin burda da baskin oynayamiyorsan oyuna hep ayni oyunculari surersen ve hep ayni seyler oluyorsa İsterse mourinho olsun elestiririm.gecen seneki heyecani goren var mi takimda? 1-0 geriye dustugumuzde bile birazdan atariz diyorduk ama bu sene bunu diyebiliyor muyuz? Ha sunu da demiyorum mehmet hoca gitsin biraksin. Biraz daha sabretmek lazim. İnsaAllah mehmet hoca bu sozleri soyledigime beni pisman eder. Tek temennim bu.
Reply
28-09-2014, 19:18,
geçen sene kadromuz ligin orta hallerinde bişeydi. ama lig aşırı dandik bir ligdi. biraz olsun doğruları yapan zaten sıyrılabiliyor orada. mehmet hocada geldi onu yaptı. yani mehmet hocanın yaptığı şey yılmaz vural gibi gaz vermek değil, sahada doğruları uygulatmak oldu. e lig zaten çok dandik, takımda idare eder olunca aradan sıyrıldık. ama bu lig öyle değil ve bu sene açık ara ligin en kötü kadrosuna sahibiz bu çok net. bu kadroyla averaj takımı değilsek bu zaten hoca sayesinde. savunma kötü, orta saha vasat, hücum desen hiçmi hiç yok. kaleci desen öyle üst düzey bi transfer yapmadık ama çok fazla pozisyon vermediğimiz için göze batmıyor. e daha ne beklenebilirki bu takımdan? bizim karşımızda yerden kalkmayan, ezik oynayan ads 2 haftadır 3 er tane sallıyor. bizde ads çok kötü takım diyorduk ama meğer biz oynatmamışız. oysa o 3 er tane salladığı takımlar bizim üstümüzdeler. neden? çünkü bulduğunu gol yapabilecek oyuncuları var. bizde ise ne pozisyon yaratacak bi orta sahamız, nede bulduğunu atacak bi forvetimiz var. ama buna rağmen her maç yüzde yüzlük goller kaçırıyoruz hatta 2 maçtır gol bile atabiliyoruz. evet bu hafta 6 puanlık maçtı doğru. ama rakip bizden daha kötü olduğu için değil, diğer takımlardan bariz şekilde kötü olduğumuzdan dişimize göre gördüğümüz tek takım altınordu olduğu için. yabancıları yok, ama bugün gördük sonradan oyuna giren oyuncu takipçiliğiyle gol kazandırdı takıma. transfer yapmak için illa milyon dolarlar şart değilmiş demekki, adamlar yabancı transferi bile yapmadılar ama bizden daha kötü takım değiller kadro olarak.

bu taraftar şuan mehmet hocayı eleştiriyorsa, buda yine mehmet hoca sayesindedir. beklentileri çok üst düzeye çekmiş demekki. ligin açık ara en kötü takımına sahip olduğumuz halde, eleştirdiğimiz konu neden galibiyeti kaçırdığımız.

evet oyuncu değişikliklerinde falan kesinlikle ama kesinlikle hataları var. bunda bende hemfikirim. ama buna rağmen hocayı savunmamın nedeni, dört dörtlük olduğundan değil daha iyisi olmadığından. bu kadroya bu futbolu oynatacak başka hoca yok yani. mehmet hoca değilde başkası olsa çok net konuşuyorum averaj takımı olurduk bu kadroyla. ayrıca 2 haftadır yediğimiz goller baskı yediğimizden yani rakip atak üstüne atak geliştirip bunlardan birini attığı için olsa eyvallah bende eleştiricem. ama yok arkadaş kalecinin degajından gol yiyoruz hoca ne yapsın? sahada oyun olarak hiçbir sıkıntımız yok bence, sıkıntı o futbolu sahaya yansıtacak oyuncularda. yani gol attık diye yerde yatmıyoruz, defansa çekilip rakibe buyur hadi sen oyna biz izleyelimde demiyoruz. aksine pozisyon dahi vermiyoruz işte daha nolsun. ama işte kadro çok berbat, şu golü şu ligde kaç takım yer bana sayarmısınız?
Reply
28-09-2014, 20:27, (This post was last modified: 28-09-2014, 20:38 by sokakbaşımeyhane.)
Bu takim bugün cik da kötü oynamadi altinorduyu iyice koy takimi yaptiniz adamlar ligin son 10 haftadinda şampiyonluğu ilan ettiler maalesef skor yorumculugu yapiyoruz altinordunun hocası bile baskı yedik demiş. ..bu isler bu kadar kolay değil takim ondeyken savunma ya çek ilmek doğal olan kaldı ki takim degajla gol yedi bunu yemeseydik cok farkli konuşulacakı haftaya denizliye vurur geliriz bunuda yazın bir yete

5 Samsunla 2 puan fark var yensek potoya giriyoduk bu lig her seye gebe sabırlı olalım
Derelili çotanak
Reply
28-09-2014, 20:47,
Dua edelim de buca ordu manisa altinordu falan duzelemesin. Ne kadar yorum yaparsak yapalim elde olan bunlar iste. Jones on numara mevkiine cekilebilir. Forvet basladigi macta bile orta sahada kanatlarda oynadi faydali da oldu. Ah ulan bi ayagina hakim oyuncumuz olaydi keske.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)