Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
01-11-2015, 13:24,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
(31-10-2015, 20:52)maicon_28 Wrote: şu altta 3 te 0 yapan takımlar biraz daha galibiyet alamasalar bizde o sürede 4-5 galibiyete çıksak kafa vaya rahat eder

oradan trabzonu bi çıkar bence. adamlarda her türlü imkan var, bi şekilde kurtarırlar hatta play off yaparlar belki. telekom bu sene pek ışık vermiyor, hazır kötüde başlamışken biraz daha devam etmeleri süper olur. bide haftada iki maçı kaldıramazlarsa ballı kaymak olur.

açıkçası nekadar iyi başlasalarda ben hala uşak çekmece konya gibi takımlara bakmaya devam ediyorum. bide tabi ekstra galibiyet durumu çok önemli. beşiktaşla tam zamanında oynamışız, diğer takımlar yenemezler beşiktaşı. ki şuan olsa bizde yenemezdik.
Reply
01-11-2015, 15:55,
(01-11-2015, 13:24)kerasus Wrote:
(31-10-2015, 20:52)maicon_28 Wrote: şu altta 3 te 0 yapan takımlar biraz daha galibiyet alamasalar bizde o sürede 4-5 galibiyete çıksak kafa vaya rahat eder

oradan trabzonu bi çıkar bence. adamlarda her türlü imkan var, bi şekilde kurtarırlar hatta play off yaparlar belki. telekom bu sene pek ışık vermiyor, hazır kötüde başlamışken biraz daha devam etmeleri süper olur. bide haftada iki maçı kaldıramazlarsa ballı kaymak olur.

açıkçası nekadar iyi başlasalarda ben hala uşak çekmece konya gibi takımlara bakmaya devam ediyorum. bide tabi ekstra galibiyet durumu çok önemli. beşiktaşla tam zamanında oynamışız, diğer takımlar yenemezler beşiktaşı. ki şuan olsa bizde yenemezdik.

aynen ts ye bir şey olmazda en azından psikolojik olarak kötü duruma düşer ekstra mağlubiyet falan alırlar bizde psikolojik olarak rahatlarız bi nebze

diğer dediğine de katılıyorum çekmece hariç.Ekstra aksilikler hariç Çekmece düşmez bence

benim düşme adaylarım şuanlık

uşak, konya, casa ted , istanbul belediye
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-11-2015, 17:12,
kanka ben çekmeceyi düşer diye demiyorum. bana ligi bizim altımızda bitirecek 6 takım lazım kısacası. şuan için düşme endişem yok hatta bi hayaldir kapıldım gidiyorum mk. bozmayın Big Grin
Reply
03-11-2015, 00:35,
an itibariyle Giresunumuz ligin en az sayı yiyen takımı durumunda. tabi bunda bazı takımların 4 maç oynamasıda bir faktör.
Reply
03-11-2015, 23:13,
Tony Mitchellden vazgeçmişiz. Hayırdır inşallah
Reply
04-11-2015, 15:41,
Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’un ABD’li oyuncusu Antonio Lamar Crocker, hedefinin bu sezon ligin en değerli oyuncusu seçilmek olduğunu söyledi.

Crocker, gazetecilere yaptığı açıklamada, geride kalan 4 hafta sonunda 21,6 ortalama ile sayı krallığında ve 38,07 dakika ortalamayla da en fazla süre alan oyuncular sıralamasında ilk sırada olduğunu belirtti.

Sezon sonuna kadar yakaladığı başarı performansını devam ettirmek istediğini vurgulayan Crocker, “Şu anda takımın sisteminde skorer olarak oynuyorum. Bu da çok skor yapmamı sağlıyor. Sezon sonuna kadar bu performansımı sürdürüp, ligin en değerli oyuncusu seçilmek istiyorum” dedi.

Crocker, takımına elinden geldiğince en iyi şekilde katkıda bulunmaya çalıştığını vurgulayarak, tüm gücünü maçlarda sorumluluk alarak ortaya koyduğunu aktardı.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor forması altında önemli başarılar da elde etmek istediğini aktaran ABD’li oyuncu, “İyi bir kadromuz var. Önemli başarılar yakalayabiliriz. Bu takımda play-off oynamak istiyorum” diye konuştu.

Crocker, Türkiye liginin kariyerine önemli katkı sağlayacağına inandığını dile getirerek, şöyle konuştu:

“Türkiye ligi bence Avrupa’nın en önemli liglerinden biri. Çok kaliteli oyuncular bu ligde oynuyor. Takımlar da çok sert gerçekten. Türkiye liginin, burada her oynayan oyuncu için büyük bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Benim kariyerim açısından çok önemli. O nedenle Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burada ciddi tecrübe kazanacağıma inanıyorum. Burada edineceğim tecrübe ile gelecek sezonlarda belki daha iyi bir takımda oynayabilirim.”
Reply
05-11-2015, 13:46,
darnell jackson geliyor yazmış milliyet nba yıldızı diye...ouyuncuyla ilgili bilgiis olan varmı
Derelili çotanak
Reply
05-11-2015, 14:29,
(05-11-2015, 13:46)sokakbaşımeyhane Wrote: darnell jackson geliyor yazmış milliyet nba yıldızı diye...ouyuncuyla ilgili bilgiis olan varmı

lebron jamesin eski takım arkadaşı. nba de birçok takımda oynamış. nba istatistikleri 7.5 dakika 2.2 sayı falan.
Reply
05-11-2015, 14:32,
(05-11-2015, 13:46)sokakbaşımeyhane Wrote: darnell jackson geliyor yazmış milliyet nba yıldızı diye...ouyuncuyla ilgili bilgiis olan varmı

1985 doğumlu 2.05 boyunda 4 ve 5 numara oynayabiliyor
Reply
05-11-2015, 17:35,
‪#‎Giresunspor‬ ‪#‎Giresun‬ ‪#‎Basketbol‬ ‪#‎Transfer‬ 
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, ABD'li Jackson'ı kadrosuna kattı.ABD'li oyuncu Darnell Jackson ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Başantrenör Ahmet Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nijeryalı Jeleel Ayodeji Akındele ile yolların ayrılmasının ardından takıma takviye yapmak için bir süredir transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Transfer listelerinde yer alan 3 oyuncudan Darnell Jackson'da karar kıldıklarını belirten Kandemir, "Takıma ciddi katkı yapacak bir oyuncuyu kadromuza dahil etmeyi istiyorduk. Hata yapmama adına titiz bir transfer çalışması yürüttük. Listemize 3 oyuncu almıştık. Bu isimlerle yaptığımız görüşmeler sonucu Darnell Jackson'da karar kıldık. Kendisiyle bir yıllık sözleşme imzaladık" dedi.
Kandemir, ABD'li oyuncunun 7 Kasım Cumartesi günü Giresun'a gelerek takıma katılacağını sözlerine ekledi.

https://www.facebook.com/ForzaGencCotanaklar/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)