(29-11-2014, 15:25)genoa28 Wrote: Mehmet Hoca gidene kadar defalarca bu işin olmayacağını hoca değişikliğinin şart olduğunu belirttmiştik ama ağır tepkiler aldık.
hayırdır sen yönetim kurulunamı girdin görüşmeyeli?

hani sen taraftardın bu konular başkanın işiydi sen karışmazdınya o bakımdan. şimdi karışmaya başladığına göre yönetim kuruluna girmişsin demek, hayırlı olsun.
konuya dönecek olursak boşuna kendine pay biçme. mehmet hocayla olmayacağını söylüyordun evet ama bunun takımla falan ilgisi yoktu. mehmet hoca ismini değiştirip ahmet yapsa itirazın olmayacaktı yani

senin tek sıkıntın kişiseldi yani hocayla. ve onlarca kez sormama rağmen mehmet hocadan daha iyi bir hoca bile sayamadın. yani sana göre bulancaktan sadullah hoca gelse onada dua ederdin mehmet gitti diye. oyüzden haklı çıkmış gibi yapma şimdi.
önceki sayfada da gs li bir arkadaş boluyu adanayı ligin üst klasman takımlarından olarak saymış oda tam komedi
sakaryayla da erkan hoca zamanında oynamış olsak, "lider takıma deplasmanda 9 tane attık" diye erkan hocayı yere göğe sığdıramayacak tipler var burada. bunlar giresunsporlu değil ahmetspor mehmetspor erkansporlu tipler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
erkan hocaya gelirsek, şahsen beni utandırdı. bukadar iyi oynatacağını sanmıyordum ama sonuçlarada yansıyınca rahat nefes aldık. yalnız erkan hoca gelince takım şaha kalktı gibi yorumlara katılmıyorum. bu takım ligin başından buyana zaten yenilgiyi hakedecek futbol oynamadı hiçbir maçta. yani sanki eskiden averaj takımıymışta şimdi toparlamış gibi yorum yapılıyor. bu takım erkan hocadan önce dahamı az pozisyona giriyordu? hayır. peki dahamı çok pozisdyon veriyordu kalesinde? hayır. önceden gol atamıyorduda şimdi leblebi gibi gol atmayamı başladı? hayır. eskiden 3 er 4 er gol yiyorduda şimdimi gol yemez oldu? hayır. erkan hoca beni utandırdı evet. çünkü bukadar vasıfsız bir kadroya mehmet hoca dışında kimsenin pozitif futbol oynatmayacağını düşünüyordum. ama sağolsun erkan hocada güzel futbola devam etti. güzel futbol oynadıkça zaten eninde sonunda skora yansımaya başlayacaktı.