3.Hafta | GİRESUNSPOR 1 - 0 Adanaspor
26-08-2015, 00:57, (This post was last modified: 30-08-2015, 00:42 by mvsr.)
3.Hafta | GİRESUNSPOR 1 - 0 Adanaspor
[Image: 605.gif]Giresunspor - Adanaspor[Image: 14.gif]

29.08.2015
Giresun Atatürk Stadyumu
19:00
TRT Spor

Teknik direktörümüzün şu açıklaması üzerine;

'Gerçekten  Giresunspor’a faydalı olacak oyuncu varsa kapımız her zaman açık. Böyle bir transfer olursa tabiî ki hayır demem ama şuanki mevcut kadroyu zorlayamayacak, sırf laf olsun diye transfer yapılacaksa karşıyım'

Herşeye rağmen kazanmak güzel olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-08-2015, 11:21,
RE: 3.Hafta | GİRESUNSPOR - Adanaspor
Başkan Hacettepeden transfer edilen Turgut Selim Özdemir ile yolların ayrılacağını ve üç tane transfer yapacağını söylemiş.İnşallah direk oynayacak transferler olur hocanın dediği gibi..
Reply
26-08-2015, 14:15,
Yaklaşık 1 haftadır twiter dan takip ettiğim sivaslı bir menajer, eşinin giresunlu olması ve Giresunspora bir teansfer görüşmesi için burda olduğunu yazıyor. Söylemine göre görüşme bugün olacaktı. Ve sürekli takıma çilek teansferi deyip duruyor.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
26-08-2015, 20:09,
Humam Tariq diyorlar bakalım...
Reply
26-08-2015, 21:08, (This post was last modified: 26-08-2015, 22:25 by sy200028.)
Arkadaş eleştiriyoruz eleştirince kötü oluyoruz yönetimin çok acemice hareketleri var bu akşam şayet yalan değilse yönetim stoper alacağız diyor.. şimdi soruyorum Sisokko bu takıma en önce alınan yabancı degil mi yaklaşık 2 aydır bu takımla antremana çıkıyor...Bu adamı ya serhoşken aldınız yada gazyağı içtiniz hadi aldınız madem yetersiz neden göndermiyorsun da hala kadroda tutuyorsun boşu boşuna yabancı kontenjanı işgal ediliyor....

Sefer Hoca Sisokkonun yetersiz olduğunu göremeyor mu bana göre ligin ilk iki maçında oynatmadığına göre ve bu mevkiye transfer istediğine göre yetersiz görüyor aklıma yine sözleşmesıne gönderilme karşılığı dünya kadar tazminat mı koyuldu sorusu aklıma gelmiyor değil....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
26-08-2015, 21:36,
Tazminat falan filan varsa baskanin bugune kadarki edebiyatlarinin hepsi cope gitmis demektir. İnanmak istemiyorum oyle bir sey olacagina.

Stoper fikri varsa da gercekten sormak lazim . bu neyin kafasi???
Reply
26-08-2015, 23:42,
humam tariq tam fm topçusu .d
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-08-2015, 08:48,
(26-08-2015, 00:57)mvsr Wrote: [Image: 605.gif]Giresunspor - Adanaspor[Image: 14.gif]

29.08.2015
Giresun Atatürk Stadyumu
19:00
TRT Spor

Teknik direktörümüzün şu açıklaması üzerine;

'Gerçekten  Giresunspor’a faydalı olacak oyuncu varsa kapımız her zaman açık. Böyle bir transfer olursa tabiî ki hayır demem ama şuanki mevcut kadroyu zorlayamayacak, sırf laf olsun diye transfer yapılacaksa karşıyım'

Herşeye rağmen kazanmak güzel olur.
hoca hemende tanımış bozbağı. artık cümle alem biliyorki eğer giresunspor transfer yapmışsa kesinlikle sırf laf olsun diye transfer yapmıştır. yani öyle oyuncunun takıma vereceği katkı hesap edilerek ihtiyaca mevkiye göre olmadığı kesin yani. hocada kısaca transfer istemiyorum demiş  Smile
Reply
27-08-2015, 23:14,
Mac biletleri satışa cikmamis henuz ama 12 lira bilet olsa 15 yenileme bedeli versem 4 lira yol parasi ustune on lira da bisi ye ic derken en az 40 lira gider. Yok haci ben gitmem bu maca gider tvden cayimi ice gene izlerim Big Grin
Reply
27-08-2015, 23:56,
Sisoko Onur'dan daha iyi olacaktır herhalde. Biz sezon başında Karabükten Hamroun diye cezayirli oyuncu almıştık. Ama bizi sattı ve S.Bükreş'e gitti. Adam orada avrupa kupası maçlarında bile oynuyor. Biz nasıl bir anlaşma yapmışız ki adam bizi tınlamadan başka bir kulübe gidebiliyor ve avrupa maçlarında bile oynayabiliyor. Anlamak mümkün değil. Bu işin bir tazminatı olması gerekiyor. Doğru adamı elimizde tutamıyoruz. Oynatmadığımız adamları kadroda topluyoruz. 1.Ligde bütün takımlar ilk 2 haftada yabancıları ile birşeyler yaptılar. Ama bizde TIK yok...
Dereli'li
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)