25-10-2014, 20:18,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 7. Hafta | Giresunsporumuz - Albimo Alanyaspor
iyi Giresunsporlu Mehmet Birinci umarım onurlu şekilde istifa eder, kaldı ki istifa da bir hizmettir, eğer hoca istifa etmiyorsa vefa sadece bir semt adı değil ama profesyonelce düşünülüp görevinden alınmalı gerçi bizim kulüpte prof. işler biraz zor ama...
takımın olmayacağı belli devre arası çöpleri gönderip mutlak surette iyi 3-4 orta saha ve iyi iki forvete bu takım ligde kalma savaşı verir, büyük başkanın bunları yapabileceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü sokağa atılabilecek tüm paraları attı elde var sıfır, kendisi yapamıyorsa kendisi de bıraksın diyeceğim ama bu sefer akbabalar kulubun başına çökecek yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, sözde 200.000 TL'lik tavan ücrete bu takım geçen senenin Kahraman Maraş'ı olur diyordum o yolda ilerliyoruz, kazıya kazıya çıktığımız ligde şu duruma yine kendi ellerimizle düşüyor olmamız doğrusu sıkıntı verici.
her zaman ki gibi önümüzde ki maçlara bakıyoruz...
|
|
25-10-2014, 20:23,
(This post was last modified: 25-10-2014, 20:24 by kral1234.)
|
|
kral1234
Posting Freak

|
|
|
ligde küme düşme aralığı ortalama 38 puan. biz devre sonuna kadar 10 puan toplasak ki derin şüphelerim var, artık baba takımlarla oynayacaz, acaba ikinci yarı 30 puan toplanabilir mi takviyelerle?
düştüğümüz sene(2011-2012) ilk yarıda 11 puan toplamışız. sene sonu 39 puanla düşmüşüz. bi önceki sene(2010-2011) ilk yarıda 14 puan alıp 38 puanla ligde kalmışız. olgun pekerli seneyi saymıyorum. olgundan önceki sene(2008-2009) ilk yarı sonunda 16 puan toplayıp sene sonunu 40la tamamlamışız.ilk çıktığımız sezon 2007-2008 sezonu 19 puanla ilk yarı sene sonu 43 puan.
yani ortalama 40 puan bizim ortalamamız ve bir yıl haricinde bu ligde hep küme düşme bölgesi civarındayız. açıkçası bu ligi hiç hak etmemişiz
|
|
25-10-2014, 20:29,
|
|
mehmet hoca gitse bile yerine daha iyisi gelmeyecek takımın kapasitesi bu devre arasına kadar kaç puan toplarsak kardır bugün samed kartal göztepede yine gol attı adamın ölüsü bu takımda oynardı söylenecek fazlada bir söz yok aslında ilerleyen haftalara bakıcaz manisa - samsun - ordu - altınordu - antep belediye -buca ve bolu bizden çok farkları yok
|
|
25-10-2014, 21:10,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Mehmet Birinci`nin gitmesini istemiyorum çünkü eminim ki gönderip dandik bi adamı getirecekler. Ergün Penbe, Bahri Kaya tarzında.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
25-10-2014, 21:15,
|
|
Genoa hem takım çop diyorsun kendi kendine çelişki yaşıyorsun sonra hoca gitmeli diyorsun..bana su takimda mehmet hocadan farklı bir ideal 11 kur iniestayi kesip xaviyi mi sokacaksin adama transfer de söz hakkı tanimamissin adam buba rağmen Giresunspor için sesini cikarmamis hala laga luga yapıyorsun. .önce Bozbag gitmeli senin mantığına göre bu takim maniaayi orduyu hatta boluyu yener 3-4 puanda bir şekilde toplar
Derelili çotanak
|
|
25-10-2014, 22:41,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(25-10-2014, 18:42)kral1234 Wrote: Geriye kalan maçlarda alacagimiz maksimum puan 4 ya da 5. Eğer ilk devre sonunda uçuk puan farki olursa hic transfere falan gerek yok.
İkinci bi mesele de benim gibi hali sahada bile top oynayamayan adam su maçta ayiteye özel önlem alinirsa belki puan aliriz dediyse, mehmet hocaya sallarim ben arkadaş. Sene baslamadan herkes forumda bagirdi buraya golcü alin bu takimi ileri götürecek oyuncu alin yoksa geldiğimiz gibi gideriz diye. Bunu mehmet hoca görmedi mi gördu de yönetim transfer yapmadiysa blöfü cekeceksin arkadas. Barisa cihancana murice verilen parayla en azindan bi İskender alin alinirdi bu takima. arkadaş biz başka maçmı izledik yahu? ayite boş kaldıda takımı pozisyonlara soktuda bizmi göremedik? yediğimiz iki gole bakarsak, ilk golün zaten ayite ile uzaktan yakından alakası yok. 2. gol ise savunmada top çevirirken üzerinde baskı dahi yokken rakinbe pas verdik ve az adamla yakalayıp golü attılar. yani top zaten bizim ayağımızdayken rakibe pas verildi, bunda mehmet hocayla ne alakası var? 3-4 giresunsporlu savunmada top çevirirken diğer 3 oyuncumuzda gidip ayiteyimi tutmalıydı top zaten bizdeyken
maç öncesi demiştim ayiteyi abartmaya gerek yok diye. kaç defa ayağına top geldi ama hiçbirisini pozisyona çeviremedi. hatta ilk yarıda bu ligde çoğu topçunun atacağı kadar net bi pozisyonda bile auta attı. onun yerine ise 2.yarı daha zorunu attı hatasını telafi etti. ama biz jones gibi abwo gibi kazmalara muhtaç durumda olduğumuz için ayite bize messi gibi geliyor. ki daha öncede söylediğim gibi, jonesten çok pahalı olduğunu hiç sanmıyorum.
|
|
25-10-2014, 22:55,
(This post was last modified: 25-10-2014, 23:39 by kral1234.)
|
|
kral1234
Posting Freak

|
|
|
(25-10-2014, 22:41)kerasus Wrote: (25-10-2014, 18:42)kral1234 Wrote: Geriye kalan maçlarda alacagimiz maksimum puan 4 ya da 5. Eğer ilk devre sonunda uçuk puan farki olursa hic transfere falan gerek yok.
İkinci bi mesele de benim gibi hali sahada bile top oynayamayan adam su maçta ayiteye özel önlem alinirsa belki puan aliriz dediyse, mehmet hocaya sallarim ben arkadaş. Sene baslamadan herkes forumda bagirdi buraya golcü alin bu takimi ileri götürecek oyuncu alin yoksa geldiğimiz gibi gideriz diye. Bunu mehmet hoca görmedi mi gördu de yönetim transfer yapmadiysa blöfü cekeceksin arkadas. Barisa cihancana murice verilen parayla en azindan bi İskender alin alinirdi bu takima. arkadaş biz başka maçmı izledik yahu? ayite boş kaldıda takımı pozisyonlara soktuda bizmi göremedik? yediğimiz iki gole bakarsak, ilk golün zaten ayite ile uzaktan yakından alakası yok. 2. gol ise savunmada top çevirirken üzerinde baskı dahi yokken rakinbe pas verdik ve az adamla yakalayıp golü attılar. yani top zaten bizim ayağımızdayken rakibe pas verildi, bunda mehmet hocayla ne alakası var? 3-4 giresunsporlu savunmada top çevirirken diğer 3 oyuncumuzda gidip ayiteyimi tutmalıydı top zaten bizdeyken
maç öncesi demiştim ayiteyi abartmaya gerek yok diye. kaç defa ayağına top geldi ama hiçbirisini pozisyona çeviremedi. hatta ilk yarıda bu ligde çoğu topçunun atacağı kadar net bi pozisyonda bile auta attı. onun yerine ise 2.yarı daha zorunu attı hatasını telafi etti. ama biz jones gibi abwo gibi kazmalara muhtaç durumda olduğumuz için ayite bize messi gibi geliyor. ki daha öncede söylediğim gibi, jonesten çok pahalı olduğunu hiç sanmıyorum.
6 maçta 5 gol atmış adamı ne abartacan zaten. zaten bu alanya'da iş yok sorun bizde
ha şu konuya bi açıklık getireyim. bu takıma mourinhoyu getirsen de bişey olmaz. mehmet hocayı ben çöp transferler konusunda eleştiriyorum.
|
|
25-10-2014, 23:30,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Bugün bireysel hatalardan dolayı yenildik ,mehmet birinci gitse kim gelecek gelse bu kadro bu kadar işte daha kim oynatacak ne yapacakta ergün gol atacak ,oyun mantığında bence çokta bi eksiklik yok oyuncu kapasitesi bu daha ötesi yok ucuz olsun bizim olsun ucuz olsun borç yapmayalım mantığıyla takım kurarsak böyle olur ,kaç gündür haberler başladı 900 bine ihtiyaç var başkan ankaraya gitti ,paraya ihtiyaç var kredi çekilecek 400 bin v.s v.s böyle bi mantıkla takım yönetilmez basın yoluyla ağlak bi kıvama sokmaktan başka birşey yapma neyse ya bu böyle işte 2 ligtede biz arkasındayız 3 .ligdede ptt de de düşeriz sıkıntı yok kasmayın fazla ....
Başkentten !
|
|
26-10-2014, 00:25,
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
|
|
Para yok pul yok destek yok bişi yok. Elde avucda olan durum bu. Mevcut kadroyu en iyi tanıyan mehmet hoca. Varsın sezon sonuna kadar dursun gittiği yere kadar. Adamı silip atmayın hemen yazık valla.
|
|
26-10-2014, 00:31,
|
|
effulim
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|