15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor 1-0 MS
24-12-2014, 12:45, (This post was last modified: 27-01-2015, 23:44 by turkuaz_0628.)
15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor 1-0 MS
 28.12.2014  Pazar Günü saat 13:30    

Birşey yazmaya gerek yok orduyu son sırada bırakmak asli görevimiz anlatan olur topçulara ordu maçının anlamını geçmişini ,alın bu maçı isterseniz küme düşün ....
Başkentten !
Reply
24-12-2014, 12:55,
RE: 15. Hafta | Giresunsporumuz-Orduspor
Galibiyetten başka bir yol yok...
Reply
24-12-2014, 13:54,
İdda orani 1.30 Smile
Reply
24-12-2014, 14:07,
Bu maçı hiç zorlanmadan kazanırız.Cizre maçı için de aynısını düşünmüştük.Şöyle ya da böyle Cizre maçı için üzerinde fazla durmayın denildi.Aynı durumun Orduspor'a uygulanmayacağının garantisi var mı ?Bence yok.Hatta bekliyorum da.Ama maç sonu üzerinde durmayın diyebilecek kadar olgunluk gösterilecek mi bilemiyorum.

Küme düşmeme mücadelesi içerisinde bulunduğumuz sezonda hiç iddiaları yokken bizi burada yendiler.Giresun kümeye diye bağırıp durdular.Keser döndü sap döndü.Aynısını uygulama fırsatı bizim elimize geçti.Bana sorarsanız Allah ne verdi ise atsınlar.5 6 ne kadar olursa.

Göreceğiz ne olacağını pazar günü
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-12-2014, 14:14,
erkan hoca le yenilmezlik serimiz var bende orduyu rahat geçeriz diyorum birkere kayseri ve antalya maçları gibi oynarsak farkta atarız zaten gelen geçen orduya 3 atıyor içerde dışarıda çantada keklik gördüğümüz 2 maç vardı ordu ve manisa kayıpsız geçmeliyiz takımıda strese sokmaya gerek yok organizasyon yapılmayı düşünülüyormuş tesislere meşela flan bence gerek yok takıma stres baskı altına almaya gerek yok normel maç gibi hazırlanılmalı ve rahat kazanacağımızı düşünüyorum aksilik olmazsa.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-12-2014, 14:28,
beyler ordunun siralamadaki yeri yaniltmasin

bence alt siradaki cogu takimdan daha iyi kadrolari var

maddi acidan kotu oldugu icin oynamiyorlar.Bizim maca prim falan verirlee iyi oynayacaklari tutar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-12-2014, 16:42, (This post was last modified: 24-12-2014, 16:44 by genc28.)
Orduyu hafife almayalım beyler.Geçen hafta kazanarak büyük moral sagladılar bu maçtada varlarını yoklarını ortaya koyacaklar.Bizim sahada ve tribünde çok dikkatli olmamız lazım takımı baskı altına almamamız lazım.
Ordunun ben galibiyet için üstümüze yükleneceğini sanmıyorum geride bekleyip bizim hatamızı bekleyecektir.İlk yarıda bir gol bulursak ordu kırılgan bir takım o zaman farka gidebiliriz diye düşünüyorum.
Genç Çotanaklar

Reply
24-12-2014, 18:26,
evimizde deplasmana göre iyi oynamıyoruz ortam ne kadar çok gerilirse bu orduspora yarar 1 tane atalım bizim olsun
Reply
24-12-2014, 18:55,
(24-12-2014, 18:26)körliman tayfa Wrote: evimizde deplasmana göre iyi oynamıyoruz ortam ne kadar çok gerilirse bu orduspora yarar 1 tane atalım bizim olsun

erkan hoca gelene kadar evet ama erkan hoca ile kayseri gibi takıma karşı kafa kafaya oynadık antalya maçı maçın hakimi bizdik antalya gibi takımı ezdik 3-0 lık maç 1-1 bitti karşıyaka maçı ortada ben buna katılmıyorum orduyuda becerisizlik yapmazsak geçeriz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-12-2014, 18:58,
Orduspor'da onaltı futbolcu kulübe ihtar çekerek serbest kalmak için hamle yapmış haberi var. Doğru mu acaba?
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)