Giresunspor Genel Tartışma
12-11-2015, 11:37,
Bizim yönetim herşeyi 1 yıllık yapıyor. Sanki 1 yıl sonra her şey bitecek. Sonra yeniden yapılanma diye birşey çıkarıyorlar. Biz yeniden yapılanana kadar millet başka kulvarlarda yer alıyor. Bazı şeyler uzun ölçekli olmalı. Diğer takımlar gelecek yıllardaki reklam veya sponsorluk anlaşmalarını şimdiden satıyor ve kendilerine bir gelir oluşturuyor. Bizim yönetim elinde olanı bile zor yönetiyor bence. Giresun dışına çıkılmalı. Veya kendi içimizdeki Canikli gibi şuanda iktidarda olan partinin en üst düzey kişilerinden birisi bizim memleketli. Bunu kullanmalıyız bence. Siyaset ile spor bir arada olmamalı ama yeri geldiği zaman bunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. GS başkanı Giresunlu. Adam zorla kimseye birilerini veremez. Sen talep edeceksin. Sen zorluyacaksın. İşine gelmiyorsa almazsın.
Dereli'li
Reply
12-11-2015, 14:33,
RE: 11. Hafta Adana Demirspor-GİRESUNSPOR
(12-11-2015, 11:37)einstein78 Wrote: Bizim yönetim herşeyi 1 yıllık yapıyor. Sanki 1 yıl sonra her şey bitecek. Sonra yeniden yapılanma diye birşey çıkarıyorlar. Biz yeniden yapılanana kadar millet başka kulvarlarda yer alıyor. Bazı şeyler uzun ölçekli olmalı. Diğer takımlar gelecek yıllardaki reklam veya sponsorluk anlaşmalarını şimdiden satıyor ve kendilerine bir gelir oluşturuyor. Bizim yönetim elinde olanı bile zor yönetiyor bence. Giresun dışına çıkılmalı. Veya kendi içimizdeki Canikli gibi şuanda iktidarda olan partinin en üst düzey kişilerinden birisi bizim memleketli. Bunu kullanmalıyız bence. Siyaset ile spor bir arada olmamalı ama yeri geldiği zaman bunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. GS başkanı Giresunlu. Adam zorla kimseye birilerini veremez. Sen talep edeceksin. Sen zorluyacaksın. İşine gelmiyorsa almazsın.

İyide senin memleketlin elin Trabzonlusu gibi şehrinin çıkarlarını düşünmüyorki hiçbir zaman. Canikli istese o spor salonu çoktan yapılmış olurdu.
Reply
12-11-2015, 23:16,
Kerasus'lu kardeşim. O zaman seçmiceksin seçtirmiceksin. Tabii bazı şeylere gücümüz yetmeye bilir. Giresunluların kendilerinden başka dostu yoktur ama bunu göremiyorlar ve göremiyoruz. Bazı ilçelerimiz birlik beraberlik diye birşeyden anlamıyor. Bizim çoğu insanımız kendi çıkarlarını düşünüyor.
Dereli'li
Reply
13-11-2015, 11:27,
(12-11-2015, 23:16)einstein78 Wrote: Kerasus'lu kardeşim. O zaman seçmiceksin seçtirmiceksin. Tabii bazı şeylere gücümüz yetmeye bilir. Giresunluların kendilerinden başka dostu yoktur ama bunu göremiyorlar ve göremiyoruz. Bazı ilçelerimiz birlik beraberlik diye birşeyden anlamıyor. Bizim çoğu insanımız kendi çıkarlarını düşünüyor.

zaten ben giresunlu olupta bunlara oy verenleri anlamakta güçlük çekiyorum. güya giresun şehrinin hizmetine havalimanı yapılyor fakat açılışında giresunluların seçtiği belediye başkanına söz hakkı vermiyorlar. ve giresunlularda bunu savunuyorlar çok doğru bişey gibi. böyle bi millete kim neden hizmet yapsınki?
Reply
13-11-2015, 16:06,
Takımın genel durumu,yönetim,Giresunspor'u ilgilendiren siyasi ve idari her konuyu bu başlık altında paylaşalım.

Maç takip konularına sadece o maçla ilgili yorumları yapalım.
Reply
14-11-2015, 01:50,
RE: Giresunspor Genel Tartışma
Siyaset ile sporu burada konuşmayalım. Hatta siyasete hiç girmeyelim. Sadece arkadaş ile ufak bir şey hakkında bilgi alış verişi yapmış olalım.
Dereli'li
Reply
15-11-2015, 03:53,
Siyasetle spor karışmasın diyoruz da Tütüncü yönetimde nasıl olucak bu iş Big Grin
Reply
15-11-2015, 13:29,
zaten siyaset konusu durduk yere açılmıyor. malesef ülkeyi ve spor klüplerini yönetenler siyasetle sporu öyle bi karıştırdılarki artık birbirinden bağımsız konuşamaz olduk. al işte bu başlıkta sıradan bir durum değerlendirmesi yaparken bile kendimizi siyasetin içinde bulduk. çünkü günümüzde artık başarılı klüpler siyaset sayesinde başarısız olanlarda yine siyaset yüzünden oluyor. bu zamanda ikisini birbirinden bağımsız konuşmak imkansız malesef.
Reply
16-11-2015, 01:09,
Yani.
Yoksa ne idüğü belirsiz Kasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı gibi kulüpler var olabilir miydi ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
23-11-2015, 19:59,
Biz elimizdeki iyi oyuncuları tutabilseydik ve erkan hoca sezon sonu gitmeseydi
9 puan fazla kazanabilirdik
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)