17.Hafta Alanyaspor - GİRESUNSPOR
28-12-2015, 10:04,
RE: 17.Hafta Alanyaspor - GİRESUNSPOR
Sinan Özkan iyi topcu. Fi tarihte yazmistim birakmayin diye. Yetenek boyle mac alir iste.
Reply
28-12-2015, 11:03,
(28-12-2015, 10:04)yirmisekiz Wrote: Sinan Özkan iyi topcu. Fi tarihte yazmistim  birakmayin diye. Yetenek boyle mac alir iste.

bizim bozbağın neden sinan özkan gibi topçulara çökmediğini anlamıyorum zaten. tam aradığımız adam aslında. öyle isim yapmış piyasası yüksek biri değil, yıldız değil. tam bi görev adamı golcü. üstelik çoğu zamanda takımında yedek olur, istesen koşa koşa gelir. ama biz her seferinde ya tutarsa transferlerine gidiyoruz.
Reply
28-12-2015, 11:20,
3 haftalık serüvenimizde rakiplerimiz liderliği bize bıraktı. Bizde elimizin tersi ile ittik. 2.yarı bu durumu çok arayacağımızı ve ilk 6'nın dışında kalacağımızı düşünüyorum. Ama inşallah yanılırım. Her şeyin hayırlısı.
Dereli'li
Reply
28-12-2015, 14:01,
(28-12-2015, 11:03)kerasus Wrote:
(28-12-2015, 10:04)yirmisekiz Wrote: Sinan Özkan iyi topcu. Fi tarihte yazmistim  birakmayin diye. Yetenek boyle mac alir iste.

bizim bozbağın neden sinan özkan gibi topçulara çökmediğini anlamıyorum zaten. tam aradığımız adam aslında. öyle isim yapmış piyasası yüksek biri değil, yıldız değil. tam bi görev adamı golcü. üstelik çoğu zamanda takımında yedek olur, istesen koşa koşa gelir. ama biz her seferinde ya tutarsa transferlerine gidiyoruz.

Bu adam bizi Rize ve Malatya macinda attigi cok cok kritik gollerle ligde birakildi. Sonra heralde bir sakatligi var diye biraktilar. Bir daha geri cavirdilar. Bi daha gonderdiler
Reply
28-12-2015, 14:40,
(28-12-2015, 14:01)yirmisekiz Wrote:
(28-12-2015, 11:03)kerasus Wrote:

Bu adam bizi Rize ve Malatya macinda attigi cok cok kritik gollerle ligde birakildi. Sonra heralde bir sakatligi var diye biraktilar. Bir daha geri cavirdilar. Bi daha gonderdiler
olgun zamanında dönen işlerden küçük bir örnek işte. o dönem yapılan transferlerin gönderilenlerin sırrını bilen yok.
Reply
28-12-2015, 16:05,
Sinan Özkan'ın ayağının daha ilk karşılaşma da kırıldığı an hala gözümün önünde.İlk yarıyı kapatmıştı herhalde o sakatlıkla.Döktürüyordu ama o ana kadar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)