6. Hafta | Giresunsporumuz 1-2 Osmanlıspor
20-10-2014, 21:41,
RE: 6. Hafta | Giresunsporumuz - Osmanlıspor
haftaya alanyayı yenemezsek karamsarlığa kapılacam. şu an yine de rahatım. o penaltı olmasa ikinci yarı çok farklı olabilirdi, sinirler gerildi, kendimize gelmemiz en az 20 dk çaldı maçın içinden.

ilk iki haftaki abwodan ve abdülazizden eser yok. terapi lazım ikisine de. cihan can için içimden geçmişti ki bütün topları taca atıyor, oyunun içinde tutamıyor topu diye. dediğimi yaptı oyunun içinde tuttu topu, hay ağzıma tüküreydim. ergün bu sezon ilk defa bu kadar aktifti. belki söveceksiniz ama açıkçası beğendim.

kodumun yerinde zaten şanssız bir takımız, bir de ikinci yarının hemen başında öyle bir penaltıdan gol yeyince maalesef bitiyor olay.

haftaya alanyayı ne yapıp edip yeneceksin arkadaş açık ve net. yenemezsen ilk yarı biter, düştüğümüz tescillenir, devre arası takımı dağıt, yeni topçu alma borcu bitir.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
20-10-2014, 21:42,
Her hafta aynı şeyi yazmaktan sıkıldım takım kadro olarak vasat ikinci yarıya kendimizi ne yapıp edip 15-20 puan arasında atmamız lazm ama nasıl ? hakem ve de osmanlının sahiplerine sövüp ne günaha girelim ne de ağzımızı yoralım ....
BİRDE SON OLARAK BU TAKIMI YALANDAN PARANIN YOKLUĞUNDA ANTALYALARA ,ORDULARA OTEL OTEL GEZDİRMEYİN MALUM PARAMIZ YOK HERŞEYDEN KISTIK !!!!!
Başkentten !
Reply
20-10-2014, 22:37,
cihan artık kesileli abdü oynamalı..savunmada hakan oynamalı cihan vasat...
Derelili çotanak
Reply
20-10-2014, 22:47,
(17-10-2014, 18:04)kral1234 Wrote: Tatava yapmaya gerek yok osmanlı yener. İddaa oynayan varsa 0/2 oynasin 4 kusur oran var.

Tahmin ettiğim gibi oldu. Her ne kadar hakem makem de olsa iyi oynayan kazandı. Bu saatten sonra yapmamiz gereken şey ordu samsun manisa ve bucanin puan almamasini dilemek.
Reply
21-10-2014, 01:34,
Bu takım oyunuyla bizim bu ligte işimiz yok gerçek bu
Reply
21-10-2014, 08:09,
Geçen sene bu takımı şampiyon yapan futbolcu kardeşlerimize vefa göstermek adına yapılan yanlışların devamı her hafta bizden alıp götürüyor,kısacası 2 lig ile PTT arasında dağlar kadar fark var,fakat geçen sezondan kalan futbolcularımız bu farkı kapatabilecek vasıfta değiller.

Devre arası iki forvetten başka birçok transfere ihtiyaç var bence yoksa...
Reply
21-10-2014, 09:06, (This post was last modified: 21-10-2014, 09:12 by sokakbaşımeyhane.)
cihan yeşilırmak mallesef bu takımın topçusu değil artık kesilmeli..veysel tam bir traş nasıl süperlige çıkan takımlarda oynamış anlamadım..öve öve bitireemediğimiz rıdvan hikaye vasatın üzerine çıkamıyor alican bir maç var bir maç yok ismail dinler bitik berkan orta özürlü beğenmediğimiz ergün çoğundan iyi...abdülaziz takıma girmeli abwo girmeli..takımın her şeyi jonesmış onu gördük bizi ileriye taşıyan adam...birde özgür yılmaz helal olsun alttan gelip bu ligi tek hakeden oyuncu çağrı ve erayla birlikte..bu takım nasıl futbol oynasın bu kadroyla bilemiyorum...
BİRDE BİR GRUP ÖZELLİKLE HANGİ GRUP OLDUĞUNU BİLMİYORUM FUTBOLCULARA HOCAYA KÜFÜR ETMEK İÇİN GELMİŞ GİBİLERDİ..6 .HAFTA NE OLUYOR AŞKIMIZ FORMAYA SİZE DEĞİL NE DEMEK?..ADAMLAR MÜCADELE ETMESE EYVALLAH AMA ADAMLAR MÜCADELE EDİYOR AMA KAPASİTE BU..ne kadar puan toplarsak o kadar ikinci yarı rahatlarız..bu takım orduyu manisayı alanyayı boluyu yener 4 galibişyet sıkıştırır en kötü..

(20-10-2014, 21:10)maicon_28 Wrote: mehmet hoca gitti yine en tehlikeli oyuncumuzu cikardi yani ridvan

ya maicon karddeşim biz başka maçmı izledik rıdvan her topu ezdi..savunmaya yardım sıfır yapmayın Allah aşkına...
Derelili çotanak
Reply
21-10-2014, 11:38,
Ridvan alicanla yer değiştiği için iyi değildi. Bence yanlis bir taktikti ikisi de çok silikti
Reply
21-10-2014, 11:41,
Bu kadar çok ihtimalin bir araya gelme olasılığı düşük. Bence başka bir sıkıntı var. Yani biri olsa biri olmaz biri olsa biri olmaz.
Mesela ev avantajı kullanamıyoruz. Dandik takımlar bile kendi sahasında aslan kesilirken biz bunu yapamıyoruz. Saha zemini zaten patates tarlası gibi. Oyuncular hem sahayla hem rakiple mücadele ediyor.
Mehmet hocayla devam etmeliyiz. Bu saatten sonra takımın başına gelecek adam ne yapabilir? 4-5 hafta yeni geldim bahanesi dinleriz. Ondan sonra da çeker gider.
Devre arasına kadar topladığımızı toplamalıyız. bundan sonra her maça beraberlik bile yeter. İçeride 2 maç kazanırsak 3 transferle ikinci yarı düzelebilriz.
Reply
21-10-2014, 11:56,
(21-10-2014, 11:38)kral1234 Wrote: Ridvan alicanla yer değiştiği için iyi değildi. Bence yanlis bir taktikti ikisi de çok silikti

rıdvanı maradona yaptınız adam hiç bir ikili mücadele kazanamıyor bir top kesemiyor olmaz abi bu adamlar bu ligin topçusu değil..cihanla rıdvanla bu işler yürümez..
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)