11. Hafta | Giresunspor'umuz 1-1 Antalyaspor
29-11-2014, 15:25,
RE: 11. Hafta | Giresunspor'umuz - Antalyaspor
Mehmet Hoca gidene kadar defalarca bu işin olmayacağını hoca değişikliğinin şart olduğunu belirttmiştik ama ağır tepkiler aldık. hoca değişikliği sonrasında alınan sonuçlar ve kimlere karşı alındığı, bunun dışında kazanılan oyuncular ve en önemlisi de gelecek adına umutla bakabiliyor olmamız, teşekkürler Erkan Hoca.

devre arasına kadar Manisa ve Ordu'yu mağlup edip süpriz bir galibiyet de çıkarabilirsek devre arası gerekli transferlerle rahat ligde kalıp seneye bakarız artık.

bunun dışında devre arası Onur, Gökhan, Ayaz, Barış, Cihan, Ergün ve Jones ile yollarımızı ayırıp, sağlam stoper, kanatlara Abdül ve Abwo'yu zorlayacak en azından vasat üstü yedekler, 5000 defa yazdığımız gibi oyun kurucu ve son olarak 2 iyi forvet alalım sıkıntı yaşamayalım.
Reply
29-11-2014, 20:25,
(29-11-2014, 13:19)123456 Wrote: Bir 10 puan daha alabilirsek çok rahatlarız.İçerde Ordu Manisa maçlarımız var.

Manisa maci ikinci devre oynanacak. Umarim devre arasi duzelmezler.
Reply
29-11-2014, 21:24,
antalyayla beraberlik bizim için normal olabilir ama kazanabilirdik ergünün kaçırdığı 80.dk larda verilmeyen penaltımız hep 90da biz yıkılmayalım bu sefer biz sevindik...
Reply
30-11-2014, 12:01,
(29-11-2014, 15:25)genoa28 Wrote: Mehmet Hoca gidene kadar defalarca bu işin olmayacağını hoca değişikliğinin şart olduğunu belirttmiştik ama ağır tepkiler aldık. 

hayırdır sen yönetim kurulunamı girdin görüşmeyeli?  Smile hani sen taraftardın bu konular başkanın işiydi sen karışmazdınya o bakımdan. şimdi karışmaya başladığına göre yönetim kuruluna girmişsin demek, hayırlı olsun. 

konuya dönecek olursak boşuna kendine pay biçme. mehmet hocayla olmayacağını söylüyordun evet ama bunun takımla falan ilgisi yoktu. mehmet hoca ismini değiştirip ahmet yapsa itirazın olmayacaktı yani Smile senin tek sıkıntın kişiseldi yani hocayla. ve onlarca kez sormama rağmen mehmet hocadan daha iyi bir hoca bile sayamadın. yani sana göre bulancaktan sadullah hoca gelse onada dua ederdin mehmet gitti diye. oyüzden haklı çıkmış gibi yapma şimdi. 

önceki sayfada da gs li bir arkadaş boluyu adanayı ligin üst klasman takımlarından olarak saymış oda tam komedi  Big Grin 

sakaryayla da erkan hoca zamanında oynamış olsak, "lider takıma deplasmanda 9 tane attık" diye erkan hocayı yere göğe sığdıramayacak tipler var burada. bunlar giresunsporlu değil ahmetspor mehmetspor erkansporlu tipler. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

erkan hocaya gelirsek, şahsen beni utandırdı. bukadar iyi oynatacağını sanmıyordum ama sonuçlarada yansıyınca rahat nefes aldık. yalnız erkan hoca gelince takım şaha kalktı gibi yorumlara katılmıyorum. bu takım ligin başından buyana zaten yenilgiyi hakedecek futbol oynamadı hiçbir maçta. yani sanki eskiden averaj takımıymışta şimdi toparlamış gibi yorum yapılıyor. bu takım erkan hocadan önce dahamı az pozisyona giriyordu? hayır. peki dahamı çok pozisdyon veriyordu kalesinde? hayır. önceden gol atamıyorduda şimdi leblebi gibi gol atmayamı başladı? hayır. eskiden 3 er 4 er gol yiyorduda şimdimi gol yemez oldu? hayır. erkan hoca beni utandırdı evet. çünkü bukadar vasıfsız bir kadroya mehmet hoca dışında kimsenin pozitif futbol oynatmayacağını düşünüyordum. ama sağolsun erkan hocada güzel futbola devam etti. güzel futbol oynadıkça zaten eninde sonunda skora yansımaya başlayacaktı. 
Reply
30-11-2014, 14:03,
Mehmet hoca doneminde takim 60tan sonra dokuluyordu. Erkan hoca kondusyon yuklemis bariz belli.
Reply
30-11-2014, 14:19,
birde daha akilli oynuyoruz

hurra futbolu oynamiyoruz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-11-2014, 15:22, (This post was last modified: 30-11-2014, 15:23 by heyulaanil28.)
(30-11-2014, 14:19)maicon_28 Wrote: birde daha akilli oynuyoruz

hurra futbolu oynamiyoruz

mehmet hoca zamanındaki sorun buydu kimin ne oynadığı bir oyun taktiği yoktu geçen sene topu hakimdik yerden oynuyorduk samette bağlıydı oyun düzeni orta sahada iyi basıyordu bu sene kaos futbolu oynuyorduk altınordu maçı hariçte ne oynadığımız belli değildi doldur boşalt degajdan stoperlerin arapasıyla goller yedik defans rezildi şimdi herkes nerde ne oynadığını biliyor fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında kayseri,antalya şimdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa ligde nerede herşeyden önce bazı oyuncuları kazandık yabancıları silmiştik abwo poşet çöp diyorduk abwo kazandık kimsenin kalaa almadığı U-21 gönderilmiş anton gibi orta sahada harika adam kazandık belki bugün vedat muriki kazandık erkan hocanın takımda eli var boş tartışmalardan herkes çıksın mehmet hoca geçen yıl iyi sene geçirmiş emeği vardır bu sene tutmamıştır şampiyon yapmıştır tıpki cengiz demir gibi başarıda alkışlanırsın başarısızlıkta gidersin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-11-2014, 17:22,
Benimde gözüme takılan bir ayrıntıda orta sahada cok güzel paslaşmalar yaptık eskisi gibi kolay top kaybetmedik...Bir diğer konuda Abwoyu bize kakaladılar diye yazan bendim son iki üç haftalık performansı beni utandırdı Smile
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
30-11-2014, 20:34,
(30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote: fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında 

Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
30-11-2014, 20:56,
(30-11-2014, 20:34)kerasus Wrote:
(30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote: fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında 

Big Grin Big Grin Big Grin

ben komik birşey göremiyorum mehmet hocayı taparcasına seviyorsun laf söyletmiyorsun tamam ama komik olan birşey yok puan durumuna baktığında kayseri,antalya simdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa puan durumunda nerede olduğu neye oynadığı belli komik bulduğun bolu durumu ortada ligde yine oynayacağımız antep bld kadrosu ortada ben komik birşey göremiyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)