11. Hafta | Giresunspor'umuz 1-1 Antalyaspor
01-12-2014, 19:21,
RE: 11. Hafta | Giresunspor'umuz - Antalyaspor
(30-11-2014, 20:56)heyulaanil28 Wrote:
(30-11-2014, 20:34)kerasus Wrote:
(30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote: fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında 

Big Grin Big Grin Big Grin

ben komik birşey göremiyorum mehmet hocayı taparcasına seviyorsun laf söyletmiyorsun tamam ama komik olan birşey yok puan durumuna baktığında kayseri,antalya simdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa puan durumunda nerede olduğu neye oynadığı belli komik bulduğun bolu durumu ortada ligde yine oynayacağımız antep bld kadrosu ortada ben komik birşey göremiyorum.

yoo bence çok komik söylediğin şey. Puan durumuna bakarsan bolunun üzerine bulunan samsun alanya vs dandik takımlar (çünkü mehmet hoca zamanına oynadık) fakat bolu play off potasında (çünkü erkan hoca zamanı oynadık). yazığının hiçbir tutarlı tarafı yokki. ayrıca kimseyi taparcasına sevmem ben. kaldıki giresunsporu şampiyon yapan bir hocayı sevip savunmam gayet normaldir. savunduğum insanı giresunspora olan katkılarından olayı savunurum ben, sıçtığımın galatasarayında (yaa fb si bjk si her ne skimse işte) iyi futboluydu diye giresunspora zarar veren birini savunmuyorum senin gibi. 

ayrıca fikstür şansı demek sadece şu takımla oynadık bu takımla oynamadık denecek kadar basit bişey değil. Mesela Alanya ile o zaman değilde şimdi oynasak çok daha fazla şansımız vardı kazanmak için. biz onlarla en formda zamanında oynadık fakat şimdi tam anlamıyla dağılmış durumdalar. Keza elazığ ile ilk hafta oynamış olsak rahat kazanırdık ama bundan sonra oynamak şanssızlık. kayseri ile gbb ile td değişikliğinden önce oynamış olsak daha fazla şansımız olurdu. kısacası şuana kadar oynadığımız en kötü takım istisnasız boluydu. ve sen o boluyu play off takımı yaptın yahu Smile 

birde dikkatimi çekti, bolunun durumu ortada diyorsun yani sadece puan durumuna bakıyorsun. ama gbb ye gelince puan durumuna değilde kadrosuna bakıyorsun. yani belli bir kriterin yok seninde, hangisi işin gelirse o açıdan ele alıyorsun Big Grin tamam sende kendi doğrularını savun tabi ama böyle tutarsız işin gelen cümlelerle değil. 
Reply
01-12-2014, 20:02,
ben hiç zaman ist takımlı veya ts olmadım bunu senle tartıştık hala anlama özürlüsün beni bilende biliyor artı burada mehmet hocaya kimse saygısızlık yapmıyor karşılaştırma yapanda yok kendince tartışma yaratma peşindesin fikstür konusu evet zor rakiplerle oynuyoruz erkan hoca ile birlikte mehmet hoca zamanında osmanlı ve adanademir ile oynadık zor diyeceğimiz sen hala tartışma derdindesin şu hocayla ilk hafta şunla oynarsak şöyle olurdu böyle olurduk farketmezdi öyleydi böyleydi ile gitmiyor bu isler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-12-2014, 13:45,
(01-12-2014, 20:02)heyulaanil28 Wrote: ben hiç zaman ist takımlı veya ts olmadım bunu senle tartıştık hala anlama özürlüsün beni bilende biliyor artı burada mehmet hocaya kimse saygısızlık yapmıyor karşılaştırma yapanda yok kendince tartışma yaratma peşindesin fikstür konusu evet zor rakiplerle oynuyoruz erkan hoca ile birlikte mehmet hoca zamanında osmanlı ve adanademir ile oynadık zor diyeceğimiz sen hala tartışma derdindesin şu hocayla ilk hafta şunla oynarsak şöyle olurdu böyle olurduk farketmezdi öyleydi böyleydi ile gitmiyor bu isler.

yazdıklarımda eğer katılmadığın aynı fikirde olmadığın cümleler varsa onlara cevap yazarsın, kendi doğrularını savunur geçersin. veya hiç cevap yazmasın olur biter. ama yok sen şöylesin sen böylesin gibi kişisel laf sokmalara girersen ben sana daha beter bişey sokarım. insanın düşüncesini aklınımı okuyorsun kardeşim sen? sen tartışma peşindesin derken neye dayanarak söylüyorsun mesela? herkes senle aynı şeyi düşünüp yazdıklarını alkışlamak zorundamı? ben sadece ama sadece yazdıklarına cevap veriyorum farkındaysan. 

ayrıca nedir bu mehmet hoca takıntısı kardeşim? her mesajında tutturmuşsun sen mehmet hocayı seciyosun laf söyletmiyorun falan. bir taraftarın, takımını şampiyon yapan hocayı sevmesinden daha doğal ne var? bende takımımı şampiyon yapan vbir hocayı seviyorum savunuyorum. asuıl garip olan, insan kendi takımını şampiyon yapan bir hocaya körü körüne eleştirmeye çalışması b.k atması. ki bu kişi birde zamanında sırf gs li olduğu için giresunspora zarar veren birini savunmasıda ilginç bir tesadüf olsa gerek. daha önce defalarca belirttim, ben hiçbir kişi hakkında sabit fikirli olmam. en basit örneğide daha 2-3 hafta önce hakkında olumsuz yorum yaptığım önyargılı olduğum erkan hocayı bugün övüyorum. giresunspora fayda sağlasın çok daha iyi şeylerde söylerim. 

ama bak istersen konuyu hiç uzatmayalım. madem bolu play off takımı diyorsun, gel seninle iddiasına girelim kardeşim. ben diyorumki bolu play off takımı değil ve play off oynama ihtimali yok. hatta sana 3 puanda avans veriyorum. lig sonunda boluya 3 puan daha ekle, play off potasını yakalamış olursa yine sen kazanmış ol. yani play off oynayamayacağı gibi minimumda 4 puan altında kalacak diyorum. hadi bakalım, savunduğun şeyin arkasında durabilecekmisin görelim? madem sen polemik yada tartışma istemiyorsan, söylediğin şeyin arkasında dur ve konu kapansın Smile
Reply
02-12-2014, 14:09,
(01-12-2014, 20:02)heyulaanil28 Wrote: ben hiç zaman ist takımlı veya ts olmadım bunu senle tartıştık hala anlama özürlüsün beni bilende biliyor artı burada mehmet hocaya kimse saygısızlık yapmıyor karşılaştırma yapanda yok kendince tartışma yaratma peşindesin fikstür konusu evet zor rakiplerle oynuyoruz erkan hoca ile birlikte mehmet hoca zamanında osmanlı ve adanademir ile oynadık zor diyeceğimiz sen hala tartışma derdindesin şu hocayla ilk hafta şunla oynarsak şöyle olurdu böyle olurduk farketmezdi öyleydi böyleydi ile gitmiyor bu isler.

kerasus nickli arkadaşı dikkate alma zaten bir çok kişi onun yüzünden buraya yazmayı bıraktı işi gücü başkalarının yorumlarını eleştirmek ben kendisini engelledim göremiyor yazdıklarımı sende aynısını yap
Reply
02-12-2014, 14:20, (This post was last modified: 02-12-2014, 14:21 by genoa28.)
(30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote:
(30-11-2014, 14:19)maicon_28 Wrote: birde daha akilli oynuyoruz

hurra futbolu oynamiyoruz

mehmet hoca zamanındaki sorun buydu kimin ne oynadığı bir oyun taktiği yoktu geçen sene topu hakimdik yerden oynuyorduk samette bağlıydı oyun düzeni orta sahada iyi basıyordu bu sene kaos futbolu oynuyorduk altınordu maçı hariçte ne oynadığımız belli değildi doldur boşalt degajdan stoperlerin arapasıyla goller yedik defans rezildi şimdi herkes nerde ne oynadığını biliyor fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında kayseri,antalya şimdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa ligde nerede herşeyden önce bazı oyuncuları kazandık yabancıları silmiştik abwo poşet çöp diyorduk abwo kazandık kimsenin kalaa almadığı U-21 gönderilmiş anton gibi orta sahada harika adam kazandık belki bugün vedat muriki kazandık erkan hocanın takımda eli var boş tartışmalardan herkes çıksın mehmet hoca geçen yıl iyi sene geçirmiş emeği vardır bu sene tutmamıştır şampiyon yapmıştır tıpki cengiz demir gibi başarıda alkışlanırsın başarısızlıkta gidersin.

+1967
Reply
02-12-2014, 20:47,
(02-12-2014, 14:20)genoa28 Wrote:
(30-11-2014, 15:22)heyulaanil28 Wrote:
(30-11-2014, 14:19)maicon_28 Wrote: birde daha akilli oynuyoruz

hurra futbolu oynamiyoruz

mehmet hoca zamanındaki sorun buydu kimin ne oynadığı bir oyun taktiği yoktu geçen sene topu hakimdik yerden oynuyorduk samette bağlıydı oyun düzeni orta sahada iyi basıyordu bu sene kaos futbolu oynuyorduk altınordu maçı hariçte ne oynadığımız belli değildi doldur boşalt degajdan stoperlerin arapasıyla goller yedik defans rezildi şimdi herkes nerde ne oynadığını biliyor fikstür konusunda beğenmediğiniz bolu playoff potasında kayseri,antalya şimdi oynayacağımız elazığ,karşıya,urfa ligde nerede herşeyden önce bazı oyuncuları kazandık yabancıları silmiştik abwo poşet çöp diyorduk abwo kazandık kimsenin kalaa almadığı U-21 gönderilmiş anton gibi orta sahada harika adam kazandık belki bugün vedat muriki kazandık erkan hocanın takımda eli var boş tartışmalardan herkes çıksın mehmet hoca geçen yıl iyi sene geçirmiş emeği vardır bu sene tutmamıştır şampiyon yapmıştır tıpki cengiz demir gibi başarıda alkışlanırsın başarısızlıkta gidersin.

+1967

Katiliyorum
Reply
03-12-2014, 23:47,
ya biraz adam olun yok salak bilmem embesil burada herkes giresunspor hakkında yorum yapar birbirinizle atışacaksanız gidin başka sitelerde forumlarda konuşun ayıptır yani bu kadar olmaz...
Reply
04-12-2014, 11:24,
(03-12-2014, 23:47)ziza82 Wrote: ya biraz adam olun yok salak bilmem embesil burada herkes giresunspor hakkında yorum yapar birbirinizle atışacaksanız  gidin başka sitelerde forumlarda konuşun ayıptır yani bu kadar olmaz...

hocam haklısın bazılarına karşı saygı sınırlarını aşmak zorunda kalabiliyoruz. ama Allah aşkına objektif olarak söyle, forumda birini ne diye engelli kişilere eklersin? onun yazdıklarını görmemek ve onunla muhatap olmamak için değilmi? e peki hem engelleyip hemde ismini dahi görünce hemen onun hakkında konuşmak nedir? yani normal sağlıklı bir insanın yapacağı işmi sence? ayrıca özelden dümdüz gidip küfredip engelledikten sonra forumda devamlı o kişi hakkında atıp tutmak sence kaç yaşında birinin yapacağı bişeydir? 
Reply
04-12-2014, 23:04,
herkesin kendine göre haklı yanı vardır doğru yalnız iki taraf olarak biraz alttan alınması gerekir bu forumu zamanında çok oyuncumuzun da takip ettiğini biliyorum şimdi takip eden varmı bilmiyorum ama yinede ilgilenen oyuncularımız vardır...
Reply
04-12-2014, 23:13,
çok sasirdim la

hic tahmin etmezdim buranin futbolcularimiz tarafindan takip edildigini.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)