05-10-2014, 18:14,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
Cacik Manisa Antalya dan paun aldi. Tabi ki yabancilari sayesinde. Takimin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibi olsa da atacak adamin varsa puan aliyorsun iste. Off ulan of. Bu neyin kafasiydi Bozbag ???
|
|
06-10-2014, 01:15,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Tek maddelik Giresunspor anayasası;
'Borç var para yok, para yok borç var.'
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
06-10-2014, 08:16,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bu trtspr katıksız şerefsiz bir kanal. Gecenin onikisinde ptt programi yapıyor. Yangından mal kaçırır gibi o da. Üstüne üstlük alanya ve bizim maçın özetini de yayınlamadılar.
|
|
06-10-2014, 13:42,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
abwo iyi falan dedik traş çıktı inşallah zamanla düzelir ben olsam bu hafta kadro dışı bırakıp anton chulini alırım kadroya bide onu görmüş oluruz bilmiyorum ama belki anton chulin abwodanda kötü diye alınmıyodur kadroya ...
|
|
06-10-2014, 15:11,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(05-10-2014, 18:14)yirmisekiz Wrote: Cacik Manisa Antalya dan paun aldi. Tabi ki yabancilari sayesinde. Takimin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibi olsa da atacak adamin varsa puan aliyorsun iste. Off ulan of. Bu neyin kafasiydi Bozbag ??? Onların sokağa atacak parası çokmuş demekki  Bizim sokağa atacak paramız olmadığı için muriqi, anton ve ayaz gibi adamları bulduk.
|
|
06-10-2014, 19:19,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
(06-10-2014, 08:16)kral1234 Wrote: Bu trtspr katıksız şerefsiz bir kanal. Gecenin onikisinde ptt programi yapıyor. Yangından mal kaçırır gibi o da. Üstüne üstlük alanya ve bizim maçın özetini de yayınlamadılar.
Türk futbolunu başarılardan başarılara koşturan büyük takımlarımızın harika bir futbol sonucu kazandıkları maçları, 2-3 saat boyunca çok yerinde ve isabetli yorumlar ile derinden analiz ettikleri programlar yayınlanıyor.Gün boyu bu takımlarımızdan gelen haberlerde süslüyor kanalın yayınlarını.
Ülkede spor İstanbul sınırlarından ibaret.Kim takar senin kıytırık maçını.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
06-10-2014, 20:14,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(06-10-2014, 19:19)mvsr Wrote: Türk futbolunu başarılardan başarılara koşturan büyük takımlarımızın harika bir futbol sonucu kazandıkları maçları, 2-3 saat boyunca çok yerinde ve isabetli yorumlar ile derinden analiz ettikleri programlar yayınlanıyor.Gün boyu bu takımlarımızdan gelen haberlerde süslüyor kanalın yayınlarını.
Ülkede spor İstanbul sınırlarından ibaret.Kim takar senin kıytırık maçını. TV kanalları reytingine bakar. Mesela Bursanın şampiyon olduğu günün ertesi günü fanatik gazetesi manşete fenerbahçenin durumunu taşlıyordu, yok yanlış anonsmuşta bilmemne. altta köşede ufak puntolarlada şampiyon bursaspor yazıyor. niye? çünkü o gün o gazeteyi alanların ne kadarı fb taraftarı nekadar bursa taraftarı acaba? tabiki ciddi bi çoğunluk fb taraftarı. spor gazetesinide fb haberleri okumak için alıyor tabiki. türkiyenin her yerindede bu böyledir. bakmayın siz internette forumlarda amatördeki takımların bile taraftarı görünüyor. en dandik takımların bile binlerce fanatik taraftarı var gibi görünüyor. ama gerçek hayat taraftar forumlarından ibaret olmuyor malesef. Bursada yaşadım bir süre üniversite için. hangi takımlısın sorusuna ben sadece bursasporluyum diyeni görmedim. Keza sakaryada bulundum. yine öyle bir sakaryaspor taraftarı görmedim. ama akşam digitürk salonlarından toplu halde tatangalar polarlarıyla kalabalık bi kitle çıkıyor. tabi gündüz sakaryaspor maçından çıkan hemen soluğu digitürk yayını yapan kahvelerde ve birahanelerde alıyor. sende internette bakınca sakaryasporun müthiş taraftarı var şehrini çok iyi sahipleniyor sanıyorsun. şehrini sahiplenme olayını sadece eskişehirde gördüm ben. gittiğim herhangi bi mekanda hep eskişehir marşları falan çalınırdı. caddede geçerken birçok dükkandan eskişehir marşı duyuyorsun.
kısacası, türkiyede spor sadece futboldan, futbolda sadece istanbuldan olunca tv kanallarıda ona göre yayın yapıyor tabiki. oysa atıyorum bi bursa maçını yayınlamadığında reytinglerin yarı yarıya düşeceğini bilse, yada bursadan hiç reyting alamayacağını bilse dötü yermi sadece istanbul takımlarını yayınlamaya?
|
|
06-10-2014, 20:32,
(This post was last modified: 06-10-2014, 20:33 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
@kerasus
geçen sezon ki kadroyu öyle ya da böyle Ahmet Hoca kurdu, kaldı ki forvet bölgesi hariç iyi de kadro kurmuş adam. BJK'den gelen forveti göndermekte bir haklılık payı var kendi istemediği oyuncu ile çalışmak istememesi gayet normal, kaldı ki o oyuncu bizden sonra Güngörenspor'a gitti ve orada ne yaptı.
Mehmet Hoca daha önceki iki döneminde de 2.ve 3.ligde ki Trabzonlu oyuncuları takıma dolduruyordu ve ben olumlu transferler olduklarını da hatırlamıyorum, sezon başında yazmıştım Bozbağ ve Mehmet Birinci transfer yapmasın diye, hakikaten de yapmasınlar kadro ortada, arkadaş da yazmış ulan 7-8 kötü oyuncu yerine 2-3 iyi oyuncu al 18-19 kişilik kadro yeter gibi idi, neyse bir yanlış yapıldı ama devre arası bu yanlıştan dönülür mü Bozbağ varken zor gibi yani bu adama bu konularda güvenmiyorum, devre arası yine çöpleri gönderip zaten sokağa attıklarımız dışında elde çok az paramız var o'nu da bu çocuklar yesin diyebilir.
|
|
06-10-2014, 21:01,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
@genoa28:
kadroyu ahmet hocanın kurduğunda hemfikiriz zaten. o kadroda golcü olmadığı konusunda da hemfikirsek eğer demekki ahmet hocada kadro kurmayı beceremiyor demektir. iyi kadro kurmak marifet değil, o kadroyu oynatmak mesele. mehmet hoca kendi kursun kurmasın çıkıp en iyi futbolu oynatıyor. önemli olan bu zaten. daha 2-3 gün önce gördük, denizli bizden çok daha iyi kadro kurmuş ama kendi sahasında ezildiler. önemli olan sahada oynanan futboldur, kadrodaki isimler değil. ayrıca eğer senin kadronda daha iyi oyuncu yoksa eğer, kimseyi yollama lüksün yok. değil bozbağ, isterse sarı çizmeli möehmet ağa almış olsun oyuncuyu. sen daha iyisini getirmiyorsan afedersin ama eşşek gibide oynatmak zorundasın. hayır ben bunu oynatmam diyorsan eğer senin çıkardığın kadro leblebi gibi gol atacakki görelim bakalım haklılık payını. hem elindeki hazır oyuncuyu kapris yapıp yollayacaksıon hem tek kale top oynayıp gol atamayacaksın. senin işin teknik direktörlük kardeşim, şovmenlik değil. şov yapacaksan git mavi karadeniz ile anlaş.
mehmet hoca konusundada yine ezbere yorum yapıyorsun. nezaman bizim kadroyu mehmet hoca kurdu ve nezaman bundan daha kötüydü kadromuz? eğer çok biliyorsan bana tek tek isim ver. şu şu oyuncuları mehmet hoca getirmişti de. ama fiyatlarınıda yaz. yazki aldığı paraya oranla ne derece faydalı yada faydasızmış kıyaslama şansımız olsun. ha yok bu sorulara net cevap veremeyeceksen işkembeden sallama ozaman. şimdi yine yok ben başkan değilim diye kıvırma ama. madem başkan değilsin hangi oyuncuyu kim nereden getirmiş nerden biliyosun diye sorarlar.
|
|
06-10-2014, 23:41,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Bu arada beyler yeni dikkatimi çekti rakibin ismini küçük yazıp kendi ismimizi büyük yazmak hoş değil bunlar ergence şeyler bu tür şeylere gerek yok. Burada biz bizeyiz zaten.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
|