Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
11-10-2014, 21:44,
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
(11-10-2014, 20:48)genoa28 Wrote: Ahmet Hoca'yı transfer konusunda övdüm ama sen yağ gibi üste çıkma da uzmansın, Mehmet Hoca'yı transfer konusunda eleştirmişim olay bundan ibaret, olayı başka yerlere çekme, bana sürekli art niyetli yaftası yapıştırıyorsun ama art niyetin alasını yapıyorsun.

eski x takımlı bir adamın benimle Giresunsporluluğunu karşılaştırması elbette düşünülemez...
Yahu Ahmet hocayı sadece transfer konusunda övdüm ne demek? Zaten övebileceğin hiçbir özelliği yokki Big Grin Ki transferde bil övülecek bir tarafı yok. Kapris yapıp hazır elindeki golcüyü yolladı ve Golcüsü olmayan bir takım kurdu bukadar net.

Mehmet hoca konusunda ise aksine eleştirebileceğin hiçbişey yok elinde. Bir ara yok efendim ptt 1.ligde çalışmadı diyordun, süper ligde çalıştığı cevabını alınca oturdun yerine. Şimdi elinde tek koz transfer konusu. Onuda diyorum bildiğin bişey varsa yaz bizde bilelim diye ama bildiğin bişeyde yok, körü körüne sallıyorsun.

Giresunsporluluk konusunda ordan sallamak kolaydır. İstanbulda yaşayıp sadece Giresunspor tutmak basit bişey değil. Bir insan kişisel öfkesini Giresunsporun önünde tutuyorsa, o insan bana Giresunsporluluktan bahsedemez. Örneğin senin Mehmet hoca takıntın gibi. Sende bal gibi biliyorsun şuan bizim için en en en iyi hoca Mehmet hocadır. Ama körü körüne eleştirmeye çalışıyorsun. Kişisel nefretin Giresunsporun önüne geçmiş durumda.
11-10-2014, 22:30,
(11-10-2014, 21:44)kerasus Wrote: Yahu Ahmet hocayı sadece transfer konusunda övdüm ne demek? Zaten övebileceğin hiçbir özelliği yokki Big Grin Ki transferde bil övülecek bir tarafı yok. Kapris yapıp hazır elindeki golcüyü yolladı ve Golcüsü olmayan bir takım kurdu bukadar net.

Mehmet hoca konusunda ise aksine eleştirebileceğin hiçbişey yok elinde. Bir ara yok efendim ptt 1.ligde çalışmadı diyordun, süper ligde çalıştığı cevabını alınca oturdun yerine. Şimdi elinde tek koz transfer konusu. Onuda diyorum bildiğin bişey varsa yaz bizde bilelim diye ama bildiğin bişeyde yok, körü körüne sallıyorsun.

Giresunsporluluk konusunda ordan sallamak kolaydır. İstanbulda yaşayıp sadece Giresunspor tutmak basit bişey değil. Bir insan kişisel öfkesini Giresunsporun önünde tutuyorsa, o insan bana Giresunsporluluktan bahsedemez. Örneğin senin Mehmet hoca takıntın gibi. Sende bal gibi biliyorsun şuan bizim için en en en iyi hoca Mehmet hocadır. Ama körü körüne eleştirmeye çalışıyorsun. Kişisel nefretin Giresunsporun önüne geçmiş durumda.

Yahu bende diyorum ki, adam iyi kadro kurmuş, karakterli oyuncular bulmuş, bugün Real Madrid'de bile adam gibi merkez santrafor yok(Benzema gibi) bu adamda altı üstü spor toto 2.lig hocası o'nu da bulamasın o yanı da eksik kalsın.

Mehmet Hoca'nın hala bu ligin hocası olmadığını hala düşünüyorum, başarılı olsun bizde çıkıp adam gibi yazarız; sezon başında böyle böyle dedik sonrasında bizi utandırdı vs. gibi, geçen sezon ki takdire şayan işlerine zaten diyecek yok her platformda kendisini takdir etmişizdir, süper lig olayına gelince zaten daha önce bank asya kariyeri yok demişim Wink, transfer de kötüdür o da ayrı ister katıl ister katılma çok da sıkıntı değil hani.

bende İstanbul'dayım , ayrıca Giresun'da yaşayan çok Giresunludan daha da Giresunsporluyuzdur sen emin ol.

Birkaç mesaj önce de yazdım Mehmet Hoca ile benim ne takıntım olabilir, yani bizi şampiyon yapmış bir adama neden nefret duyayım, takıntlısın sanırım.

Sende at gözlüklerini çıkarıp Mehmet Hoca'nın hatalarını görmelisin sanırım, tamam hadi iyi top oynuyoruz tamam diyelim sen metiyelerini diz ama Buca maçında Rıdvan-Ergün, Altınordu maçında Rıdvan-Ergün değişikliklerinin yanlış olduğunu gör bunların büyük hatalar olduğunu iki maçta 4 puan kaybına neden olduğunu gör, son Denizli maçında hoca dahi bu yanlış anlayıp aynı hataya düşmediğini gör, Barış hamlesinin en baştan yanlış olduğunu söyledik hoca da sonunda Denizli maçında adamı sonradan oyuna dahi almadı sende bunları gör, biz bunaları görüp yazıp sonradan art niyetli oluyoruz, hoca düşmanı oluyoruz hani sıkıntı da değil ama bazı şeyleri de görmek lazım
11-10-2014, 23:18,
r.madrid dediğin takımın eksiği dünyanın en iyi ligine göre eksik sayılıyor yalnız. vede hocanın kapris yapıp elindeki oyuncuyu yollaması yüzünden değil. yada transfer döneminde o eksiği görememekle alakalı değildir. gerekli transferleri yapıyor fakat sonuçta dünyanın en zorlu liginde oynuyorsun, herşeyin mükemmel olması kolay değil tabiki. ulan kıytırık bi ligde dahi gol atabilecek oyuncu bulamadıysan iyi kadro kurmamışsın demektir. yani hocayı övecem diye kasma bukadar. kaldıki daha öncede söyledim, marifet kadro kurmak değil oynatmak.

mehmet hocadan bu kadroyla nasıl bir başarı bekliyorsun sen onu söyle öncelikle. zaten takımın hedefi tamamen ligde kalmak üzerine. fakat kurulan kadro ligde kalmak için bile yeterli değil, ligin en kötü kadrosuna sahibiz. fakat bu durumda bile adam bir kere bile çıkıpta ne oyunculara ne başkana ne taraftara hiçbir zaman bahane bulmadı. sadece çıktı işini yaptı. ve an itibariyle de düşme çizgisinizn üstündeyiz. daha beklentin nedir? önüne gelene 3 er tane atıp ligi sallamasınımı bekliyosun bu takımdan? başarı kriterin nedir onu söylesene sen öncelikle? bence mecvut hallerde mehmet hoca gayet başarılıdır bu sezon. adam takımı şampiyonlar ligine yükseltse ona bile bi kılıf bulacaksın belli Big Grin birde tutturmuşsıun bu ligin hocası değil diye. bu ligin hocası nasıl olunuyor onuda bi tarif etsene sen? kimler hangi özelliğiyle bu ligin hocasıdır mesela?

yahu daha öncede söyledim, giresunsporölçer aletini nerden buldun bizede söyle. nasıl ölçüyorsun söylesene? hadi beni geçtim, giresundakilerden daah giresunsporlu olduğun sonucuna nasıl vardın?

mehmet hoca ile ne takıntın var onu ben bilemem. ama var işte bu kesin. önceki başlıklarda söylediğin, "bu takım hocasız çıksa zaten bukadar puan toplardı" cümlesi normal bir ruh haliyle söylenmiş olamaz. bu normal bir eleştiri değil.

ben at gözlükleriyle bakmıyorum. hatta bahsettiğin konulardaki hatalarını bende kabul ettim ve hatta çeşitli başlıklarda bu hatalarla ilgili mesajlarımda var. ama sen onları görmüyosun. sen istiyosunki herkes senin gibi salya sümük saldırsın mehmet hocaya. senin gibi saldırmayınca, arada yaptığımız eleştirileri dahi göremiyorsun. hatta başka bir başlıkta mehmet hocayı eleştiren bir arkadaşın mesajıyla senin mesajını alt alta koydum kıyasladım. ama tabi ona verecek cevabın olmayınca anladım diyip geçiştirdin. ama bak anlamamışsın işte Smile

Not:paragraflar senin mesajındaki paragraflara sırasıyla cevap verilmiştir Smile
Not 2: bak şöyle lafının arkasında durup usturuplu adam akıllı fikirlerini yazacaksan yaz. yada hiç başlama yazmaya. sonradan cevap veremeyince, nede olsa fikirlerimiz değişmeyecek tartışmaya gerek yok diyip kaçma. keza kendi açımdan konuşmak gerekirse ben sabit fikirli değilimdir. mantıklı argümanlarla gelirsen pekala değişebilir benim fikrim. yada "anladım" gibi liseli ergen kafasıyla geçiştirme sana yazılan mesajı.
13-10-2014, 10:28,
Genoa güzel futbol oynatmıyor derken??bu kadar yetenekle bundan iyisi olmaz kardeşim...orta sahanda xavi iniesta vardı da adam mı kötü oynattı?*alican çağrı rıdvan dan oluşan orta sahadan hangisiyle kollektif oyun, oyunu açma,terse pas atmalar bekliyorsun..elindeki imkanlar ölçüsünde en iyi yapılacak bu...Kariyer meselesi çok saçma..Ya övüp bitiremedeiğiniz levent erişin ne başarısı var??manisa yı süper lige çıkarmak mı??o kadroyu çıkarmayanı döverlerdi kusura bakma..Şu anda ptt de en revaçta hocalar osman özköylü vs.kaç şampiyonluğu var pttde??cevap:hiç..peki kötü hocamı hayır bence iyi hoca...yani herşeyi şampiyonluğa endeksleme..Futbolda başarı basit kadro kalitene bak sonra sıralamadaki yerine bak eğer kadro kalitenin üzerinde sonuçlar aldıysan başarıldırsın..Bu takımın hedefi kümede kalmak..eğer bu takım kümede kalırsa mehmet hoca gayet başarılıdır..Laga luga yok
Derelili çotanak

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)