ZTK.H Grubu 2.Maç GİRESUNSPOR- Tuzlaspor
24-12-2015, 22:20,
RE: ZTK.H Grubu 2.Maç GİRESUNSPOR- Tuzlaspor
Erkan hoca gecen sene yaptığımı bu yılda yaparım dedi kupada ama olmadı gecen sene sansta yardım etti konya ve gencleri yendik puan aldık genc kadroyla bu yıl olmadı her kusun eti yenmez Fb macina ins genc yedek takımla çıkayım kafasında olmaz hoca ins.olursa sıkıntı olur kupa bir çile bugün de gördük gelirse puan alırsan gelir var genc oyuncuyuda kupa süper lig takımlarına karsi tecrübe kazandıramazsin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
25-12-2015, 00:40,
Böyle bir sonuç hiçbir şekilde kabul edilemez. İnsanlar acaba şu gruptan çıkılabilir mi diye düşürken grubun en zayıf takımına, bir alt ligin orta sırasındaki bir takıma kendi sahanda maç kaybetmek ayıptır.
Reply
25-12-2015, 14:32,
Genç ve yedek kalan arkadaşlar sınıfta kaldılar,mevcut halleriyle hiç biri direk ilk 11 futbolcusu olmadıklarını dün bir kez daha kanıtladılar,özellikle genç arkadaşlar hiç umut vermediler gelecek için.
Reply
25-12-2015, 16:14,
valla ben işin beceri kısmında değilim. ama Allahın tuzlası kendi sahamızda bizi futboluyla dövdü resmen arkadaş. herifler ezici şekilde üstündüler bizden. vedat girince az daha gollük pozisyonlar bulmaya başladık. ondan önce arada bi orta sahayı geçebilsek onuda abdülaziz efendi kendi egosunu tatmin etmek için piç ediyodu zaten topları. ben bunu kabullenemiyorum. mücadele yoktu ruh yoktu. lan mk sizin kariyeriniz neyde maç seçmeye başladınız? antalya maçında bundan çok daha iyiydik halbuki. antalya karşısında ondan daha iyi oynanamazdı. ama bu resmen rezillikti. açıkçası bende erkan hoca gibi düşünüyodum, yedeklere ufak ufak tecrübe kazandıralım diyodum. ama yok arkadaş bunların topçu olmaya niyeti yok demekki. bundan sonra aslarla çıkalım aslanlar gibi formayı terletelim, araya sadece umut vadeden formayı zorlayanları serpiştiririz yeterde artar.
Reply
25-12-2015, 21:51,
Sezonun ikinci yarısına takımlar takviyeler ile başlayacak. Bizde transfer olsun diye birilerini alırsak bugünlerimizi ararız. İşe yarayacak bir kaç transfer yapmamız yeterli olacaktır. Benim fikrim özellikle forvet lazım bize.
Dereli'li
Reply
25-12-2015, 22:47,
(25-12-2015, 21:51)einstein78 Wrote: Sezonun ikinci yarısına takımlar takviyeler ile başlayacak. Bizde transfer olsun diye birilerini alırsak bugünlerimizi ararız. İşe yarayacak bir kaç transfer yapmamız yeterli olacaktır. Benim fikrim özellikle forvet lazım bize.

Milletin peşinden koştuğu Vedat ve bence çok iyi bir yedek olan Waldison var elimizde. Onun yerine 3 tane ön liberoyla çıkıyoruz her maça. Orta saha dururken forvete takviye yapmak çok saçma olur.
Reply
25-12-2015, 23:28,
başkan kulubede bile çalım atacak futbolcu alacam demiş Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-12-2015, 23:37,
(25-12-2015, 23:28)maicon_28 Wrote: başkan kulubede bile çalım atacak futbolcu alacam demiş Big Grin

bu gerçek mi ?

eksiklerimiz belli Arif gittiğine göre iş yapacak ofansif orta saha, sağ kanatta Herve'nin yaptığı etkiyi yapacak bir sol kanat, yabancı sınırı göz önüne alındığında yedek stoper ve Berk'i acil postalayıp ortalama bir forvet alsak çok iyi olur
Reply
25-12-2015, 23:44,
(25-12-2015, 23:37)genoa28 Wrote:
(25-12-2015, 23:28)maicon_28 Wrote: başkan kulubede bile çalım atacak futbolcu alacam demiş Big Grin

bu gerçek mi ?

eksiklerimiz belli Arif gittiğine göre iş yapacak ofansif orta saha, sağ kanatta Herve'nin yaptığı etkiyi yapacak bir sol kanat, yabancı sınırı göz önüne alındığında yedek stoper ve Berk'i acil postalayıp ortalama bir forvet alsak çok iyi olur

aynen demiş öyle bir şey.
Berk acilen postalamalı.Hadi biz değil berkin herhangi bir takımın forveti olma ihtimali yok.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-12-2015, 23:59,
(25-12-2015, 23:44)maicon_28 Wrote:
(25-12-2015, 23:37)genoa28 Wrote:

bu gerçek mi ?

aynen demiş öyle bir şey.
Berk acilen postalamalı.Hadi biz değil berkin herhangi bir takımın forveti olma ihtimali yok.

eğer gerçekten şampiyonluk ya da play-off hedefi varsa bu yıl tam yılı aslında, 1-2 tane çok iyi 1-2 tane de ortalama transfer yaparsak gerçekten iddialı konumda yolumuza devam edebilir, geçen yıl ki gibi toplama transfer yaparsak yine ligi ortalarda bitiririz ki o zaman da hiç transfer yapmamak daha mantıklı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)