ZTK Grup 2.maç | Giresunspor'umuz 1-2 Cizrespor
17-12-2014, 17:13,
RE: ZTK Grup 2.maç | Giresunspor'umuz - Cizrespor
Yazık vallahi yazık.
Ağlayıp zırlamayı keser artık birileri diye düşünüyorum.
Kupaya renk katacakmışız.Çok iyi renk olduk gerçekten.Dar kadro ile elenmediniz şimdide ayağınıza gelen fırsatı tepiyorsunuz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-12-2014, 17:17,
Abi kupa mupa ne gerek vardi ya? Bi amator takima yenilmedigimiz vardi o da oldu.
Reply
17-12-2014, 17:24,
Bu adamlara yenilmek koyuyor insana. Mahalle,Sokak şu veya bu hangi takıma yenilirsen yenil ama bunlara yenilme bee kardeşim. hemde kendi evinde kendi seyircin önünde. hiç mi gururunuz yok yaa.
Dereli'li
Reply
17-12-2014, 17:24, (This post was last modified: 17-12-2014, 17:25 by sokakbaşımeyhane.)
bütün hevesimizi kaçırdı bu maç...yedeklerİ AL DA......bu maç öyle basit bir maç değildi...GİRESUNSPORU AMATÖR TAKIMA YENİLEREK TARİHE GEÇİRENLERİ KUTLARIM...
Derelili çotanak
Reply
17-12-2014, 17:25,
karşıyaka maçından sonra playoffu zorlamıyız diyenler gerçekleri görmüştür erkan hoca ile gelen iyi hava var ama kadro belli kapasite belli bu kadar puan topladığımıza bile şükür ediyorum devreye kadar 16-17 puan toplarsak kardır diyordum kayseri ve antalyadan nasıl puan aldık antalya karşı farklı kazanırdık hala onlara şaşıyorum biri diyorki vedatı oynatmam takımdaki forvetler belli ergün ve vedat devreye kadar idare edeceğiz kapasite bu sezon başında dediğimiz gibi en kötü kadro bizde ayaklarımız yere sağlam basmalı en azından devreye kadar ligde bu kadar puan almamızın nedeni erkan hocanın takımı hatasıza yakın oynatması efektik olması sonucu bu kadar puan aldık buda erkan hoca sayesinde Allah'tan hoca seçimimiz iyi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-12-2014, 17:30,
Senaryoları akıla getirmek istemiyorum ama bu şehir insanı yapar bunu.Dost acı söyler.
Hadi deplasmanda yenildik anlarız kendi sahanda yenilme be kardeşim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-12-2014, 17:50,
Gecen seneki oyuncumuz tuncay suren amatöre gidince sasirmistim. Demekki bizim oyuncularin yeri amatör lig Big Grin

Sakasi bi yana yenilginin tek nedeninin ciddiyetsizlik oldugunu dusunuyorum.
Reply
17-12-2014, 17:58,
Bazı arkadaşlar 11 de ergün yerine vedat başlamalı diyorlardı.Bu maçtada gördüm ki ergün vedatın yanında harbiden kralmış.Dua edelimde devre arasına kadar ergüne bişey olmasın.
Genç Çotanaklar

Reply
17-12-2014, 18:02,
(17-12-2014, 17:58)ryu Wrote: Bazı arkadaşlar 11 de ergün yerine vedat başlamalı diyorlardı.Bu maçtada gördüm ki ergün vedatın yanında harbiden kralmış.Dua edelimde devre arasına kadar ergüne bişey olmasın.

vedat fasulye sırığını topçu diye kakalayanlar utansın
Derelili çotanak
Reply
17-12-2014, 18:04, (This post was last modified: 17-12-2014, 18:04 by sokakbaşımeyhane.)
erkan hoca dikakt etsin takımın havasını bozacağını seyircinin şevkinin kırılacağını tahmin etmedi heralde...amatör takıma yenilme apoletini yapıştırdı bize...yazık oldu....yönetimde zaptiye işini bıraksın..milletin kimlik fotokopisini çekip şirin gözükmeye çalışmasın bakan abilerine...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)