3.Hafta | GİRESUNSPOR 1 - 0 Adanaspor
30-08-2015, 17:00, (This post was last modified: 30-08-2015, 17:28 by cotanak88.)
RE: 3.Hafta | GİRESUNSPOR 1 - 0 Adanaspor
Belediye tarafından hazırlanan belgesel yüklenmiş. iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=WI2HYxKpSGI
gerçekten büyük emek var ortada röportajlar şahane hemen hemen çoğu futbolcuyla görüşülmüş emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Reply
30-08-2015, 18:39,
Bir takım bizi fena halde çarpacak bunu ben bekliyorum şahsen. Bu kadar aciz futbolla ligde kalmaya ancak oynarız...Şampiyonluk her zamanki gibi bizim rüyamız olur...
Giresunspor Yeşil ile Beyazın Destanıdır...
Reply
30-08-2015, 21:15,
stoper ve sağ kanat alacakmışız bu ortasaha ile kimi getirirsen getir defans gol yer...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
30-08-2015, 21:36,
Transferin bitmesine 1 gün kaldı.. Takımın durumu ortada sağlam takviye yapmak lazım en azından diyorumki orta sahadaki kalabalık oyuncu grubunun bi kısmından kurtulabilip ortaya sağlam bi adam alabilelim ama o isler maalesef bizim takımda olmuyor. Acıkcası ben alaattin, fevzi nin yerine bi landeli her zaman tercih ederim. Sakat falanmı ne bilmiyorum ama takıma giremiyor g.birliğinde
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
30-08-2015, 21:56,
(30-08-2015, 17:00)cotanak88 Wrote: Belediye tarafından hazırlanan belgesel yüklenmiş. iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=WI2HYxKpSGI
gerçekten büyük emek var ortada röportajlar şahane hemen hemen çoğu futbolcuyla görüşülmüş emeği geçenlerin ellerine sağlık.

İyi güzel hoş da 3.ligden çıkış Ceyhan maçı ve sonrasını, 1.lige çıktığımız lig mücadelesini ve play-offları görmek isterdim açıkcası.Cem'in Marmaris'e attığı golü, 5-1'lik Demirspor maçı.1.ligde play-offun kapısından dönmemiz insan görmek istiyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-08-2015, 22:05,
Maç hakkında çok yazılacak şey var ama değermi bilinmez, dk 74-75 ti sanırım ilk şutumuz adana gibi bir takıma karşı evinde yokları oynayarak şansa bir golle aldık 3 puanı, bu 3 puan sefer hocaya hoca bile diyesin gelmiyor ya neyse en az 5 hafta kazandırdı, ben dün inanamadım takım 0-0 dk 70 leri geçiyor hoca çift forvetten tek forvete dönüyor berk tamam yeterli değil ama uzun topa dönecek maçta havadan yaşanacak pozisyonlarda lazım olabiliri hiç düşünmedi hadi onu bırak adam tek forvete döndü şaka gibiydi...
Orta sahaya biz bu arifi niye aldık bu Alaattin tosunu niye tuttuk mk ben anlamadım ya ben futboldan anlamıyorum ya da bu sefer harbiden hoca ! Defansta onur ve özgür harbiden çok güven veriyolar, ama bu takıma acil bir forvet ve orta saha alınmalı hemde tecrübeli biri olması şart bu arada defans olması ve yaşına rağmen rızvan harika oynadı bana göre abdül onun yarısını koşşa delirttir milleti yata yata kavun karpuz büyür, cihan bile ondan çok koşıyordu , neyse ben onu bunu bilmem de bu sefer dayım çok kalamaz bu takımda haftaya Göztepe kestanemizi çok fena çizer bu oyunla oraya gidersek ....
Başkentten !
Reply
30-08-2015, 22:59,
yenebileceğimiz bir rakipti sonuçta yendik 1 haftalık tatilde daha iyi oluruz inşallah....
Reply
30-08-2015, 23:27,
Biz yine bu anti futbolla yine ligi orta taraflarda bitiririz heralde gecen seneki gibi. Dun aksam duseriz diyordum da bu aksam kendi evinde bize pozisyon bulamayan elazığ deplasmanda denizliye dort tane atti. Anti futbolla takimlari futboldan sogutuyoruz resmen Big Grin
Reply
31-08-2015, 00:01,
Defansa Hakan Çinemre düşünülüyormuş ki bence çok iyi olur defansı toparlar yarın transferin son günü süprizler gelir umarım böyle.
Reply
31-08-2015, 08:53,
(30-08-2015, 18:39)EFE_28 Wrote: Bir takım bizi fena halde çarpacak bunu ben bekliyorum şahsen. Bu kadar aciz futbolla ligde kalmaya ancak oynarız...Şampiyonluk her zamanki gibi bizim rüyamız olur...

mesela ads. herzaman böylemi bilmiyorum ama dün akşam oynadığı futbollla bizi fena harcar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)