Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
04-10-2014, 10:26,
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
Takim pozisyon vermiyor en olumlu gelisme bu...guresunsporun ptt 1 lig tarihinde 3 deplasmanda üst üste puan aldigini zannetmiyorum ..eldeki malzeme ile bundan fazlası olmaz devre arasina kadar 20 puan yaparsak takviyeler ile rahat kalırız ligde
Derelili çotanak
04-10-2014, 12:15,
(04-10-2014, 08:17)Yaglidereli Wrote: Sonuca gitmedikten sonra oyunun önemi yok.
Sonuca gitmediğimizi kim söylüyor? Şuan maç fazlamızla 10.sıradayız. hadi maçlar tamamlandığında 3 takım bizi geçmiş olsa 13.sırada tamamlayacaz haftayı. Bu kadroyla böyle bir sıralamaya kim itiraz edebilirki? Senin beklentin neydi bu takımdan, bu kadroyla? Seri galibiyetlerle açık ara şampiyonluk mu? Futbol sadece gol atmak üzerine değil, aynı zamanda da gol yememek üzerinedir. Gol atmak için güzel futbol oynamak topa sahip olmak lazım öncelikle. Bunu yapıyoruz zaten. Ama forvetimiz olmadığı için sonunu getiremiyoruz. gol yememek içinse, topu rakibe vermemek gerekir. Bunuda yapıyoruz ve sonuçta 5 haftada sadece 3 golle ligin en az gol yiyen takımları arasındayız. Hedef ligde kalmak olduğuna göre, ilk 5 hafta itibariyle istediğimiz sonuçları almış sayılırız sıralama olarak.

(04-10-2014, 08:17)Yaglidereli Wrote: Ayrıca istikrar adına birşeyler görmüş değîliz. Bir iyi bir kötü.
Bence tam tersi ligin en istikrarlı takımı biziz çok net. Lider Osmanlıspor bile geçen hafta Denizli deplasmanında pozisyon bile üretemedi. Aynı deplasmanda ise biz resmen ezdik rakibi. Oynadığımız 5 maçın hiçbirisinde rakip bizden daha iyi değildi, bizden daha fazla galibiyete yakın olmadı. Bir iyi bir kötü derken, hangi maçta kötüydük mesela? En kötü göründüğümüz maç ADS maçıydı, ki onda da maçın hakkı net olarak beraberlikti. Rakip bizden daha iyi değildi. Ki bizim maçta yerden kalkamayan ezilen yarı sahasından çıkamayan ADS bizden sonraki maçlarda 3 er tane salladı rakiplerine ve şuan liderliği paylaşıyorlar. Yani ligin en iyi takımlarından biri bile bize karşı pozisyona giremedi. Bu mudur kötü oyun? 5 maçta da bu kadroyla oynanabilecek en güzel futbolu oynadık bence. Ve bu açıdan bakınca fazlasıyla istikrarlıyız.
04-10-2014, 13:18,
Jones sağlam oyuncu ama Abwo tam poşet çıktı. Yabancılardan biri iyi olsa play-off bile oynardık.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
04-10-2014, 15:51,
Bu arada dün akşam cihan resmen ihanet etti bu takıma. Bukadar zor pozisyona girilirken, bulunan pozsiyonu keyfi harcamak ...... dir. adam kaleciyle karşı karşıya vursa belki gol olacak ama kendini yere bırakıyor. ulan dingil penaltı kazanana değil gol atana 3 puan veriliyor. penaltıdan daha net pozisyona girmişsin zaten atsana golü. hadi onu geçtim, 2.yarı coriocanın şutundada kıçını kaldırıp topa koşsa boş kaleye golü atacaktı. ama kaleci yerden kalktı topu aldı o koşana kadar. diğer kaçırdığı gole bişey demiyorum. hadi yeteneksizdir gol kaçırabilir eyvallah, ama elinden gelenin en iyisini yapmak zoırundasın. ama cihan dün akşam resmen takım arkadaşlarının emeğini çaldı. yazıktır onca emeğe.
04-10-2014, 20:31,
Milletin azerileri top oynuyor gol atıyor bizimkiler de yatıyor vay arkadas ya.
04-10-2014, 21:58,
(04-10-2014, 20:31)kral1234 Wrote: Milletin azerileri top oynuyor gol atıyor bizimkiler de yatıyor vay arkadas ya.

millet adam gibi transfer yapıyor, senin başkanın sırf kontenjan dolsun diye Ayaz ve Anton adında iki çöp aldı, artı olarak Abwo denen kamili ve Vedat diye bir çöp aldı bu iki isimide yine kontenjan dolsun diye aldı ne garip değil mi, ama merak etmeyin büyük başkan Giresunspor'un parasını sokağa atmaz tabi atabilecek para kaldıysa, bu arada başkan yapılan fazladan transferler (boş transferle; Abwo, Vedat, Ayaz, Barış, Anton) için 1 Milyon TL bütçenin üzerine çıktık diyordu ve devamında şöyle diyor Giresunspor için herşeyi yaparız ulan sanki 1 Milyon Tl senin cebinden çıkıyor, bunun dışında devre arası başkan yine saçmalamazsa adam akıllı 3-4 transfer şart bu da en az 1-1.5 Milyon TL demek ama merak etmeyin zaten 6-7 Milyon TL borç var 2 Milyon TL civarı borç girmiş herşey Giresunspor için.

Sene başında yazmıştık transferi Mehmet Birinci ve Bozbağ yapmasın diye, ikisininde iyi yönleride vardır ama ikiside transferden anlamaz zira bu sezon ve geçmiş sezonlar bunun kanıtı.

Birde bu başkan yeni Samed Kartal'lar bulacağım diyordu bu yeni transferler için ben henüz göremedim gören varsa bi zahmet yazsın.

Son olarak devre arasına kadar toplayabildiğimzi kadar puan toplamalıyız, lig inanılmaz kötü, 15-18 puan bu bağlamda bize yeter, devre arasıbüyük başkan bizi yine menajerlerin kucağına atmayıp şimdiden yabancı transferi için harekete geçip ir forvet bir 10 numara bulmalı bunun dışında bir sağ kanat ile ligde kalırız, ama başkan bunları yapar mı zor gibi kendisi Türkiye Liglerinde ki tüm oyuncuları bildiğini geçmiş sezonlarda iddiaa etmişti Allah'tan Ahmet Ertem transferleri kendi yaptı da kadro bir şekilde tuttu yoksa Spor Toto 2.Lig'de ilk sezon başkanın kurduğu kadro düşman başına.

Başkana biraz fazla sallamışsın diyenler olabilir ama hepsinde haklı olduğumu düşünüyorum, bunun dışında 3. ve 4. hafta Mehmet Hoca'yı eleştirmeme rağmen bu hafta ki kadro tercihi ve oyuncu değişikliklerinde isabet sağladığından dolayı teşekkür ediyorum.
05-10-2014, 00:01,
Herkes tarafından Abwo çok iyi, Carioca çöp transfer diye bakılıyordu tam tersi oldu, bu transferlerde yönetimi suçlamak yanlış olur. En iyi transfer hamlemiz Edilson'u elimizde tutamamak, Muriqi transferi ve ilerde Ergün'e bel bağlamak tam fiyasko oldu. Devre arası doğru transfer hamleleriyle ligi ilk on içinde bitiririz.
14
05-10-2014, 12:44,
(04-10-2014, 21:58)genoa28 Wrote: millet adam gibi transfer yapıyor, senin başkanın sırf kontenjan dolsun diye Ayaz ve Anton adında iki çöp aldı, artı olarak Abwo denen kamili ve Vedat diye bir çöp aldı bu iki isimide yine kontenjan dolsun diye aldı ne garip değil mi, ama merak etmeyin büyük başkan Giresunspor'un parasını sokağa atmaz tabi atabilecek para kaldıysa, bu arada başkan yapılan fazladan transferler (boş transferle; Abwo, Vedat, Ayaz, Barış, Anton) için 1 Milyon TL bütçenin üzerine çıktık diyordu ve devamında şöyle diyor Giresunspor için herşeyi yaparız ulan sanki 1 Milyon Tl senin cebinden çıkıyor, bunun dışında devre arası başkan yine saçmalamazsa adam akıllı 3-4 transfer şart bu da en az 1-1.5 Milyon TL demek ama merak etmeyin zaten 6-7 Milyon TL borç var 2 Milyon TL civarı borç girmiş herşey Giresunspor için.

Sene başında yazmıştık transferi Mehmet Birinci ve Bozbağ yapmasın diye, ikisininde iyi yönleride vardır ama ikiside transferden anlamaz zira bu sezon ve geçmiş sezonlar bunun kanıtı.

Birde bu başkan yeni Samed Kartal'lar bulacağım diyordu bu yeni transferler için ben henüz göremedim gören varsa bi zahmet yazsın.

Son olarak devre arasına kadar toplayabildiğimzi kadar puan toplamalıyız, lig inanılmaz kötü, 15-18 puan bu bağlamda bize yeter, devre arasıbüyük başkan bizi yine menajerlerin kucağına atmayıp şimdiden yabancı transferi için harekete geçip ir forvet bir 10 numara bulmalı bunun dışında bir sağ kanat ile ligde kalırız, ama başkan bunları yapar mı zor gibi kendisi Türkiye Liglerinde ki tüm oyuncuları bildiğini geçmiş sezonlarda iddiaa etmişti Allah'tan Ahmet Ertem transferleri kendi yaptı da kadro bir şekilde tuttu yoksa Spor Toto 2.Lig'de ilk sezon başkanın kurduğu kadro düşman başına.

Başkana biraz fazla sallamışsın diyenler olabilir ama hepsinde haklı olduğumu düşünüyorum, bunun dışında 3. ve 4. hafta Mehmet Hoca'yı eleştirmeme rağmen bu hafta ki kadro tercihi ve oyuncu değişikliklerinde isabet sağladığından dolayı teşekkür ediyorum.
diğer tüm yazdıklarına eyvallah özellikle bozbağa nekadar sallasan azdır. adam işte buyüzden bu lige çıkmayı istemiyordu. bu ligde daha iyi transferler yapman gerek kasadan daha fazla para çıkacağı için istemedi çıkmayı. ki buyüzden geçen sene devre arası mutlak şekilde transfere ihtiyaç varken çeşitli bahanelerle transfer yapmadı. oyüzden kimse şampiyonlukta bozbağa pay biçmesin. biz bozbağ ile değil bozbağa rağmen şampiyon olduk.

sadece şu koyulaştırdığım yere katılmıyorum. 2.ligde ilk senemizdeki kadro bence geçen seneden daha iyiydi. ama o sene o kadroyu oynatacak bi td getirmediğimiz için facia ile sonuçlanıyordu az daha. ahmet ertem ise mümkünse bundan sonra gittiği takımlarda transfere karışmasın daha iyi. geçen sene kendi kurduğu kadroyla başarısız oldu. aslında çokta güzel mücadeleci futbol oynatıyordu ama golcü almadığı için başarısız oldu. oysa bjk altyapısından birini bulmuştu bozbağ ama ahmet hoca artislik yaptı bu transferi ben yapmadım falan diye ve yolladı. bakma sen geçen seneki takımın mehmet hoca döneminde leblebi gibi gol attığına. sezon başında o takımında bariz şekilde golcü sorunu vardı. ki en iyi dönemimizde bile kaçması mümkün olmayan goller kaçırıyorduk bitirici birisi olmadığı için. ama mehmet hoca hücumcu biri olduğundan çok çok fazla pozisyona giriyorduk ve birinden biri gol oluyordu işte. ilk senemizde beğenmediğimiz ümitcan batman bile geçen seneki kadronun yanında messi gibi kalıyordu. kısaca ehmet ertem tam bi fiyaskoydu transferde.

aksine transfer işinin mehmet hocaya bırakılmasından yanayım ben. eminim trabzondan birçok futbolcu keşfedip getirirdi. trabzon cidden çok güzel topçular yetiştiriyor. kaldıki aşırıda tutucu bi şehirdir birbirlerini çok utarlar. dolayısyla mehmet hoca isteyince klüpleride hayır demezdi. hem menejer komisyon işlerinede girmeyecek biridir. bide anlamadığım mehmet hoca bizde nezaman transfer yaptıda millet beğenmiyor anlamadm. ben daha mehmet hocanın kurduğu bi kadroyla lige başlayıp başarısız olduğumuzu bilmiyorum.
05-10-2014, 17:48,
Evet yonetimin pintiligine katılıyorum. Biraz once buca bolu macını izledim inanın ikisi de bize rakip olamayacak takımlar ama birinde iskender alın var diğerinde cakma ibrahimovic var. dan dun oyunda bile skoru degistirdiler.
05-10-2014, 17:50, (This post was last modified: 05-10-2014, 17:58 by 123456.)
Devreye kadar 4 maç kazanalım forvet ve 10 numara takviyesi ile rahat kalırız ligde.

Ah ulan ah her zaman yazıyoruz,bütün forum forvet ve 10 numara alın dedik şu takıma.Futbolla en büyük bağımızda sadece maç izlemek arada sırada halı sahaya gitmek ama biz bile görüyoruz eksiklikleri.Para yok falan ama Muriqilere antonlara ayazlara para verene kadar gider bir forvet alırdık.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)