17.Hafta Alanyaspor - GİRESUNSPOR
27-12-2015, 20:57,
RE: 17.Hafta Alanyaspor - GİRESUNSPOR
(27-12-2015, 20:48)Giresun28 Wrote: Takım 3 haftadır frenleniyor resmen defans hattının bugün o 2 golde de hatası var
aynen hele 2. golden sonra Eserin Onura kizmakla hakli. Kaleyi ben zaten koruyorum sen cik adami tut der gibiydi.
Reply
27-12-2015, 21:46,
Yönetim bilerek çıkmak istemiyor lafına inanmıyorum ayak bastı parası 20 milyon maç başı galibiyet 1 milyon tv geliri iddaa gelirini seyirci gelirini saymıyorum kuruşun hesabını yapan yönetim bu paraları reddetmezz
Derelili çotanak
Reply
27-12-2015, 22:05,
Bence çok kritik bir nokta var. Biz bu noktaya nasıl geldik? Bir anda yakaladığımız havayla. 1 maç kazandık 2 oldu 3 oldu 4 oldu. Artık dedik kazanıyoruz, kazanmalıyız. Yani winner bir kimlik yakaladık bir anda.
Gelmek istediğim nokta şu; kupa maçlarıyla beraber Erkan hoca bu winner kimliğini bozdu. Karşında Antalya var tamam ama 1-0 öne geçmişsin. Çocuğu çoluğu bir çıkar oyundan ikinci yarı ciddi oyna. En azından beraberlik al. Sonra bakıyorsun Tuzla maçı. Çıkacaksın tam kadro gole boğacaksın adamları neden çünkü senin arkanda kazanmanın verdiği heyecan var, güç var.
Bu saatten sonra göreceksiniz seri galibiyetler sona erecek. 1 galibiyet 1 beraberlik falan filan diye devam ederiz.

Maç özeline gelirsek; Abwo denen vitaminsizi bu takımda 11 oynatmak intihar. Tchami ile başla sonradan al alıyorsan bu adamı. Abdülaziz ve Tchami oynamalı kanatlarda. Fevzi de iyice can sıkmaya başladı. Bir katkı ver artık be. Vedat bu maçta defansın arasında kayboldu gerekirse biraz geri çekmek lazım tekniği iyi geriden oynasın.
İlk golde de Hüsamettin arkasındaki adama baka baka boş bıraktı ve kalenin içine girdi amacın ne kardeşim? Adamı neden bırakıyorsun?
Reply
27-12-2015, 22:19,
Vedat`ın kafa gitmiş gibi, Abwo sahada geziniyor adeta.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
27-12-2015, 22:23,
Artık rüyadan uyandığımıza göre maçlara puan alsak kafi düşüncesi ile bakmaya devam edebiliriz.

Kazansan lider oluyorsun.Bu kadar isteksiz olunmaz.

Üç maçta attığımız gol sayısı 1.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-12-2015, 22:42,
(27-12-2015, 21:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Yönetim bilerek çıkmak istemiyor lafına inanmıyorum ayak bastı parası 20 milyon maç başı galibiyet 1 milyon tv geliri iddaa gelirini seyirci gelirini saymıyorum kuruşun hesabını yapan yönetim bu paraları reddetmezz

Ama işte o parayı çıkmadan önce vermiyolar. bizim bozbağ da malesef gelecekteki parayı hesap edecek vizyon yok. Onun tek düşüncesi şuanda lige çıkmak için bundan daha fazla para harcaması gerektiği. oda işine gelmiyor işte. sen çok haklısın ama senin mantığınla gidersek bu ligde 2.çlige göre maddi olarak çok daha kazanç sağlıyorsun ama mehmet hoca zamanında takım havaya girmişken gereken transferleri yapmadı bozbağ.
Reply
27-12-2015, 22:48,
bu arada Türkiye kupasında rotasyon yapalım oyuncular yorulmasın geyiğide tarihe karıştı

dinlenik olunca ne farkediyor..

kupayada as kadro çıkmalıyız bundan sonra.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-12-2015, 22:50,
Şimdi erken yazmak istemiyorum, devre arası yönetimin ne yapmak istediğinden sonra yazıcam !!!
Abdülaziz neden beni oynatmadın dercesine facebookta bazen susmak gerekir yazdı, takımın kimyasını bozdu bozacaklar az kaldı vedatı yok isteyen var, yok htcami gidecek al sana taş gibi takım, tchami ve abzülazizi adete göstermemek istercesine oynatmamak lüksümüz mü var allah aşkına ya, hüsam takıntımız ne abicim adam sol kanatta ta ebesiinin nikahına kadar ileri çıkıyor bu nasıl iş hüsamda o kadar ne teknik kapasite ne de nefes var ortaya kadar çıkması bile çok kanat olmayınca atak yapamadık, eser kalede kesinlikle olmamalı güven vermiyor ilk yarı 4 tane top sektirdi, adamlar farketti vurmaya başladı , Rıdvan heyecan yapınca golü atamadı atsa idi daha değişik olurdu ya neyse ....
Başkentten !
Reply
28-12-2015, 02:56,
Bence waldison sisakko abwo gitmeli yerlerine daha iyi hiç olmazsa bunlardan iyi oyuncular alınmalı en az 4 transfer lazım hee yönetim yaparmi işte o süper ligi isteyip istememeyenle alakalı bekleyip göreceğiz vedat iyi para verio salar bi dk durmam satarım yanlız dikkat edelim berk i kitlemesinler Smile ben bu kadronun ilk yarıda kkapasitesinin üstünde futbolla iyi puan aldığını düşünüyorum liderle bi maçlık arası var eğer yönetim ve hoca isterse 4 iyi transferle rahat çıkarız iskender alın tarzında bi forvet lazım bize yada alın iskender işte çok iş yapar çok hayırlısı inşallah herşey istediğimiz gibi olur Sinan ozkan tek başına maçı aldı götürdü beş dk vallahi bi sene yanlış hatırlamıyorsam golüyle bizi düşmekten kurtarmıştı burdan tebrik ediom kendisini
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
28-12-2015, 10:00,
(27-12-2015, 22:50)turkuaz_0628 Wrote: Şimdi erken yazmak istemiyorum, devre arası yönetimin ne yapmak istediğinden sonra yazıcam !!!

şu cümle halimizi özetliyor aslında. ligdeki 17 takımın taraftarı yönetimlerinin 2.yarı daha iyisini yapabilmek için uğraşacağından emin ve yapılacak hamleleri bekliyorlar heyecanla. biz ise acaba yönetim şampiyon olmak istiyormu diye teredütle yazıyoruz. neredeyse 40 sene olmuş takım ilk kez lige çıkmaya bukadar yakın ve biz inş yönetim bozmaz diye dua ediyoruz. kısaca sözün bittiği yerdeyiz. giresunlu olmak böyle bişey demekki.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)